| yuP a întrebat:

Daca va fi vreodata la moda costumul lui Adam si Eva ce s-ar intampla? In ziua de azi am ajuns sa ne aratam din ce in ce mai mult.Argumentati!

12 răspunsuri:
| LilWayneGreen a răspuns:

Pai daca ar fi la moda costumu lui Adam si Eva se vor produce mai multe violuri.Ca astia violeaza si fara sa fie fetele in costumul Evei deci violuri mai multe

| ZEU93 a răspuns:

O sa ajungem in scurt timp sa fim ca-n reclama aia cu cocolino purtant toti doar prosoape laughing)

| AleAnyo a răspuns:

Nu cred ca este posibil acest lucru, pentru ca lumea ar innebunii! Chiar si atunci cand Adam si Eva au descoperit ca sunt goi, Domnul le-a facut haine din piele de animale si frunze. Deci sa incalci ceva ce Domnul a spus ca e neaparat( e un pacat sa ne aratam corpul in fata tuturor. e rusinos) cred ca trebuie sa fii nebun.

| Borgir a răspuns:

Cred ca lumea ar trece mult mai repede peste anumite prejudecati, inhibitii etc si ar socializa mai usor! Argumentul la ce am spus eu mi se pare retoriclaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In prima faza femeile si-ar lasa par pe ele ca sa le tina de cald, barbatii ar fi expusi cu organele genitale pradatorilor nocturni, caini vagabonzi, ciori, serpi de apa dulcehee hee
Pentru femei e o binecuvantare, acum nu ma intelegeti gresit:te duci cu el la intalnire, o frecati vreo doua saptamani pana gasiti un loc si cand il dezbraci vezi un cap de rama blocata in sarma ghimpata. rolling on the floor
Purtatul frunzei nu cred ca e cea mai buna solutie, Adam avea frunzulita dar sarpele din copac ce se dadea la eva nu avea, el prefera frunza de palmier.
Dar sa vorbim si serios daca se poate, cred ca nu, purtatul hainelor va deveni o criza de snobism, mai ales vara cand crapi de caldura si mai pui si ceva din plastic pe tine.
Femeile nu-si vor mai etala blanurile din sifonier"vezi draga, asta-i de la gelu, fraierul ala vaporean, piticul acela, draga, libidinos, asta-i de la vasile, ala de are afaceri imobiliare"In felul acesta se vor rezuma la ceea ce au pe ele si vor constientiza faptul ca batranetea nu iarta pe nimeni.

| DorelSudoru a răspuns:

O sa fim mai fericitilaughing

| MeScorpion a răspuns:

Oamenii s-ar privi mai mult si mai intens iar oamenii cu bani nu ar mai fii ei "miezu" ci oamenii cu trompa mare.

| Vizitiul a răspuns:

Nu s-ar intampla nimic deosebit. Bine, exista si disperati cu balele pana-n asfalt. Genul de "galanti" care fluiera pe strada dupa puicute.
Ce s-ar fi intamplat daca, inca din perioada primitiva, s-ar fi umblat in pielea goala si acum ar fi venit la moda hainele? S-ar fi intamplat ceva identic cu ceea ce s-ar intampla daca ar veni la moda "costumul lu' Adam", acum.

| ELLSSA a răspuns:

Cand Adam a muscat din marul otravit a realizat ca este dezbracat si a stiut ce e aia "rusine" si ca trebuie sa se acopere,sa nu se mai vada sexul.
Intr-adevar,am ajuns sa ne aratam din ce in ce mai mult din partile corpului,si nu cred ca vom ajunge chiar asa...
Si daca totusi se v-a intampla asa ceva, cu siguranta vom fi otravitihappyPoate de marul lui Adam de data aceasta, si nu de al Eveihappy

| danut a răspuns:

Din ce perioada a existentei acestora vrei sa stii, inainte sau dupa pacat? Inainte de pacat erau goi dar acoperiti cu un vesmant de lumina care a disparut o data cu pacatul. Apoi vine faza a doua cu o serie de doua "modele" deosebite: primul, frunze de smochin si al doilea piei de miei. Cel dinaine de pacat nu avem cum sa-l obtinem, frunzele de smochin, mai rare pe la noi, ramane varianta a treia cu pieile de miei, cred ca am depasit stadiul (in principiu). Daca te referi la asa zisul "costum a lui Adam" adica gol pusca, la femei a existat intodeauna aceasta tendinta si daca te uiti prin ziare este plin de aceste "modele" de haine asa ca deja suntem "acolo" cu moda.

| Asdfasdefta a răspuns:

Eu nu cred ca va fi vreodata asa ceva la moda.Insa cred ca in zeci de ani vor reveni la moda rochiile acelea di epoca moderna. Si ar fi foarte taaare! :D
Uite care ar fi diferenta dintre ce am spus eu s ideea ta :
http://www.haine-vintage.info/......anding.jpg
ar arata mai bine decat
http://www.fineartprintsondemand.com/artists/macke/three_nude_women-400.jpg

| Iulică_3456 a răspuns:

Eu zic doar că am fi mai atenți cu imaginea proprie și felul în care ne expunem.