| 4b a întrebat:

"Dansand cu viata"... ce muzica ai alege? happy

Răspuns Câştigător
| Inferno a răspuns:

Hmm Probabil ca asta. http://www.youtube.com/watch?v=qonYkacj3E0

46 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Dansând cu viața? Interesant...
Un Tango, clar. Intens și pasional.
http://youtu.be/nYHHRcJdayo

Iar per total...
http://youtu.be/LGKzXUWAjnI

April
| April a răspuns:

Chris Spheeris

| harciog a răspuns:

Depinde de starea in care ma aflu.Sint omul care vede in orice gen ceva bun chiar daca in numai vreo citeva "bucati". Exclus manelele, nu dpdv intelectual ci imi provoaca instant scirba.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Gershwin-Rhapsody in Blue.

| Polaris a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=HdG8FJbJq28 Și vorbesc de dansul tip Arya.

| dannyella15 a răspuns:

Eu as alege muzica care imi transmite SUBLIM-ul, ca stare de fapt; muzica care ma face sa ma intreb, care imi poarta gandurile departe, in deserturi pustii, pe tinuturi mirifice sau searbade, care ma face sa ma regasesc si sa simt lumea pulsandu-mi in vene.Intr-un cuvant, muzica adevarata. ( ca o observatie oarecare, eu as exclude din ceea ce se cheama "muzica" imitatii si mahalagisme gen manele romanicesti etc...dar, in fond, fiecare cu ce-i place)

| ThePoet a răspuns:

Punk!

| vali1985 a răspuns:

Rock.

| MCRgurl a răspuns:

Linkin parc si skillet, asta as alege

| Handrei a răspuns:

Nu stiu sa dansez, iar viata mea danseaza si singura dupa cum ii cant eu..ha!

| Wøodenpints a răspuns:

Dacă e vorba de viaţa mea...brutal death metal.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol cei care au zis manele si lala song: Voi ati vrea sa dansati asta cu viata dar intrebarea este: Oare viata ar vrea sa danseze cu voi pe asa ceva? Raspunsul meu pentru intrebare: Rock sau instrumentala.

| raymusic5432 a răspuns (pentru anonim_4396):

Inca ti ciuda ca tiganii au si nu tu ai asta e

| anonim_4396 a răspuns (pentru raymusic5432):

Ba nu e de avut aia nu este muzica ma. daca tot tu esti ala de atunci iti spun ca nu am ches sa incep discutia iar.ti-am explicat ca maneaua nu este muzica ci un ****!

Te inteleg, esti indivios pe manele ca tu esti sarac

Ba eu nu sunt denaturat ca tine sa fiu invidios pe hotii aia..Nu imi place muzica, nu imi place ritmul, nu imi place stilul..Nu sunt invidios pe nimeni..Si chiar am o situatie buna..nici prea mult nici prea putin..am bani chiar cat am nevoie..Mai mult nu am nevoie.Tu vrei doar sa ma enervezi ca esti tu cocalar si la toti trebuie sa le placa muzica aia de rahat...nici muzica nu e//

Sa stii ca rockerii din sua sunt mult mai bogati ca cacatii aia de manelisti..Deci eu ascult muzica si mai in voga, si ma bogata..Nu ca tine.Una dintre saraciile lumii..ca daca te duci in sua si zici de manele aia nici nu stiu despre ce vorbesti.

| Onio a răspuns:

Cu siguranta un Tango happy

| MauiNight a răspuns:

As dansa un Tango cu diavolul pe o scena in flacari.
http://www.youtube.com/watch?v=vdSreoOun9s&feature=related

| MauiNight a răspuns:

Hihihihiihee hee

| ȚiganTranspirat a răspuns:

Dă-i cu manele! E cel mai mirific gen de muzică! Dhedicație:http://www.youtube.com/watch?v=vWA9612ZOzo

| anonim_4396 a răspuns (pentru ȚiganTranspirat):

Manelele nu au fost recunoscute ca gen muzical..Deci e bine sa stii si tu ca aia nu e muzica.

In fine ce sasi fac, nu asculti pentru ca esti sarac asta e bye

| ȚiganTranspirat a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba da e.E cea mai frumoasă! Îmi unge sufletul cu voie bună.

Nu am mai intalnit astfel de persoane pe TPU.e un inceput.

Eu ca neamt nascut in Romania cunosc foarte bine mentalitatea romaniilor, la mine in tata veniti sa furati sa omorati, violati majoritatea sunteti niste animale nu sunteti oamenii, de aia eu va inteleg de ce urati tiganii de fapt va urati pe voi

| MauiNight a răspuns (pentru raymusic5432):

Majoritatea nemtilor sunt niste caini. Numai un prost care accepta prostia crasa, ii va linge in fund. Oricum, pupincurismul la ei e ceva normal, la ordinea zilei.
Romanii sunt de 5 ori mai buni la capitolul omenie, partea proasta este ca stam prost cu economia tarii. Tigani sunt peste tot, nu numai in Romania, daca esti destept, nu ne mai confunda cu ei.

Ba frate respect pentru nemti.Dar cine fura in tara asta si ucide nu tiganii? Sa stii ca o data mi s-a intamplat sa sara 2 tigani la mine unul cu un totpor unul cu un cutit..Astia sunt ei..Eu nu urasc tiganii ce ti-e asa greu sa pricepi..Sau esti greu de cap?

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Terminați această ceartă inutilă pe o întrebare atât de frumoasă! O murdăriți.
Continuați-vă discuțiile în privat, vă rog.

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Dar de ce imi pui raspunsul mie? Am fost atacat cu ceva ireal si este normal sa ma apar!

Si nu este intrebarea ta deci nu ai nici un drept sa imi spui mie ca sa zic si ce nu..Nu esti in putere!

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

M-am adresat amândurora. Nu mă interesează cine a început și cine are sau nu dreptate, v-aș ruga doar să nu mai continuați și să mutați discuțiile pe lângă subiect (care în regulament se numesc "irelevante") în privat.

Cred că e o rugăminte de bun simț, pentru că ne agresați pe toți cu cearta voastră, pe care suntem nevoiți s-o suportăm, și stricați o întrebare frumoasă și atmosfera armonioasă și caldă de aici.
Ar fi de bun simț să vă opriți. Amândoi.
O seară bună.

Dr cine va pune sa bagati in seama ce discutam..Nu este nicaieri interzis sa se poarte o discutie..Nu agresam pe nimeni dar se pare ca tu ai o putere imensa de a exagera. Nu este nimeni obligat sa ne bage in seama si daca nu va convine s-a inventat o optiune : "ignore"//In plus aberezi extrem de mult spunand ca am incalcat limita bunului simt..Nu am adus cuvinte jignitoare nu stiu ce injuraturi..era o discutie complet normala si constructiva..In alt punct de vedere nimeni nu a protestat..cred ca esti singurul ac dintr-un desert pustiu al ignorantei..Ai zis ca aceste replici sunt irelevante. Daca sunt irelevante de cel le bagi in seama? Te rog sa te uiti in DEX>>irelevant=de nu luat in seama..Deci in regulament atat timp cat respecti limitele bunului simt pe care nici unul din noi nu l-am incalcat ai voie sa porti discutii contradictorii.

Si daca ai observat de ceva timp ne-am oprit. Sper sa te opresti si tu ca eu pun punct aici si acum!

Desigur ca asta nu se aplica in cazul meu.Mi-am dat seama.M-ai facut in mod indirect prost..Cred ca toti stim ca eu nu am adus asemenea jignire la adresa ta.Dar cei care nu au ce sa zica si nu au cu ce sa raspunda, cu ceva care este produs de mintea lor..desigur cauta anumite citate a unor mari "oameni" care insa nu au nici macar cea mai mica legatura..Dovada prostiei: nici macar nu ai stiut ce sa cauti..Alt lucru. Daca erai o fiinta rationala si mai desteapta decat mine nu mai continuai discutia..Mai ales m-ai facut in mod indirect prost..Cred ca toti stim faptul ca omul care ii spune prostului ca este prost este chiar si mai prost ca el..Si e o vorba chiar si mai cunoscuta decat ce mi-ai dat tu, o varba care este invatata de fiecare copil mic, dar si de oameni mari: "Cine zice ala este".O vorba adevarata de astfel..Sau mai e una folosita de tinerii din ziua de azi foarte des intalnita "Seman cu cine ma lauda" Nu cred ca e vina ta ci doar a coeficientului tau IQ care cred ca este sub 95..Nu te invinovatesc..Si mai sti o vorba.>?"Desteptul cedeaza primul" Tu nu ai cedat ci ai continuat cu un atac dur la adresa mea..Eu cedez! De ce? Deoarece nu am cu cine. Abby eu imi cer scuze fata de tine si fata de intrebarea ta dar "cine se baga intr-o discutie fara a fi implicat da dovada de prostie"//De aceea a trebuit sa stric putin atmosfera din cauza acestor neoameni! Imi cer mii de scuze!

| 4b explică (pentru anonim_4396):

Trebuia sa va potoliti, atat tu cat si ray...va luara-ti la harta dintr-un mare nimic; NO nu e de vina, n-o mai baga si pe ea in problema te rog...

| anonim_4396 a răspuns (pentru 4b):

Nu e vina ei intr-adevar dar eu terminasem de mult discutia si dintr-o data se baga ea cu niste aberatii ca altfel nu pot sa le spun:
"Cred că e o rugăminte de bun simț, pentru că ne agresați pe toți cu cearta voastră, pe care suntem nevoiți s-o suportăm, și stricați o întrebare frumoasă și atmosfera armonioasă și caldă de aici. "
Noi nu cred ca am agresat pe nimeni..Si nici ciarta nu pot sa ii spun ci doar discutie contradictorie. Eu cred ca asta e o mare exagerare..Plus ca a folosit cuvantul "irelevant" si daca stia ce vorbeste si chiar era destepata ne ignora. Ceilalti cum ne-au ignorat..Si eu cand vad certuri din astea nu ma bag.Ii ignor pe cei implicat..Si daca sa zicem ca am agresato :)) dc nu ne-a dat ignore? de ce a trebui neaparat sa vina ea sa continue aceasta discutie?
"Http://i.imgur.com/FrP3T.jpg"
deci prin asta eu vad ca ea nici nu stie ce sa zica si alege o fraza pe care nici nu o intelege. In plus prin asta ma faca in mod indirect prost deci ici a intrecut masura categoric..Si a trebui sa ii dau o replica pe masura. Daca gandea si asa cum zice ea agresam pe toti din jur care nu aveau chiar nici o treaba, si ca stricam atmnosfera.ce atmosfera nici acum nu inteleg, era de inteles ca aceasta replica a ei va duce la o alta discutie..macar daca zicea doar un simplu" nu va mai certati va rog ca nu imi convine" si nu mai baga acele aberatii o intelegeam..nu mai dadeam nimic..Deci e si vina mea recunosc, si vina lu dumnezeunuexista sau cum il cheama pala, dar e si vina ei.

| raymusic5432 a răspuns:

Manele,hip hop care este adevarata muzica o piesa de paraziti nu face cat o mie de house, viata mea e o manea si un hip hop, si dance, pop, trance muzica care transmite ceva un mesaj, de genu daca maine mor macar mor fericit cu tine in gand

Si te intreb si eu pe tine...Ce conteaza mai mult caracterul sau banul?

| MoNyKa66 a răspuns:

Lala Love Song-Lala Band

| maryand12 a răspuns:

Melodia asta spune adevarul deci ...http://www.youtube.com/watch?v=BYmD9iB5ud8