Asa stiu unii sa se poarte, sa faca numai rai, sa vorbeasca numai rau.Fiecare ar trebui sa fie cu treaba lui
Crede in Dumnezeu si nu mai pune la suflet tot, nu conteaza deloc ce cred ateii, ce cred rautaciosii.Nu am nimic cu ateii dar parca cateodata sunt prea rai.
Kaliste
Pentru ca eu l-am pus la incercare si Mi-a raspuns. Exista Dumnezeu! Este o realitate in viata mea.Fiecare este liber sa creada ce vrea.
''Credinta este o puternica incredintare in lucrurile care nu se vad.Dar nu ma incred in oricine sau orice.Ci in Cuvantul lui Dumnezeu care este Da si Amin.''
Si, atunci, cu ce este mai presus credinta in dumnezeu decat credinta in oaia cu lana de aur care sta in cer, iar daca nu crezi in ea iti timite viermi la mormant sa te devoreze?
''Pentru ca eu l-am pus la incercare si Mi-a raspuns. Exista Dumnezeu! Este o realitate in viata mea.Fiecare este liber sa creada ce vrea.''
Faptul ca tu ai avut niste experiente in viata ta, iar anumite intamplari le-ai asociat cu interventia vreunui dumnezeu nu inseamna nimic, in viata exista hazard, noroc, ghinion, indiferent de credinta au fost oameni care au trait experiente mai puternice decat ale tale si poate le pun pe seama lui allah, insa cu toate astea simturile si crezamintele nu demonstreaza nimic.
Chelstone
Cred ca pentru tine nu inseamna nimic, dar pentru mine inseamna foarte mult.Nici nu mai am curaj sa spun mai multe, pentru ca stiu cum ai reactiona si ai spune sa consult un psiholog.Eu sunt foarte multumita Dumnezeu imi da pacea,bucuria, si ma simt un om implinit. Daca tu esti multumit cu starea in care esti, este OK.iti doresc sa ai o zi frumoasa, si sa meditezi la Dumnezeu.
Sintagma "credinta se bazeaza pe adevar" este un oximoron. Adevarul este caracteristica unei afirmatii de a fi in acord cu un fapt dovedit. Existenta zeilor nu este demonstrabila, fie ca vorbim despre zeitatea principala asociata religiilor monoteiste sau de panteonurile spiritualitatilor precrestine.