Sa fie oare si din cauza bisericii.>? Chestia aia. cu 666? doamne ce povesti de adormit copii.))
Cauzele sunt multiple. Eu cred că biserica e un pretext de care se agață (inconștient). Adevărata cauză e prostia omenească, ce e de fapt personificarea naturii umane. Suntem ca șobolanii care cască ochii la orice văd strălucitor și s-ar duce și în prăpastia plină cu rahat după asta, chiar dacă ceea ce strălucește e un ciob de sticlă în lumina soarelui. Ciobul aici e informația, iar strălucirea, senzaționalul. Lumea pare mai interesantă parcă dacă e bazată pe conspirații și minuni, iar într-un mod indirect, conspirațiile îi fac să se simtă importanți. Însă e o sabie cu două tăișuri. Când observă cât de mici și neputincioși sunt în fața monștrilor inventați de ei, apare panica, anxietatea.
Se Face atita caz pe o simpla termoscanare! Doamne cat de inapoiati pot fi unii.
Greșit! Lumea nu a devenit paranoică! Ea era așa de multă vreme! Dar abia acum cu ocazia crizei determinate de Coronavirus și-a dat arama pe față!
Pt ca unii am trecut prin multe si am invatat cv. Unii asa is "odata ce sau ars sufla si in lapte acru". Na asa devin paranoia. Odata ce au patit-o se asteapta la orice