Numai Dumnezeu stie cand o sa fie sfarsitul lumii! Noi nu putem sa ghicim sau sa calculam stiintific.
Asa ca eu nu cred persoanele care spun ca in 2012 sau in diferite date o sa vina sfarsitul.
Buna :]
Nimeni nu stie cand va veni` sfarsitul lumii` si daca va veni. ^^
Nu e cazul sa-ti faci probleme de genul cand ai scoala, familie, prieteni de care trebuie sa te ocupi
Succes.
Orice lucru are un sfarsit.dar uneori sfarsitul unei povesti nu insmeana neaparat terminarea cartii! poate sa fie inceperea unui nou capitol...
Termenul de ''Sfarsitul Lumii'' e o utopie. Niciodata nu va veni acest deadline. Lumea va continua sa exista pana la sfarsitul sfarsiturilor. Da, sfarsitul unei rase umane ar fi un sfarsit de ciclu, care ar face loc unei alteia, superioara ca parte a unui nou inceput. Totul e evolutie. Dar nu iti fa griji, nu vei prinde tu treaba asta
Consemnez actualitatile. Putinii oameni inteligenti de pe TPU au disparut, ramanand doar cei care n-au ce face si au gasit o modalitate de a pierde vremea. Eu ti-as recomanda sa mai treci si pe la scoala, fata draga, pentru ca nu stii sa scrii corect in limba romana. Lasa intrebarile filosofice pentru cei care chiar stiu ce-i aia filosofie, serios! Se pun "n" intrebari despre sfarsitul lumii, nu mai continuati cu prostia asta. Pur si simplu nu are rost. O seara buna sa ai.
anonim_4396 întreabă: