anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau fundaaaaaaaaaaaaaaa! Cine imi poate spune si mie unde locuiesc spiridusii? Cine i-a vazut? Si dac sunt prietenosi?

20 răspunsuri:
| Dmesss a răspuns:

La mine in cap.

| andrei38 a răspuns (pentru Dmesss):

Daca e adevarat ca locuiesc la tine in cap imi imprumuti si mie unul? Te rogggggggg Te rog
Da?

| elasexygagica a răspuns:

Locuiesc cu mos craciunlove struck

| DBlack a răspuns:

Daca bagi un cui. o sa aflii

| NoNameJunior a răspuns:

Buna,Andrei! spiridusii exista in desene, nu in realitate!
traiesc in-desene
cine i-a vazut-nimeni pentru ca nu exista
sunt prietenosi?-nimeni nu stie pentru ca nu existaa!
concluzie:exista doar in desene.
sper ca te-am lamurit!

| bigsy a răspuns:

Nu exista. Locuiesc in TARA DE NICAIERI. nu i-am vazut.decat la TV.si da.par prietenosi la TV iinnn deseneee animatheee`. FUNDA?

| andrei38 a răspuns (pentru bigsy):

Inseamna ca locuiesc in interiorul televizorului. Desi eu l-am desfacut odata dar nu i-am gasit.

| bigsy a răspuns (pentru andrei38):

Tu cati anisori ai?

| rhadan a răspuns:

In primul rand astia care dau raspunsuri ca nu exista spiridusi aveti dovezi? sa stiu pe ce va bazati puteti demonstra ca nu exista? spiridusii locuiesc peste tot exista mai multe tipuri de spiridusi cei mai cunoscuti sunt spiridusii din paduri, acestia sunt mai mici de statura de obicei au caoul mare si ochii bulbucati.sunt foarte timizi cand o sa te vada o sa alerge si o sa se ascunda in casele lor ce se afla sub muschii copacilor

| cony1226 a răspuns:

Nu exista!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti'as spune dar nu existahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spiridușii locuiesc în imaginația bogată a unor oameni. De văzut, îi văd de câte ori vor, iar prietenoși sunt. Dacă așa își imaginează omul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In cartile de povesti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1)Locuiesc in casute laughing, 2)nu stiu cine i-a vazut, 3)da, te scot si la o cafea laughing. deja delirez silly

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!

Spiridușii nu există,sunt din poveștii, nu înteleg de ce vrei să știi unde locuiesc, noi de unde putem știi?

Răspuns utilizator avertizat
| Fetitsa123 a răspuns:

Spiridusi locuiesc la tine in pantaloni stiailaughing).

| NicoletaNicoleta1998 a răspuns:

Andrei ei nu exista in realitate ci doar la televizor si in imaginatia multor oameni, dar sa stii ca nu e rau sa crezi in ei pentru ca iti dezvolti imaginatia si creativitatea! sper ca te-am lamurit...si daca nu te superi imi dai mie fundita?

| ɔɐıɔ a răspuns (pentru NicoletaNicoleta1998):

Cersetor de fundite...

| T3o a răspuns:

Exista in Florida cautai ia metrou din Bucuresti pana in Florida.