| Ballet a întrebat:

Daca visez acelasi lucru de 3 ori e rau? :-s in prima noapte am visat ca sunt intr-o padure intunecata, alerg disperata intr-o rochie plina de sange si apoi cad intr-o groapa si ma trezesc intr-o inchisoare veche si apoi am "vazut" aceasta umbra neagra care se "plimba" pe pereti. a doua noapte am visat ca eram in camera cu cineva (nu mai imi amintesc cine) si el s-a stransformat in aceeasi umbra neagra ca in prima noapte si in a treia noapte am visat ca am fost rapita de un baiat si el a vrut sa ma omoare, si inainte sa mor am vazut acea umbra. laughing stiu, suna ciudat dar e adevarat, asta am visat. e de rau?

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, si eu am visat ca alearga cineva cu un topor dupa mine, iar eu alergam desculta prin zapada, fffff ciudat! eu cred ca este din cauza filmelor horror, nu te mai uita la asa ceva, eu cand ma uit la filme horror, nici nu mai am pofta de mancare dupa atat sange plus ca noaptea numai pot sa dorm! si ai visat visul asta urat de 3 ori pentru ca atunci cand ai visat prima data tot te-ai gandit la cosmar, si normal ca ai mai visat de mai multe ori. sfatul meu este sa incerci sa te gandesti la lucruri frumoase inainte de culcare si poate atunci nu vei avea cosmaruri.

P.S.nu este nimic rau legat de vis, doar ca [virgula] cu timpul o sa ajungi sa fi foarte stresata daca tot te gandesti!
bafta!

9 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Ce ai zice daca ai lasa seara filmele horror singeroase pentru comediile romantice, sau orice alt fel de film lejer care sa te binedispuna, nu sa te determine sa ai cosmaruri?

| rosto a răspuns:

Da, eu am visat ca aveam infectie urinara si nu mai puteam de dureri (nu glumesc) dar nu am nici pe dracu. si la tine e la fel, calmeaza-te.

| djrobby a răspuns:

Rau nu este! dar nu te mai utita la filme de groaza seara!

| tomyk a răspuns:

Am avut si eu visuri de astea. Unele chiar groaznice:cand eram mic o mai minteam pe mama si daca nu ma impacam cu ea si nu imi ceram scuze etc, etc noaptea visam iadul, adica visam cum dupa canapeaua mea iesea dracu si ma lua in iad.Culmea ca eu uneori simteam durerea si nu ma puteam trezi.Si in urmatoarele zile la fel. Offff da acum nu mai am problema asta de vreo 4 anilaughing

| mariuzik a răspuns:

Ai suferit traume la viata ta? sau ce sfantu petru visezi din astea

| goodkat a răspuns:

Tampenii, sa nu crezi nimiclaughing la cate am visat eu probabil as butona tastatura cu limba nu cu mana.

| ZeldaSay a răspuns:

Cauta intr-un dictionar de vise cuvantul umbra si vezi ce ins. si intrebare si femeile batrane... o sa ti zica ele cva.sau poate ai zt vreun film si ti sa tiparit in minte de frica. funda :* :d?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate, eu sunt un impatimit al filmelor de groaza, si nu am nimic, visele sunt aceleas chiar si cand ma uit la cele mai horror filme. Filmele de groaza nu prea au legatura cu visele decat daca esti unu dala care se sperie cand este atins de cineva...Si, visul e doar vis, nu are legatura cu viata reala asa ca nu e de rau, deci uitate incontinuare cat vrei la filmele de groaza thumbs up. Have Fun!

| lina_9931 a răspuns:

Scarlet...cauta ma pe mady_17_1989 daca vrei pup