anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce ar sta un om drept tinta cind se cam "trage cu arcul" in el? Eu zic ca din trei motive. Ori tragatorul este prea departe si-i sigur ca nu ajunge nici o sageata. Ori e destul de rapid si nu poate fi atins. Ori e tragatorul destul de prost incit sa nu vada nici tinta si a invatat sa traga cu arcul din auzite.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ori nu se teme de cel ce poate face rau trupului, dar sufletului nu-i poate face nimic.

| Anecherry a răspuns:

Eu optez pentru a treia varianta:dhee hee

| XxXNotForKiidsXxX a răspuns:

Este nepasator, indiferent, poate chiar inteligent si intelept.In astfel de circumstante, arcurile nu pot ajunge la el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai este si a patra varianta: omul care sta drept tinta este prost!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Privind profund cele trei moduri, primele 2 mi se par asemanatoare. La a treia, e un semn al intrebarii: de ce ar fi tinta unui tragator slab? Pentru a-si afisa,, calitatile``? (am zis, asta depasind putin banalul).
Eu merg pe principiul capcanei, care implica toate cele trei metode enuntate mai sus. Il atragi bazandu-te pe superioritatea si abilitatile talewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc mult Kronstadt.Adeca saru'mina.Se vede ca le scoti pe banda. Din cauza materiei cenusii? Pai daca e prost ala drept tinta cum naibii de rezista la atitea trageri?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sar'mina carmen

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce oare banuiesc eu ca "omul-tinta" esti chiar tu? Cred ca esti mai in masura decat mine sa dai un raspuns multumitor. Mie nu-mi trec prin minte astfel de intrebari si, ca urmare, nici nu ma obosesc sa gasesc raspunsuri pe masura lor. Imi dau si eu cu parerea...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iepuras cind mi-ai spus in urma cu ceva timp ca vii aici numai pentru mine nu te credeam.Acum te cred ca ai venit de doua ori. Odata sa ma faci analfabet si acum care tot jigniri direct proportionale cu vasta mataluta cultura.Multumesc pentru tot.

| Razvan a răspuns:

Eu pe prima varianta nu m-as baza. N-as testa precizia tragatorul in modul asta atat de periculosworried
Varianta a doua pare desprinsa din filmul "Jumper"laughing
Varianta trei in niciun caz. Poate nu e prost, ci doar se prefaceoh go on

| laura64 a răspuns:

Mai este o varianta si se numeste : silit de imprejurari. Daca ai avea de ales intre a fi tinta atunci sau candva, peste o ora, o zi sau o luna si a fi spanzurat pe loc sau bagat la ghilotina, oare acel cineva ce va alege?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sar'mina iepurasule.Recunostinta vesnica.

| madagascar a răspuns:

Poate nu e sageata ascutita, in loc de tais are o ventuzalaughing laughing laughing