| a3e6u9 a întrebat:

Dacă vin niște extratereștri la tine și te întreabă dacă vrei să mergi cu ei pe planeta lor, mergi?
Singura problemă e că nu te mai poți întoarce și nu poți să iei pe nimeni cu tine, au loc doar pentru un singur om, deci vei fi singurul om de pe planeta lor. happy

Răspuns Câştigător
| Mădă0611 a răspuns:

Daca sunt draguti, planeta e ok si as avea la ce sa ascult muzica, da. Oricum mor, asta ar fi singura cale de a calatori prin spatiu si de a vedea cum s-a adaptat viata mediului, e ce imi doresc cel mai mult.

22 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

La un moment dat te-ai plictisi... daca era macar o persoana din sexul opus care sa vina cu tine baremi te gandeai de doua ori.

Dar asa...nu, iti parasesti viata, prietenii, familia pentru o planeta despre care nici nu stii cat de ostila poate fi.

Poate ajungi pe o planeta de genul,, Alien,, ...si sa vezi ce te distrezi.

In plus...de ce as vrea sa plec pe o alta planeta cand sunt atatea locuri pe planeta aceasta pe care inca nu le-am vazut?

Ps : Te-ai inspirat din Runaway Thoughts cu intrebarea asta?

mira
| mira a răspuns:

Nu.

| Narcis2007 a răspuns:

Depinde ce ofera ei si daca nu baga minciuni

| RAY a răspuns:

Dupa ce am vazut raspunsul lui mada si posibilitatea sa calatoresc in univers sa vad universul in compexitatea lui, evolutia de 14 miliarde a lui,sa vad stele, planete, noi de hidrogen, formarea unei stele, desigur ca as merge doar daca ar fi oamenii de stiinta daca le place astronomia mult, tot voi muri vesnic macar sa vad o singura data cum e dincolo de pamant

| sublime89 a răspuns:

Cred ca as alege cu greu sa stau acasa, iar apoi as regreta enorm laughing Dar macar as sti sigur ca exista alte civilizatii in Univers, ceea ce ar fi senzational. Bineinteles ca nimic nu s-ar compara cu o calatorie pana pe planeta lor. Nici nu ne putem imagina ce lucruri am putea vedea acolo.

| Dariusuu a răspuns:

Păi din moment ce din 7 miliarde de oameni vin direct la tine înseamnă că eşti cineva totuşi.
Dacă aş fi un tip care nu mai are nimic de pierdut şi dornic de descoperire cu siguranţă aş merge.

Întreabă-mă peste 40 de ani şi îţi voi răspunde altfel.

| oprescudorin11 a răspuns:

Eu le-as sugera sa se care inapoi la ei! Dar sa-mi lase banii la mine!

| PedoBarbie a răspuns:

Nu merg.

| Duucu a răspuns:

Nu,e mai misto aici, sunt sigur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu aș merge. Mie bine unde sunt acum. Să merg cu ei pentru ce,..., să ma minunez de urâțeniile de pe acolo ca să am ce vomita?
Nu mersi.
PS: Părerea mea!

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Doar daca au tuica de pruna.

| awspam a răspuns:

Daca mori viata merge inainte si cu si fara tine, ideea e de cum vrei tu sa fi trecut in istorie

| soloangel01 a răspuns:

Eu nu am incredere in oameni, dapai in niste broaste spatiale.

| zaratu a răspuns:

Da ca sunt curios cum traiesc ei acolo si ce viata au

| EnciclopediaProstiei a răspuns:

Ba ce intrebari...si daca pe planeta lor ma violeaza anal, oral, vomita pe mine non-stop, imi dau 350 lovituri de bici pe minut?
normal ca nu merg sunteti dusi cu pluta?!

| RAY a răspuns (pentru EnciclopediaProstiei):

Daca acolo sunt numa fete de alea super sexy ce faci?

| EnciclopediaProstiei a răspuns (pentru RAY):

Dar daca nu? ce fantezii vorbim aici...

| Swan39 a răspuns:

Nu, nu m-aş duce.
În primul rând, nu am de unde să ştiu exact ce mă aşteaptă acolo şi care sunt intenţiile lor. De ce ar vrea ei (fiinţe mai evoluate, având în vedere că au reuşit să călătorească prin spaţiu până aici) să ia un om de rând mediocru de pe Pământ şi să-l ducă la ei pe planetă? Nu prea are sens.
În al doilea rând, avem o planeta frumoasă, în ciuda tuturor problemelor pe care le are, şi încă sunt atâtea lucruri pe care vreau să le fac, văd, aud aici şi atâtea experienţe pe care vreau să le trăiesc.
Şi în ultimul rând, nu e un gând tocmai plăcut să ştii că nu vei mai interacţiona niciodată cu vreun pământean.

| a3e6u9 explică (pentru Swan39):

Exploratorii din vremuri demult apuse obișnuiau să aducă acasă tot felul de plante și animale nemaivăzute. Motivul e simplu și evident, vroiau să arate lumii ce au descoperit în expedițiile lor și vroiau să studieze pe îndelete vietățile cu pricina.

| Swan39 a răspuns (pentru a3e6u9):

Altă specie, altă lume, altă mentalitate. Nu poţi fi sigur că acesta ar fi motivul lor. Şi chiar dacă ar fi, tot nu m-aş duce; de ce aş vrea să fiu "experimentul" cuiva?

| Netrider a răspuns:

Depinde care vin. daca vine reptilienii sau un micii cenusiii cu siguranta nu m-as duce. daca vin altii gen marii blonzi etc. da.

vorbim sa mai treaca vremea big grin

| criss1212 a răspuns:

Ii pun sa se uite la Suleyman Magnificul, si nu se mai duc big grin