| Iamamagnet a întrebat:

De ce 99% din oameni vor adevărul și sunt foarte deranjați de o minciuna, fie ea și cu intenție Bună. Eu cred ca sunt singura din lume care prefera sa fie mințită atâta timp cât mă face fericita. Nu înțeleg de ce sa ne amari viața cu adevăruri crude când o minciuna te poate tine fericit pana mori. Pana la urma ăsta caută toată lumea în viața, fericire. Nu?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| Prezidentul a răspuns:

Nu exista adevar, chiar si istoria este tot un fel de minciuna.

| RAY a răspuns:

Hai sa ne mintim, te iubesc nu vrei sa ne iubim o noapte? daca tu apreciezi minciuna e aiurea sincer

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu aparent nu traiesti in realitate. Preferi azi o minciuna, da cand maine te va pocni adevarul o sa iti para rau

| T0T a răspuns:

Oricum iluzia se intersectează foarte mult cu realitatea, o realitate bazată pe relativism, și de aici se formează viața pe care o percepem cum o percepem, dar vezi că toate aspectele ei nu sunt constante și viața s-ar putea să te lovească la un moment dat mai rău decât în alte situații.

| Dariusuu a răspuns:

Trebuie să ai curajul uneori că adevărul tău subiectiv e un mare fals.

| nlko a răspuns:

Eu prefer adevarul.
Adica, daca tot stii ca un lucru spus e o minciuna, de ce sa te bucuri de el?
Sau sa presupunem ca esti mintita( o minciuna care te bucura), nu va disparea fericirea cand vei afla adevarul?
Normal ca e mai placut sa auzi lucrurile pe care le vrei, dar adevarul e singurul din care putem invata ceva.

| Misfits a răspuns:

Spune o zi doar adevarul si pun pariu ca ti iei bataie. Gandeste-te inainte de a pune intrebari.

| Suomynore a răspuns:

Daca 99% din oameni ar cauta adevarul, ar fi revolutii in fiecare tara din lume