anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dc nu ecsista sirene si unicorni si finte magice?

Răspuns Câştigător
| Lovepoison a răspuns:

Doamne fereste asta e a cincea intrebare stupida peste care am dat astazi! Dom'le, de ce nu incetati voi cu intrebarile astea stupide si lipsite de sens? De ce nu ai intrebat ceva si mai stupid, ca: de ce luna e luna? Asta e problema nostra, a romanilor: unde duce lipsa de educatie si cultura... In timp ce fitosii isi fac unghiile si coafura si barfesc de altii de nu mai pot de bine, oamenii adevarati sufera de saracie, de cine stie de boli, etc Crezi ca cei din TPU au o parere buna despre tine si intrebarea asta. Pur si simplu prin intrebarea asta dai dovada de ignoranta! Ar trebui sa te intereseze alte lucruri mult mai importante! Daca Dumnezeu a dat animalele asa cum sunt acum ce nu iti convine? Crezi ca daca ar exista asa ceva ar fi mai bine? O sa ne trezim noi ca tara noastra dispare de pe harta, dar oare de ce? Ca ne-am gandit noi la lapte si miere, la zane si sirene, la aur si diamante, etc Asta-i problema noastra: oamenii fitosi sunt apreciati, si nimeni nu se mai uita la adevaratii oameni, la oamenii simpli care ar putea cu toate capacitatile lor sa schimbe tara asta sa o ridice din noroi dar nuuuu, sa ii laudam pe cei care se destrabaleaza, care injura, care au cine stie ce haine, etc Of, ce a putut televizorul asta sa faca... Poate ca am fost dura, dar o fac pentru binele tau

19 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...va dati toti filozofi.si postati la stiinta si filosofie! :.mda...

| mihaibrasov a răspuns:

Ok, lasand la o parte gramatica ta in care faci mai multe greseli decat numarul de cuvinte am sa iti raspund pe scurt.
Pentru toti anterespondentii mei, e ok, nu trebuie sa credeti ca exista astfel de fiinte.
Pentru cine vrea sa afle mai mult, ii spun ca in planul eteric al existentei aceste fiinte exista. Si atat, ma opresc, ca iar incep misto-urile nejustificate (bazate pe necunostinta de fapt).

| Skylar a răspuns:

De ce nu exista Dumnezeu? Oh wait...in ciuda gramaticii tale de 2 lei ai pus o intreabre geniala laughing. Acum am cu ce sa ii cicalesc pe crestini.

| shadovv a răspuns:

Deaia

| Andrei7520152 a răspuns:

BAAA! sad cine ti-a zis ca nu ecsista?

neste mincinosi

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Din cauza prostiei tale de gramatica!
De aia!
Daca ai invata sa scrii corect gramatical ar exista!
Dar tu esti chioara ca sa vezi ce ai scris acolo!

| Radioactive a răspuns:

Pentru ca traim in lumea reala si nu in basme! Pentru ca sa se umple TPU. de intrebari stupid ca asta, am mai vazut intrebari cu sirene. La granita dintre realitate si fictiune se mai afla si un lucru numit capacitate mintala. Lucrul ala ne opreste in a crea astfel de intrebari ce tin de fictiune. Sirenele, unicornii si alte fiinte magice sunt create spre a infrumuseta lumea basmelor si povestile.

| camy417 a răspuns:

De unde stii ca nu exista?

| camy417 a răspuns:

Ma fratilor lasatil in pace pe asta ca daca exista prosti care pun intrebari din astea dc sa nu existe si sirene sau unicorni?

| lowfive a răspuns:

S-au suparat pe tine ca nu stii sa scrii corect.

| xxxxxxxxdfsfsdfsdf a răspuns:

Lovepoison are perfecta dreptate! sunt total de acord cu ea.

| mefree2fly a răspuns:

Pentru ca nu exista. Sunt doar in imaginatia autoriilor si copiilor...sunt fiinte mitice, de care se leaga multe legende.

| mefree2fly a răspuns:

@Loveposion ai mare dreptate.Dar nu-i vad rostul comentului tau la intrebarea asta ''inteligenta'' tu vorbesti despre oameni fitosi si despre ''disparitia'' Romaniei de pe harta. Poate fata/baiatul care a pus intrebarea astea nu are mai mult de 10-11 ani. puteam observa din continul intrebarii si din modul de a scrie.Deci nu cred ca trebuia sa faci din tantar armasar happy. Nu vreau sa ma cert cu nimeni, mi-am zis doar parerea. O zi buna!

| totmike a răspuns:

T.tu.tu chi.chiar vrei sa spui ca...nu exista? deci nu se poate, nu din nou! e ca atunci cand am aflat ca nu exista mos craciun si ca nu pot intra in lumea desenelor animate printr-o gaura de golf! macar il mai am pe scooby doo, macar el mai exista... poate va pune dracu sa-mi spuneti ca nu exista! bleah

| ElectricChapel a răspuns:

Exista in sulfetul oricui unicorni, sirene. Nu cred in existenta lor fizica, ca doar nu sunt nebun laughing Ci cred in spiritul ala, la fel cum se intampla si cu spiritul Craciunului, etc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai egzista.nihorogi deastia.am vazut eu in nemuriciul.

| Lololol01 a răspuns:

Ca esti tu fraiera si inca mai crezi in copilarii! @Lovepoison are foarte mare dreptate! Sunt total de acord cu ea! Si invata mai intai sa scrii, iti faci automat o impresie proasta!

| Lololol01 a răspuns:

Acuma imi votezi raspunsul ca fiind stupid! Nu stii sa accepti adevarul, asa niste creaturi exista numai in povestile cu care te adoarme mamica noatea! Lovepoison are dreptate in totalitate! Chiar daca are un raspuns dur iti vrea binele, nu vrei sa te placa si pe tine lumea mai mult?! Zi, cate fete de 16 ani, cat ai tu, ai vazut sa le placa unicornii si sirenele si chestiile astea?!

| Popescuanda a răspuns:

Iar una care are numai copilarii in cap... Ce se pune in mancare in ziua de azi? laughing Ai app, @Lovepoison zice un adevar crud, dar totusi un adevar, rar mai sunt oameni care gandesc asa...