| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a întrebat:

Daca un om ar trai intr-o camera goala alba toata viata ce ar visa?

Răspuns Câştigător
| PennyLane a răspuns:

E o intrebare foarte, foarte interesanta! Banuiesc... ca la fel ca orbii din nastere. De fapt, nu chiar. Cu imaginea sinelui si atat, lipsind sunetele, gusturile clare.Adica, toata lumea viseaza!
Tind sa cred ca ar avea vise dinamice, in principal, presupunand ca vederea, gustul, auzul, mirosul sunt practic (aproape) nefolosite. Cum ar fi ca zboara, plutesc, se lovesc, cad intr-o groapa, gresesc drumul, alearga etc. Visele se bazeaza pe experienta, deci nu cred ca ar visa oameni sau obiecte. Sa nu mai vorbesc de culori... Doar pe el, experimentand miscarea, in principal.

43 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Mi-am expus părerea aici: http://www.tpu.ro/......intreaga/.

| Woodenpints91 a răspuns:

Asemenea unui orb, ar visa lumea aşa cum şi-o imaginează el.

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

◕ Ar visa, probabil armonia camerei.

◕ Presupun ca ar visa, infinituri albe de armonie.

◕ Dar un lucru e cert, acel nu s-ar numi om in totalitate, jumate ar fi om dar partea lui psihica ar fi de asemenea unui inger.

◕ Din cauza ca gandurile lui, ar fi foarte curate, si nu ar fi influentate decat de culoarea alba a camerei, restul suntem influentati de tv, radio, societate, intr-un mod rau uneori.

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Draga Diana, un om care traieste intr-o camera goala alba banuiesc ca de cand se naste ar trai acolo.In primul rand are nevoie de lapte matern.Sa spunem ca il introducem in acea camera dupa ce este intarcat.Acolo trebuie sa introduci cumva mancare si apa. El nu poate invata singur sa manance deci, ii trebuie ajutor.Visele acestuia la aceasta varsta se bazeaza doar pe ce vede in jur, adica acel ajutor care-i permite sa supravietuiasca. Vreau sa-ti mai spun ca un copil care in primii 3-4 ani de viata nu este inconjurat de oameni si nu are cine sa socializeze cu el acesta va deveni la fel ca cei autisti si nu va mai putea sa se dezvolte niciodata normal.Este o intrebare interesanta, dar pe langa datele aparente mai sunt multi alti factori care influenteaza acest lucru.Numai bine.

| unknownn a răspuns:

N-ar visa nimic pentru ca ar innebuni daca sta intr-o camera goala, nu va avea o viata mai lunga de 10 ani.

| Alexintunecatul a răspuns:

Ar visa ceea ce vede... o camera goala..alba,ps:interesant id

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea are cum un om sa traiasca intr-o camera alba goala toata viata din moment ce el are nevoie de mai multe chestii...hrana etc!+ ca nu cred ca un om ar putea sa stea mai mult de o luna intr-un asemenea loc fara sa inebuneascalaughing)

Off:Asa nume de utilizator ca tine n-am mai vazutlaughing)))

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu explică (pentru anonim_4396):

Nu am precizat ca se hraneste si se duce la toaleta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu):

Pai cum ar putea sa se hraneasca daca nu iese din camera aia alba?laughing...deci in principiu ce ai intrebat tu este cam imposibil!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceasta intrebare a fost ''utilizata'' si de NoName, nu inteleg la ce te ajuta sa faci spam!

| Magnifico a răspuns (pentru asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm):

Ai noroc ca cand te loghezi iti cere adresa de e-mail si parola doar ca daca iti cerea si user-name-ul o puneai rau de tot laughing

| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns (pentru Magnifico):

Ahahahah blushing
l-am avut si mai complicat, dar stai linistit(a) parolele mele sunt tot din grupuri de litere alandala blushing

Stai linistit (El Magnifico nu El Magnifica laughing ). De curiozitate cat iti ia sa nimeresti parola daca o pui alandala? laughing
P. S:Mai complicat de atat cat il ai acum? M-ai facut curios mi-l spui? happy

Ma scuzi ma scuzi blushing, desi nu pot nega ca "el magnifica" n-are avea o sonoritate aparte smug
daca observi, numele meu esye asd (sunt la rand ) dfghjkl (randul de mijloc al tastaturii) qwertyuiop (primul rand) zxcvbnm (ultimul rand) este f usor! laughing
parolele?
de obicei le iau ceva gen "qazwsxedc" (verticale) si se termina-n ceva gen "0147258369" laughing
sunt chiar mega usoare, imaginatie iti trebuie laughing

Da foarte interesant! Se vede ca ai si imaginatie! Bravo! Eu nu m-as fi gandit la asta!

Urmatoarea parola sa fie spre exemplu mnbvcxz drept de autor asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm laughing

Ai folosit pana acum ca user-name:qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm?smug

Nu puppy dog eyes
nu m-am rebotezat laughing
am ramas la fel love struck
tu ai avut pana acum pw:asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm smug?

Eu sunt si voi ramane : El Magnifico! laughing Deci nu, nu am avut happy

Password-u laughing
nu user-name :d

Da am inteles.Ma refeream la faptul ca un "domn" ce poarta un user name ca acesta nu poate avea o asemenea parola laughing rolling on the floor

Ahahaah rolling on the floor)
a fost urata asta laughing)
insinuezi ceva vis-a-vis de nick-nameul meu?puppy dog eyes

Cum era vorba aia... "Asa tata asa fiu" sau ceva de genul.Deci, nu, nu insinuez nimic vis-a-vis de nick-ul tau vreau doar sa spun ca in mod normal daca ai un name mai deosebit si parola va fi deosebita ("aschia nu sare departe de trunchi") ca si in cazul nick-name-ului tau sau al meu big grin
Intelegi ce vreau sa zic? happy

Nu trebuia sa-mi dai explicatii, nu vorbeam serios laughing

happy Sa stii ca mi-ai facut pofta de jeleuri aseara cand m-am uitat la avatarul tau mai cu atentie laughing

smug
trebuia sa se intample odata si-odata love struck

Dap, soarta e de vina! laughing

Iti spun sigur ca ea e de vina! Mi-a soptit la ureche sa dau click pe suer-ul "asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm" sa vad ceva. Si mi-a aratat avatarul! crying

Ah puppy dog eyes.
atat de dramatic. dar, am o veste buna:il cunosc bine pe Mos Craciun, 2 pungi de Haribo la baiatu'!

| AnNaa67 a răspuns:

Lucruri neobisnuite, deci...lucruri care i se par neobisnuite, poate sa viseze o maimuta si daca nu e scos in lume atunci i se pare ceva ireal si neobisnuit.Si poate visa si lucrurile lui prin casa sau... Ma rog in camera lui, numai culoarea alb si tot ce are el pe acolo.

| janeD0oe a răspuns:

Subconstientul care e vinovat de vise e asa complex incat ar visa mai frumos ca noi. noi visam persoane care ne influenteaza, avem cosmaruri daca avem o zi grea sau ni se intampla ceva rau... el cred ca ar visa tot felul de povesti oate care ar vrea sa i se intample sau lucruri care ii oglindesc personalitatea.

| Illvix a răspuns:

Nu ar deveni constient ca exista ( daca nu ar intalni o alta persoana ) si ar trai practic toata viata intr-o stare de vis, asa cum a trait omenirea inainte sa dezvolte constiinta.

| p3dro5 a răspuns:

Cred ca ar visa un pat, o masa si un scaun.

| PennyLane a răspuns:

Oameni buni, ar fi frumos si ideal sa viseze culori! Da' e practic imposibil! Adica, poate visa culorile pe care le vede, dar atat... Subconstientu' e ca un fel de depozit, al experientei proprii, dar o si prelucreaza... nimic mai mult. Poate fii declansat inconstient, poate sa te duca in parti necunoscute ale mintii tale, dar se bazeaza pe chestii traite happy La fel si imaginatia. Nu iti arata mai mult decat ceea ce ai simtit deja. Nivelul informational este limitat=> la fel si visele.

Pace!

| Sentinel a răspuns (pentru PennyLane):

Serios? Si calatoriile in astral cum le explici daca Subconstientul iti ofera doar ceea ce ai trait? Cum explici culorile, fiintele si realitatea vazuta in alte dimensiuni de existenta, desi ele nu au fost niciodata intalnite pe Pamant si nu au existat surse de natura a influenta imaginatia?

Răspuns utilizator avertizat
| PennyLane a răspuns (pentru Sentinel):

Sentinel, evident n-ai inteles ce-am vrut sa zic. Sau pur si simplu nu m-am facut EU inteleasa... In regula, ideea e ca nu poate sa-si imagineze ceva FOARTE COLORAT atata timp cat ochii tai nu percep decat foarte putine culori?! Lasa "calatoriile in astral", alea sunt aberatii. Vorbesc strict de conditia biologica, anatomica si psihologica a creierului! IMAGINATIA, oricat de ciudata ar fi (la un om normal, logic, nu la cazu' ipotetic prezentat) este o continuare a reprezentarii, a lumii palbabile, DAR se bazeaza strict pe memorie! Daca tu iti imaginezi un monstru, il imaginezi preluand caracteristici vazute, auzite, mirosite, pipaite, gustate! Dau exemplul prietenului meu imaginar din copilarie! Sincer! Era o fiinta nemaivazuta de mine, dar era foarte inalt, verde si cu ochii strambi. Caracteristici si notiuni pe care creierul meu le cunoaste! Totul are sens in mintea ta, tot ce visezi. Nu pur si simplu, "pentru ca asa vrea dumnezeu". Nu are nicio logica sa vorbim de fiinte vazute in alte dimensiuni ca realitate! Si ce, ma rog, e asa eronat in asta?! Nu, nu sunt o persoana strict rationala, din contra. Sunt o persoana spirituala. Doar ca nu accept informatii alandala, care sunt penibile si fara fond sau rost. Imi pare rau. Dar asa vad eu lucrurile. Cum poti visa o floare rosie, cand notiunea de culoare ROSIE e inexistenta pentru tine?!

| Sentinel a răspuns (pentru PennyLane):

Saracuta de tine. Atat de naiva crezand ca totul se rezuma la ceea ce percepi cu cele 5 simturi...

| PennyLane a răspuns (pentru Sentinel):

Tu chiar nu intelegi nimic din ce zic, huh? Nu, nu cred asta. Exista mult mai multe "simturi", prefer sa nu dezvolt aici, ca e mult prea offtopic. Stiu foarte bine. N-a zis nimeni ca totul se rezuma la asta! Doar ca imaginatia ta nu EXISTA daca nu ai o baza reala! Repet, nu ma lua cu aberatii, ca ma jignesti! Pe bune acum! Sunt foarte constienta ca nu se rezuma tot la simturile principale, doar ca asta e cu totul alta chestie decat intrebarea pusa! VORBIND STRICT DE CAZUL IPOTETIC DAT, nu e posibil altfel decat cum am zis. Nici anatomic, nici psihologic... Daca nu pricepi, OK, nu mai insist... O zi frumoasa! happy

| adelina125 a răspuns:

Ar visa la lucruri colorate, la libertate.

| iPicka a răspuns:

La o viata mai buna.