Pt ca esti u prea sensibila si poate ai ceva pe suflet iar melodia e pe o tema trista si iti face si mai mult raw.Asculta ceva mai vioi, mai vesel
Fiindca esti fraier...un om cu cat de cat tarie de caracter nu se demoralizeaza asa
Sunt suparat 90% si ca am observat ca nu am nici un prieten adevarat doar amici doar unul se apropie incet de prieten adevarat e pe la 70%
Cu totii suntem singuri. Ne nastem, traim si murim singuri. Orice altceva e doar o iluzie. Oamenii sunt trecatori prin viata, familia e doar o supapa...
Filmuletul de mai sus i-mi inspira o perceptie gresita asupra vietii, nici in cele mai intunecate momente nu trebuie sa jelesti sau sa stai pe ganduri pe o melodie ca aceea deoarece nu esti singur niciodata si in plus fiecare greu al vietii trebuie trecut cu o "pofta de izbanda", adrenalina te ajuta. Nu mai copiati moda copiilor cu IQ -30 care nu au o perceptie propie asupra vietii si care se inchid in ei pentru ca nu le-a dat mamica 100 de dolari sa iasa cu prietenii la film...
Buei "Woodenpints", de ce frast crezi ca daca scriu in loc de esti "esti"sau folosesc prescurtari si nu scriu cum fac la scoala is analfabeta? Nu ma cunosti sa stii daca e asa sau nu.Plus ca nu am avut greseli de ortografie so...nu mai fa tu pe inteligentu' ca nu cred ca iti merge mintea sa creezi ce creez eu.Deci nu ma jicni si ataca fara motiv.Sau esti frustrat ca nu ai primit fundita? Chiar asa mult conteaza?
TheExpert01 întreabă:
DiiaDiutza_4782 întreabă:
RAY întreabă: