anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva seri luna nu mai e pe cer, de ce? Cel mai bun raspuns primeste funda ...ps nu sunt nori pe cer.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Luna se invarte in jurul planetei 29 de zile parca, in timpul acestei rotati noi depinde unde te afli tu o vezi in functie de unde esti tu si ea, cateodata pe un sfert, jumaatate, trei sfert, plina etc nu uita ca si pamantul se roteste in jurul sau, cateodata nu se vede deloc luna

5 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Am mancat-o

| RAY a răspuns:

Poate sunt nori, poate e in partea cealalta a pamantului, ciudat ca eu am vazut-o pe cer

| T0T a răspuns (pentru RAY):

Luna se află în ochii privitorului sau se află independent de percepția noastră?

| RAY a răspuns (pentru T0T):

Luna se invarte in jurul planetei 29 de zile parca, in timpul acestei rotati noi depinde unde te afli tu o vezi in functie de unde esti tu si ea, cateodata pe un sfert, jumaatate, trei sfert, plina etc nu uita ca si pamantul se roteste in jurul sau, cateodata nu se vede deloc luna

| T0T a răspuns:

Luna e tot acolo că fără lună nu ai mai fi în viață acum, numai că tu nu o mai vezi din anumite motive(ai un răspuns mai sus cu un link în care ai o explicație bună). Eu aseară nu am văzut-o că aveam draperia trasă dar oricum nu o vedeam că mă uitam la un film horror iar după mă duceam la culcare și chiar dacă nu era asta oricum nu o vedeam că la mine erau nori pe cer.