| eu17 a întrebat:

De ce asteptarea e mai buna decat implinirea asteptarii, in sine?

Răspuns Câştigător
| CrysisMD a răspuns:

După părerea mea, așteptînd ceva îți imaginezi mai multe cai de apropiere către "Așteptare" și aceasta senzație este plăcută, iar cînd s-a împlinit "Asteptarea" ajungi la concluzia ca calea pe care a mers împlinirea așteptarii a fost doar una.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca implinirea asteptarii,iti poate aduce,de multe ori,neplaceri, suparari, sau chiar mai mult.Numai bine.

| MidnightLady a răspuns:

De ce vanatoarea e mai placuta decat vanatul, pescuitul mai placut decat pestele...asa, in sine, zic.

| Borgir a răspuns:

Daca asteptarea nu are un scop freci menta aiurea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce pui intrebari vagi, care lasa un loc imens de interpretare? Daca ai vrut sa pari o persoana plina de gandire profunda... ai dat-o prost! Rau de tot...

| harciog a răspuns:

Ptr ca odata cu finalizarea oricarui lucru, se mai duce un capitol din viata.

| miradoniz a răspuns:

hee hee pentru ca ești o persoana activa?hee hee

| Vizitiul a răspuns:

Pentru ca si dorintele "imbatranesc".

| miradoniz a răspuns:

@Vizitiulhee hee eu credeam ca "vinul bătrân e mai bun"

| eu17 explică:

@ Kronstadt nu vreau sa par nimic, cu atat mai putin pe un site ( pe net ). intrebarea pusa a fost dintr-un impuls de moment, spui ca e vaga ( estre intr-adevar vaga ) dar e loc destul pentru interpretare, poate asta ma interesa. Vezi, tu ai impresia ca le stii pe toate, ca esti capabil sa orice... Ai impresia ca din intrebarea asta poate iesi altceva decat niste sofisme? Sunt chestiuni care nu se pot discuta aici, dar e simpatic sa lasi cat mai putin dintr-o teza, mai ales cand nu cauti un raspuns precis, las exact la INTERPRETAREA fiecaruia.