| Mauve a întrebat:

De cate ori pe saptamana trebuie sa te speli pe cap ca sa nu iti cada parul?

10 răspunsuri:
| Claudiu2011 a răspuns:

Nu cred ca e un nr de cate ori sa te speli.mai degraba faci un tratament de par.degeaba te speli in fiecare zi.

| ღNameღ a răspuns:

Depinde de cat de lung e parul tau, eu il am putin mai lung de umeri cu 6 cm si il spal 1 data pe saptamana.Nu imi cade parul.big grinbig grinbig grinbig grin

| Andreea_3136 a răspuns:

Nu stiu excat dar eu ma spal la 3 zile si am un par superb... sunt zile cand ma spal la 4 zile deoarece nu foloseam fixativ.dar sunt dependenta si s espune d ela fixativ cade parul dar eu am un par atat de des incat sa dau la toata lumeatongue laughing take care

| Broadband a răspuns:

Io ma spal de 3 ori pe saptamana

cu acid de baterie...

| Andy4EVER a răspuns:

Fata,in primul rand, trebuie sa te speli pe cap cam de 2 ori pe saptamana, si logic dus in fiecare zi big grin

| Ramonaaaa a răspuns:

La 3 zile e cel mai binehappy!

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Pai...
De 2 ori pe saptamana.
Asa ma spal eu:d.
Sambata si Miercuri.
Dar poate cade parul si din cauza samponului pe care il folosestiwinking.
Iti sugerez sampon + balsam de la Nivea, sau de la Gliss Kur (daca ar fi problema samponului).
Sper ca te-am ajutat.
Bye!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te speli o dată, maxim de două ori pe săptămână şi asta în funcţie de nevoile părului.
Implicit trebuie să foloseşti un şampon şi un balsam care să ajute la fortifiere, hrănire, rezistenţă, străluciere, etc. cât şi mască pentru creşterea lui (ulei de ricin aplicat pe pielea capului şi după două ore te speli în mod obişnuit).
Pa, pa.

| Dmesss a răspuns:

De aproximativ 274 de ori.

| ŦєтiţaŦăяăNuмє a răspuns:

Eu ma spal din 2`n2 zile si nu imi cade.
Dar nu cred ca are vreo importantatongue