Wow! Ce idee sa-ti trimiti singur mail! Nu mi-ar fi trecut prin cap. Acuma... e-adevarat ca, in general, ceea ce-mi trece mie prin cap se bazeaza pe oarece logica.
@sharky:Ce zici? O "calcam" pe @furni s-o ajutam cu substantele alea de sarbatori? Ca doar de-aia suntem TPU.
@sharky: poor little thing! Lasa ca furni si cu mine o sa avem grija de tine sa nu patesti ceva. Si iti promitem ca nu te vom sili sa-ti trimiti vreun mail care sa-ti aminteasca de momentele de lipsa de luciditate
Tot ce-i "intrupat"/material e perisabil pentru ca este format din parti, asadar supus descompunerii in timp. Si-atunci, daca trinitate inseamna intrupat, trinitatea fiind parte a eternitate dupa cum spune Aros, nu cumva se apare o problema cu fiintarea nemuritoare unei parti a trinitatii?
Ce simplu era sa stiti ca am copiat de pe pagina mea! sau/ si poate pentru a-mi rezerva un ""drept al saracului"' cum se practica in acest fel!
"''Oameni Ganditi iainte de a face/vorbii!""
nu va faceati atatea batai de cap inutile!
petru borodi/Cluj
@petru
Il cunosc pe decanu de la Facultatea de Istorie si Filosofie (Cluj) si ma gandeam ca poate ii sugerez ca te introduca in programa scolara, sa-ti faca o catedra separata si sa predai filosofie.
Ca poate asa mai invata si copii cum e sa pici la examenele de filosofie. Cred ca oricat si-ar stoarce creierii, tot n-ar reusi sa inteleaga, sa desluseasca, sa citeasca, sa-si insuseasca filosofia lui Aros din Milet.
Ce zici?
Am castigat o bucata de nemurire?
Anastasia/ fosta studenta la Cluj.
Prima filozofie ar fi faptul ca ti-ai trimis singur mail, nu e nimic, eu cand beau singur pun de obicei doua pahare si le ciocnesc.
Iar meteorii se opereaza, nu scapi tu asa usor mai ales ca ii ai in cap.
mos craciun/tulcea
Ps. sa nu mai fumezi iarba la gura sobei ca iar ma ia ameteala pe acoperis si imi rup gatu
Pai dezbateti si veti rezolva problema lui aros din milet. da cu trinitatea lasati-o moale. e prea greu sa judeci si sa-l intelegi pe Dumnezeu gandind omeneste, fiindca intelepciunea omului e nebunie in fata lui Dumnezeu.doar cinel cauta il gaseste.si cinel cauta cu adevarat.
Gata am inteles! petru a avut un moment in care a fost posedat de o divinitate, in acel moment si-a trimis singur un mail pentru momentele lucide din viata sa.
Gata petru, sharky te-a salvat, acum sti de unde vin acele mailuri.
@ardnaxur1961 nu ma bag, devin vulnerabil la substantele alea.
Petru Aros ii trimite mail lui Petru Borodi. Ceva mai tare nu exista pe site-ul asta. In curand o sa-l si sune (aveti grija la microfonie). Mi-l si imaginez pe asta stand cu cate un telefon la fiecare ureche si dezbatand cu el insusi tot felul' de problemuri filosofici si lucrari, citate de-ale lui Aros din Cluj...asta, Milet.