| juniper a întrebat:

De cate ori vi s-a intamplat ca cea mai buna prietena a voastra sa va "tradeze" si sa fie prietena cu alta, dupa care sa nu te mai bage in seama si sa-si bata joc de tine? NICIODATA N-O SA-MI GASESC CEA MAI BUNA PRIETENA CARE NICI NU EXISTA cryingcrying

Răspuns Câştigător
| Zoombe3 a răspuns:

Prietena mea cea mai buna m-a tradat in cel mai rau mod posibil. Am iertato de fiecare data si acum tot ea e cea care nu mai vorbeste cu mine. I-am demonstrat ca pot fi si rea daca vreau. Nu trebuie sa-ti gasesti cea mai buna prietena ci mai multe pe care sa le tratezi in mod egal. In momentul de fata cea mai buna prietena a mea este mama, sunt sigura ca ea nu ma va trada niciodata. Increderea nu trebuie acordata oricui, ci doar celor care reusesc sa ti-o castige.

17 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Zoombe3 te felicit pentru raspunsul tau.chiar exista atat adevar in ceea ce spui!

| loredanarotariu a răspuns:

Nu mi s-a intamplat niciodata.

| Ys a răspuns:

Pai is multi oameni care fac asa ceva. dar trebuie sa cunosti bine. acea persoana inainte sa iti fie prietena

| sufletel13 a răspuns:

Pai mi s-a intamplat si mie o data... da eu cred ca nu toate sunt asabig grin stai linistita ca acum ai o ocazie sa incepi alta prietenie mai frumoasa ca cea de dinainte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am patit de multe ori cu o prietena care e cam nesimtita...mereu cand e cu cineva nu ma baga in seama si ma ignora dar cand are nevoie de mine e doar lapte si miere nu altceva si asta ma doare... e prietena adevarata doar cand are nevoie de mine sau de ceva de al meu...si am incercat sa ii spun lucrurile astea dar mereu cand este vinovata imi spune sa o las in pace sau nu ma baga in seama...si de azi incolo e o proasta imputita pentru mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana in clasa a4a am avut cea mia buna prietena... apoi sa imprietenit cu altele si tot asa dar ea nu a uitat de mine si cel mai rau ma durea ca eram in aceeasi clasa si nu puteam sa nu vb cu ea...si azi suntem cele mai bune prietena pentru ca celelalte au tradato si eu nu am facut asta am iertat mereu...si o iubesc enorm ca pe viata mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Mi se intampla si mie la fel ca voua... prietena mea (nici nu o pot numi asa) ma barfeste pe la spate... iar in fata imi zice ca pot sa am incredere in ea... de aceea nici macar nu-i spun toate secretele mele... ii spun doar ce cred ca nu e grav daca afla lumea.
Mai stiu o persoana care a tradat-o pe sorumea in cel mai urat mod, erau cele mai bune prietene din generala... nu se certasera aproape niciodata... cand s-au dus la liceu au continuat prietenia dar... nu prea mult pentru ca prietena ei i-a facut cunostinta cu un baiat... dupa 8 luni... cea mai buna prietena s-a dovedit o... mai exact s-a dat la prietenul surori mele... si atunci a incheiat prietenia cu ea... si s-a despartit de prieten, dar au ramas amici.
Nu pot sa-mi dau seama pana unde pot prietenele de o viata sa te tradezesadsadsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deja la mine s-a intamplat de doua ori ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wei... ce`as putea zice...presupusa mea prietena m`a tradat cum ziceai tu. dar` ce sa fac? e felul meu si asa sunt nu-mi pasa! din partea mea sa nu mai vorbeasca niciodata cu mine ca nu-mi pasa! n-am nevoie de prietena!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut o prietena... care mia intors spatele cand aveam cea mai mare nevoie de ia o consideram ca o sora dar ea, dar ea nu stiu nu am cuvinte ia ma tradat cu cea ma ''...'' fata din clasa o iubesc edorm mi-a fost ca o sora dar nu o pot erta si cred ca nici voi nu ati facio cel putin acum am o prietena adevarata care ma vede asa cum spun si cand e ceva imi spune totul in fata ia a ramasa singura si a inceput sa o urasca toata clasa pentru ca e o tradatoare si nu stie sa pastreze un secred dar oricum nimeni nu mai are incredere in ea si uneori chiar ma doare foarte tare pentru ca era o fata buna pana sa inceapa sa ''cum s-ar spune '',''UMBLE '' dar totul pentru mine sa incheiat deci sfatul meu ar fi sa uitati pe cele care va tradat pentru ca nu merita si ertandule odata o so faceti mereu
-mi-a parut bine sa vorbesc cu voi va pwpyk
bay-bay

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveam o "cea mai buna prietena" de 6 ani.Nu ne certasem niciodata pana in clasa a9a. ea s-a schhimbat, banuiesc ca din cauza prietenului ei. Vrea sa imi para superioara, tipa la mine cand eram cu mai multi prieteni, profita de tot ce se poate si ma descuraja in tot ce vroiam sa fac.Pana i-am povestit matusii mele care mi-a spus atat: "face toate astea pentru ca i-ai permis". Am inceput sa fiu rece cu ea, de cate ori tipa la mine am pus-o la punct, nu i-a venit sa creada ca nu ii mai fac pe plac si ca nu ii mai povestesc toate intimitatile mele.Acum stiu ca sora mea avea dreptate si acum stiu ca cele 2 persoane care nu ma vor trada niciodata sunt sora mea si mama!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi s-a intamplat. Doar o data. Vb aia "fereste-ma doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singura " Aveti grija

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda. Mi s-a intamplat.Acum sta cu cei "cool" si nu ma baga in seama.Are haine "la moda" cumparate din magazine de fite, si sta numai cu sefa clasei(alta fita proasta-blonda ce mai)si cu o pitzipoanca.

| loola a răspuns:

Pay...in ziua de azi nu poti avea incredere nici in mama nici in tata. Mi-s-a intamplat si mie sa fiu tradata, mintita, si toot odata luata d fraera, de catre prietena mea ce mai buna, care in urma cu ceva zile in urma dupa ce m-am desp de prietenul meu ea a inceput`h sa ma barfeazka pe la spate si fostul l fel...sti uneori viata nu e atat d roz p ct credem noi poate avea multe culori... dar prieten nu tie niciunul...tooti sunt p profit, d ex prietenele mele stau q mine doar c sunt frumoasa.si atat...trebuie sa tratam totul cu indiferntza...in cazul meu... orqm eu am iertato, dar o sa vina si ziua in care o sa o lovezk acolo unde doare...sa vada cum eh.cand candva... te trateaza ca si cum.ai i un nimic...si uh esti mai sus ca ea...

| bolly a răspuns:

Trebuie sa spun Ca da! Am si eu o pr la fel.Nu mai suport asa...Prietenii fac parte din viata mea. Ce sa fac?

| rockstarbabe500 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat recent,dar vreau sa o uit, sincer era o curva prefacuta si eu eram prietena cu ea din clasa I si s-a gandit sa ma tradeze tocmai acum cand stie ca mi-e foarte greu si sa-mi spuna in fata ca acum are o noua CMBP si asta ma doare foarte tare pentru ca e asa de nesmitita si eu am facut atatea pentru ea, dupa ce ca eram prietena cu ea de 6 ani, ma rog nu-mi trebuie prieteni ca ea si nici tie, oricum o sa vada ea ca nu te merita!

| maddy_3344 a răspuns:

M-i s-a intamplat sa ma tradeze cea mai buna prietena...de atunci nu mai aveam incredere in nimeni... dar a venit cls a 9-a altii colegii...care la inceput ma enervau toti... dar am descoperit-o p ea ...si in timp am devenit cele mai bune prietene...acum este intr-o situatie mai delikta in sensul k a nascut la 16 ani si multi dintre cei p care-i considera prieteni nu-i mai sunt alaturi... dar eu am ramas langa ea ...nu stiu fff frumos sentimentul asta