E o intrebare foarte, foarte interesanta! Banuiesc... ca la fel ca orbii din nastere. De fapt, nu chiar. Cu imaginea sinelui si atat, lipsind sunetele, gusturile clare.Adica, toata lumea viseaza!
Tind sa cred ca ar avea vise dinamice, in principal, presupunand ca vederea, gustul, auzul, mirosul sunt practic (aproape) nefolosite. Cum ar fi ca zboara, plutesc, se lovesc, cad intr-o groapa, gresesc drumul, alearga etc. Visele se bazeaza pe experienta, deci nu cred ca ar visa oameni sau obiecte. Sa nu mai vorbesc de culori... Doar pe el, experimentand miscarea, in principal.
Ahahaah )
a fost urata asta )
insinuezi ceva vis-a-vis de nick-nameul meu?
Cum era vorba aia... "Asa tata asa fiu" sau ceva de genul.Deci, nu, nu insinuez nimic vis-a-vis de nick-ul tau vreau doar sa spun ca in mod normal daca ai un name mai deosebit si parola va fi deosebita ("aschia nu sare departe de trunchi") ca si in cazul nick-name-ului tau sau al meu
Intelegi ce vreau sa zic?
Nu trebuia sa-mi dai explicatii, nu vorbeam serios
Sa stii ca mi-ai facut pofta de jeleuri aseara cand m-am uitat la avatarul tau mai cu atentie
Iti spun sigur ca ea e de vina! Mi-a soptit la ureche sa dau click pe suer-ul "asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm" sa vad ceva. Si mi-a aratat avatarul!
Ah .
atat de dramatic. dar, am o veste buna:il cunosc bine pe Mos Craciun, 2 pungi de Haribo la baiatu'!
Nu ar deveni constient ca exista ( daca nu ar intalni o alta persoana ) si ar trai practic toata viata intr-o stare de vis, asa cum a trait omenirea inainte sa dezvolte constiinta.