| RAY a întrebat:

Dar prostia si ipocrizia si fanatismul religios,o minte inchisa,mereu dogmatica in ce categorie intra?
|Nilsson eu nu am pareri contradictorii nu legat de sectancti,unde vezi tu ma ca eu mi-am schimbat parerea despre voi? Mai omule eu sunt ateu nici pro ortodoxie nici pro sectancti,nici pro nici o religie,TPU este o comunitate de pus intrebari,daca in tara asta a pune intrebari inseamna ca esti bonav mintal, Romania nu are ce cauta in UE si in epoca de piatra,omule eu nu sunt inchis la minte, dogmatic, cu acelasi convingeri si idei, vad ca cineva m-a facut Bipolar, habar nu are de ce vorbeste. https://ro.wikipedia.org/wiki/Tulburare_bipolar%C4%83

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra in categoria Blocati mental.

| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Imi pare rau dar eu vreau sa renunt la TPU. M-am saturat de habotnici aroganti. Mi-a facut placere Ray. happy

| RAY explică (pentru VALCUANDREI1994):

Si mie, dar nu pleca man

| VALCUANDREI1994 a răspuns (pentru RAY):

Da-mi doua motive pentru care ar trebui sa risc, adica sa raman.

| RAY explică (pentru VALCUANDREI1994):

Romania e o tara de clovni iar pe TPU sunt clovni de categoria 1, 2 plus ca mai sunt ca tine multi, mai isi gasesti o iubita si tu pe aici

| minrest a răspuns (pentru VALCUANDREI1994):

Nu au omule ce sa iti faca. Daca vreau ii fac sa vorbeasca singuri (oricum vorbesc singuri), nu o fac pentru ca prefer sa scot ce e mai bun in ei (atat cat o fi), nu ce e mai rau.