| benny7 a întrebat:

Dar Big Bang-ul a produs mai multe, diferite, universuri 10^10^16 (adică zece la puterea a zecea la puterea a saisprezecea) şi noi de ce să trăim doar într-un multivers?

Răspuns Câştigător
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Aia e doar o teorie la momentul de fata. O sa mai treaca destui ani pana cand va fi validata sau invalidata.

12 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

"Big Bang-ul a produs mai multe, diferite, universuri 10^10^16"
De unde stii asta?

| RAY a răspuns:

Big bang nu a produs mai multe universuri

| benny7 explică (pentru RAY):

DACA SE POATE CLARIFICA :Andrei Linde și Vilenkin au avansat ideea că Big Bang-uri se întâmplă mereu și noi Universuri se nasc încontinuu ducând la o expansiune eternă, la un multivers.

| RAY a răspuns (pentru benny7):

Una e de a spune ceva alta e de a doved ceva, in prezent stim ca big bang =inceputul universului nostru, care da nu a inceput ca o explozie nici nu a creat ceva

| benny7 explică (pentru RAY):

De acord, mulţumesc*

| Inferno a răspuns (pentru benny7):

Afirmatiile:

"Big Bang-ul a produs mai multe, diferite, universuri"
si
"Big Bang-urile au produs mai multe, diferite, universuri"

nu sunt echivalente.

Si nici "a avansa idea" nu este echivalent cu " a dovedi".

| benny7 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Tot e posibil ok!

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru benny7):

Si eu cred in existenta multiversului. Oricum, e inca doar o teorie. Nu poate fi validata de nimeni deocamdata.

| benny7 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Da corect...

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru benny7):

Aia e doar o teorie la momentul de fata. O sa mai treaca destui ani pana cand va fi validata sau invalidata.

| mihai69 a răspuns:

Vezi răspunsul meu din universul paralel!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca exista doar un singur univers, care e infinit in timp si spatiu si care nu a avut nevoie de big bang, pur si simplu el s-a dezvoltat singur in miliarde si miliarde de ani