Nimicul in mintea noastra nu a capatat decit o insemnatate de slogan.Deci nimicul, dincolo de puterea unora de a intelege, nu este chiar nimic.
Asta stiu si eu, dar se va putea explica vreodata acest termen de "nimic"?
Ce inseamna nimic pentru tine? daca te uiti la univers de pe pamant e asa plin de materie asta pentru ca in galaxia noastra sunt multe stele da nu in toate
Eu nu cred ca nimicul poate fi definit, am vrut sa vad ce ziceti voi.Nu cred ca putem percepe ceva existent dintotdeauna, iar atunci ceva va trebui sa dea nastere nimicului, dar acel ceva de unde a luat nastere si tot asa... sper sa fi inteles mai clar nu pot sa zic
Pai mai Madoarenunu, de unde sa stiu eu.In capul meu deja e formata ideea de nimic (nici nu mi-a fost asa greu la cita materie cenusie detin)dar nu stiu daca acelasi concept se potriveste cu ce s-a nascut in capetele fiecaruia.
Poi asta a fost si intrebarea mea care este teoria ta despre nimic? Cum il definesti?
Ceva exista daca iti poti imagina acel ceva, in fond ca-n lumea ca vointa si reprezentare.Este recursiv, daca imi pot imagina un loc care seamana cu o banana si are pi 88 atunci exista.
Putem scapa de ce am scris pana acum si sa spunem ca poate exista alte entitati care sa stie cum e nimicul.Eu exist si astfel iti zic tie ca existi.Nimic din ce exista nu poate avea pi-ul la care visez eu deci din pacate nu exista tara de banane
La ultima mea ipoteza nu e nimic inainte de Big bang pe cand la prima este ceva pentru ca imi pot imagina
Cam asta e greseala noastra, folosim metoda 2 pentru a folosi nimicul in loc sa o recunoastem pe prima, totul e intelectul, singura validitate.
Alta varianta e sa stim ca Universul e de fapt Universul observabil.Deci mai incet decat viteza luminii si cu varianta 3 deci fara posibilitatea de a vedea sens dincolo de o anumita sfera, nimic in afara ei nu exista.Varianta cu Universul finit ar parea si ea ok
Uitandu-ma mai sus vad ca s-a raspuns deja, mi-ar mai ramane raspunsul mai filozofic dar m-as mira ca tu sa fi ajuns cu cititul pana la randul asta ca sa mi-l mai ceri
Înafară de „Cum definiti nimicul?" nu am înțeles nimic de mai înainte...
Nimicul este spațiul dintre particule, spațiul dintre nucleu și electroni. Nimicul este 99. 9999% din Univers!
Stelele au aparut mai tarziu cred ca nimicul ala era o cantitate mica de energie care sa multipicat prin explozi din acele explozi a rezultat energie acea energie demostrat stintific cand energia atinge viteza lumini ce transforma in materie a doua ipoteza exista mai multe universuri iar universul nostru acel big bang s-a format cu energie din alt univers un fel de multi universe
anonim_4396 întreabă:
RuxandraBianca întreabă: