| klau95 a întrebat:

De cand sa inventat halloweenu si ce vrea sa reprezinte? a fost vreo legenda ceva? are legatura de un sat bantuit cu vrajitoare, luna plina. mie unu mi se pare f. fantastic voua?

Răspuns Câştigător
| BDoruAndrei a răspuns:

Http://lideruldeopinie.ro/19840/legendele-sarbatorii-de-halloween poftim! Funda dacă ti-am fost de folos!

3 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si mie mi se pare fantastic sa nu fii in stare sa ai o sarbatoare a ta si sa te entuziasmezi ca vitelul la poarta noua la un rahat comercial inventat de altii. Dar, deh; reclama e sufletul comertului!

| Alemoni a răspuns:

Halloween este o sarbatoare raspandita in sec XIX, prin intermediul imigratilor irlandezi. Termenul de "halloween" este o varianta scotiana a denumirii "All-Hallows-Even" un fel de "evening". Nici mie nu mi se pare fantastic, avand in vedere ca noi nu il "celebram" asa cum trebuie. Un mod misto ca sa iti petreci noaptea de halloween ar fi un film bun de groaza cu cea mai buna prietene si popcorn sau o petrecere cu costume si chestii.
Happy Halloween! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu eu,numele de halloween vine de la "All Hallows Even",apoi mai nou halloween. acesta exista de pe vremea celtilor,care spuneau ca in aceasta noapte "fantomele ies din morminte si se amesteca prin multimea din orase. oamenii bucatareau toata ziua si noaptea ducea cu totii mancarea la marginea orasului,ca fantomele sa le ia si sa plece linistite, si am omis ceva, ei credeau ca sunt rele si se costumau ca ele pentru a nu le face ceva rau(oamenilor). atat e cam tot ce stiu.

bye!