| petru a întrebat:

Dar cele ce-s intrupate, deci trup/materie, oare din/in ce-s?
Intreb, desi consider ca are dreptate Aros din Milet, in gandul sau mai jos spus
----- Forwarded Message ----
From: Petru Aros
To: petruaros@yahoo.com
Sent: Sat, December 12, 2009 1:32:02 PM
Subject:

Eterna Trinitate-i Una! In trup cand E in fapt sunt toate
Si Spirit/Suflet in fapt Intregul, ce se perinda, trecand toate!
##
Ea, partea cea materiala ce Fiinteaza-n spatiu timp,
Si mie-mi vine, prin parere, sa-mi para ca de sine stand!
##
Oare ma-nsel sau nestiind ca toate-s din Eternitate,
Parerea mea doar ascultand, le vad c-ar fi ce-n fapt nu sunt!?
##
Stiu! Multi vor rade chiar de mine! Da socoti-ma-vor nebun,
Dar nu ascult de o parere! Sustin ca toate Unul sunt!
##
Viindu-si Vesnica-i Viere, in forme/chipuri /ipostaze
Traim in El a noastra viata, Fiind Etern El Unul si Acelasi!
Noi? Viata, ale Sale Raze!
Aros din Milet ( Meteori zburati din gandu-mi )
apoi,
si eu,
petru borodi/Cluj
inclin a-l crede?!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

10 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Wow! Ce idee sa-ti trimiti singur mail! Nu mi-ar fi trecut prin cap. Acuma... e-adevarat ca, in general, ceea ce-mi trece mie prin cap se bazeaza pe oarece logica.
@sharky:Ce zici? O "calcam" pe @furni s-o ajutam cu substantele alea de sarbatori? Ca doar de-aia suntem TPU.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@sharky: poor little thing! Lasa ca furni si cu mine o sa avem grija de tine sa nu patesti ceva. Si iti promitem ca nu te vom sili sa-ti trimiti vreun mail care sa-ti aminteasca de momentele de lipsa de luciditate

| edoru a răspuns:

Tot ce-i "intrupat"/material e perisabil pentru ca este format din parti, asadar supus descompunerii in timp. Si-atunci, daca trinitate inseamna intrupat, trinitatea fiind parte a eternitate dupa cum spune Aros, nu cumva se apare o problema cu fiintarea nemuritoare unei parti a trinitatii?

| petru explică:

Ce simplu era sa stiti ca am copiat de pe pagina mea! sau/ si poate pentru a-mi rezerva un ""drept al saracului"' cum se practica in acest fel!
"''Oameni Ganditi iainte de a face/vorbii!""
nu va faceati atatea batai de cap inutile!
petru borodi/Cluj

| Nastasia a răspuns:

@petru
Il cunosc pe decanu de la Facultatea de Istorie si Filosofie (Cluj) si ma gandeam ca poate ii sugerez ca te introduca in programa scolara, sa-ti faca o catedra separata si sa predai filosofie.
Ca poate asa mai invata si copii cum e sa pici la examenele de filosofie. Cred ca oricat si-ar stoarce creierii, tot n-ar reusi sa inteleaga, sa desluseasca, sa citeasca, sa-si insuseasca filosofia lui Aros din Milet.
Ce zici?
Am castigat o bucata de nemurire?
Anastasia/ fosta studenta la Cluj.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima filozofie ar fi faptul ca ti-ai trimis singur mail, nu e nimic, eu cand beau singur pun de obicei doua pahare si le ciocnesc.
Iar meteorii se opereaza, nu scapi tu asa usor mai ales ca ii ai in cap.
mos craciun/tulcea
Ps. sa nu mai fumezi iarba la gura sobei ca iar ma ia ameteala pe acoperis si imi rup gatu straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sharky, tu cand intri pe TPU dai cautare petru borodi? Si vezi ca am niste substante pentru sarbatori, la promotie. Nu-i necesar sa ciocnesti singur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dezbateti si veti rezolva problema lui aros din milet. da cu trinitatea lasati-o moale. e prea greu sa judeci si sa-l intelegi pe Dumnezeu gandind omeneste, fiindca intelepciunea omului e nebunie in fata lui Dumnezeu.doar cinel cauta il gaseste.si cinel cauta cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gata am inteles! petru a avut un moment in care a fost posedat de o divinitate, in acel moment si-a trimis singur un mail pentru momentele lucide din viata sa.
Gata petru, sharky te-a salvat, acum sti de unde vin acele mailuri.
@ardnaxur1961 nu ma bag, devin vulnerabil la substantele alea. blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Petru Aros ii trimite mail lui Petru Borodi. rolling on the floor Ceva mai tare nu exista pe site-ul asta. In curand o sa-l si sune (aveti grija la microfonie). Mi-l si imaginez pe asta stand cu cate un telefon la fiecare ureche si dezbatand cu el insusi tot felul' de problemuri filosofici si lucrari, citate de-ale lui Aros din Cluj...asta, Milet.