Eu mi-as da funda mie la intrebarile mele. Iti imaginezi cum mi-as oferi raspunsul care mi-ar conveni cel mai tare, dar nu ma lasa niciodata sa ma premiez! Ce naiba se intampla? Cum sa avansez daca nu am funde? Si cine ar putea sa mi le dea mai usor si mai cu placere daca nu eu insami? Si iti spun un secret: cand o sa reusesc sa imi premiez raspunsurile la propriile intrebari, voi avea atatea funde, incat o sa devin expert (visul meu e sa devin expert gastronom!)
Pana atunci, premiez, in mod subiectiv si fara sa imi pese de ceilalti, raspunsurile inteligente sau folositoare.
Idem crinu.
Premiez răspunsul pe care îl văd ca fiind corect. Nu în funcţie de voturi şi nu în funcţie de persoana care l-a scris.
Parerea celorlalti conteaza, dar nu intr-atat incat sa premiez raspunsul care a intrunit cele mai multe calificative bune; asa incat funda-recompensa merge la cel mai potrivit cu propria mea viziune.
Raspunsul care mi se pare mie corect, cel mai bun, cel mai potrivit.Raspunsul care e aprobat de cel mai multa lume poate sa nu fie asa bun,poate sa fie simpatizat de o categorie(de exemplu, atei, credinciosi etc) si deci degeaba.Dar am intalnit si cazuri in raspunsul aprobat de foarte multa lume era si cel mai bun.
Nu prea dau.La ce foloseste? Cine stie ca a raspuns cel mai bine stie si singur asta, din moment ce a gandit raspunsul, nu are nevoie de premiu.
@Smith/gresit, autoironia e apanajul oamenilor inteligenti.
Ironia ta nu am inteles-o, iar prajiturile imi plac tot atat de mult ca si fundele! -:&
Si eu care credeam ca sunt inteligenta!
Daca dau eu funda, robotelul ce draq mai face? Doar nu vrei sa-l pensionam, nu?
Nu dau funda in functie de parerile altora, de voturi. dau funda raspunsului care m-a ajutat in problema mea, sau daca nu este o problema atunci impas, confuzie. nu dau funda doar ca sa fie data cuiva, incerc sa aleg raspunsul care merita si al carui continut sa ma multumeasca indeajuns.
fiecare are o parere diferita de aceea nu ar trebui sa ne luam dupa anumite voturi, care poate sunt aruncate la intamplare sau sunt date in bataie de joc. ceea ce trebuie sa ne intereseze este strict problema noastra si raspunsul care ne-a "luminat" cel mai mult.
De parca nu se stie ca majoritatea celor care raspund o fac strict interesati de chestia aia portocalie asemanatoare unei balegi.Nu da imeni sfaturi pe gratis. Unii o si cersesc.penibil.Eu dau celui care consider ca merita.
Dau funda la raspunsul care m-a ajutat cel mai mult, care a fost cel mai complet si util.
Pentru rapsunsul care mi se pare mie cel ma bun! Cel mai inteligent! Si care m-a ajutat cel mai mult
Eu am intrebari dar sunt personale si tin de existenta mea, ar fi stupid sa intreb pe TPU din moment ce eu am raspuns la propriile intrebari.
Aici se voteaza si se iau fundite pe baza unor prietenii, dupa cat de mult te-au pupat in fund cei care-ti raspund si mai sunt cei care se chinuie sa dea fundita la raspunsuri inteligente, pentru ca intervine latura umana ce iti dicteaza ca raspunsul premiat trebuie sa fie si unul mincinos.Ex:" Ma bucur tare mult ca ai pus acesta intrebare, cred ca ai o latura inteligenta ce iese la suprafata ori de cate ori incepi sa construiesti o fraza.Ti-am citit si postarile anterioare si cred ca tu meriti toate funditele de pe tpu.Si sa-ti raspund si la intrebare: da, eu dau fundita la cele mai inteligente raspunsuri si accept unele corectari din partea userilor pentru ca eu< fiinta umana, recunosc ca mai am si unele lipsuri.
Cu Stima...Sorin''
yak
AvalohAlyn întreabă: