| GulDan a întrebat:

De cateva luni nu imi mai vine deloc somnu...doar dupa 1-2.

Iar de cateva zile ma ia somnu dupa ora 2-3..Nu mai pot dormii!

Fac sport,fara alcool, fara tigari.dar am anxietatea crescuta!

11 răspunsuri:
| Drolja a răspuns:

Păi, prietenul meu, ar fi cazul să te apuci de alcool și țăgări; ți-ai răspuns singur.

| GulDan explică (pentru Drolja):

Eu personal nici la dusmani nu i-as recomanda tigarii clar esti pus pe fapte rele))

| Drolja a răspuns (pentru GulDan):

Nici eu, recomand prietenilor.

| T0T a răspuns:

Nu observ nicio întrebare.

| Sn4k3 a răspuns:

Pai cand te duci sa te culci, sa fii linistit, relaxat si daca tot nu poti sa dormi, dormi putin ziua.

| untu a răspuns:

Va trebui sa te culci incepand cu orele 22:00 sau 23:00! Sa dormi timp de 8 ore pe timp de noapte, dar cu o ora inainte de culcare sa bei o cana cu lapte cald sau o cana de ceai de tei cu lamaie, iti garantez ca este un foarte bun somnifer natural! Vei putea dormi daca sa stai linistit in patul tau fara sa gandesti la nimic rau, gandeste-te la lucruri frumoase si placute si vei putea reusi sa adormi.Sau poti sa asculti o muzica simfonica pe ton normal de Mozzart, Bach sau Bethoveen pana adormi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consulta medicul!(asta in primul rand)
Seats, inainte de culcare incearca s-a facut ceva linistitor pentru time(de ex asculta muzica, citeste,...)

Răspuns utilizator avertizat
| Marian619 a răspuns:

Mi se intampla si mie cand eram mic, stai treaz o noapte si dupa culcate la 5-6 PM si trezeste-te la 8-9 AM si aia e

| BiciPliz a răspuns:

Încearcă să nu mai privești ecranul telefonului si/sau al desktop-ului (în cazul în care o faci deja) cu câteva ore înainte de culcare.