| MortemAeternum a întrebat:

De ce ar fi preferintele morale ale unuia mai demne de luat in seama decat ale altuia, cata vreme fiecare este liber sa aiba preferinte?

31 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns (pentru MortemAeternum):

Perfect adevarata prima afirmatie."Romanul",daca e sa-l luam ca (,) categorie generala a dat totusi nenumarati oameni geniali,daca e sa facem o proportie,la cati romani au existat,cati tigani si cati evrei,fara pic de rasism in afirmatie,iti zic ca romanii au dat mai multi,chiar daca si evreii au fost un popor defavorizat,si au dat cativa oameni geniali. Daca ar fi la indemana mea, intreaga populatie a tarii, as lasa maxim 4 milioane de oameni in intreaga tara, dar baza ar fi de vreo 1.8-2 milioane desi e enorm de putin.Trendul asta cu necinstea mie mi se pare specific balcanic, e romanism pur.De studiat nu mai studiaza decat cei ce vor acum,nu doar in Romania,ci peste tot.S-a creat falsa impresie ca street smart e de ajuns, si nu iti mai trebuie si school smart ca sa reusesti pe deplin.

Da, nu ne meritam tara.Noi.Dar poate altii, tot romani, din trecut o meritau.Chiar daca nu sunt fan die-hard al patriotismului,numai gand ma gandesc la cum aparau unii regi din trecut tara, si cand ii vad pe astia de azi, mai-mai ca imi vine sa iau in mana halebarda si sa adopt metoda John Wilkes Booth.Romania stii de ce nu profita de resursele ce le are? Hint : marea si preamarita Democratie,UE, si protocoalele cretine ce s-au stabilit de comun acord intre porcii in costum, fara consensul populatiei.Asta de prin '90 incoace,de la Petrica pana astazi.

Dupa cum tu ai subliniat, si eu subliniez, muzica din prezent.Ca nici tu,cat de fixat imi pari pe clasica,nu cred ca poti zice nu la un Black Sabbath,Haggard cau Pink Floyd.O trupa buna din prezent este Tool: versuri complexe, atitutidine potrivita unei trupe care chiar face muzica, si teme absolut geniale.Cauta,daca nu cer prea mult,melodia Aenema de la ei,are o abordare superioara zic eu,multor cantece de alternativ/grunge si post-grunge. Daca te-am convins,mai cauta de la Therion,Clavicula Nox sau Wine of Alugah,ca Vovin e un album care aduce impreuna cam ce-i mai bun in clasica si metal. Minunate si melodiile ce le-ai trimis tu,mai ales cea de la Globus.

Exista, bineinteles, cele minore ce nu ranesc deloc.De exemplu,daca minti cu privire la un test, spunand ca n-ai fituica, de vreme ce tu ai.Profesorul nu pateste nimic, tu iti ridici nota.Caz clasat!