| Cipi1212 a întrebat:

Dacă un om de știință ar avea de gând să readucă la viață dinozauri și smilodoni (tigrii cu dinți sabie) ar trebui să ne îngrijorăm?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu cred.
Daca ar fi in stare sa cloneze specii disparute de mult, cred ca ar fi capabil si sa le tina sub control.
Iar daca i-ar elibera intentionat sau nu, nu mi se pare ceva mai periculos decat avem deja in libertate.

7 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Dinozauri nu are cum - nu are de unde lua material genetic. Te uiți prea mult timp la TV.

| LisaJulie a răspuns:

Nu cred ca este posibil cel puțin în acești 50 de ani! Nu, eu nu cred ca va fi ca în filmelele Jurassik Park pentru ca noi acum avem tehnologie și putem sa ținem sub control orice am vrea sa readucem la viață

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine ar finanta asta si de ce?

| johnnny123 a răspuns:

Pentru ce să ne îngrijorăm? Că am fi exterminați de T-Rex și smilodoni?

Chiar dacă am readuce la viață dinozauri iar aceștia ar începe să se înmulțească (un scenariu S.F., dar să zicem de dragul discuției), nici 100.000 de T-Rex nu ar reprezenta vreun pericol semnificativ pentru omenire.

100.000 de T-Rex pot fi omorâți cu muniția care se consumă într-o singură săptămână în Ucraina.

| andreispeed250 a răspuns:

Pana una alta, nu te stresa

| simplaexistenta a răspuns:

Hai sa albim in cap de stres pe baza unor scenarii care nu vor avea loc niciodata. Cine e cu mine?

| RAY a răspuns:

Daca au disparut inseamna ca nu se pot adapta prea bine