Cei buni sunt luați de prosti la noi la romani. E o regula, și e trist ca e asa.
Din păcate în Romaniaașa este, dacă ești om bun sau ești harnic ești luat de prost, eu cred că de aceea pleacă oamenii de valoare mare afară adică în alte țări unde nu sunt luați de proști ca la noi
E adevărat ce zici.
Pentru că omu de unde poate profită. nu ți se pare logic să-i fie mai ușor să-l pună la muncă suplimentară pe unu care mereu tace și face decât pe unu care i-ar striga că-i încaldă drepturile și ar avea o „ceartă" cu el pe partea asta?
Eu nu cred ca un sef il la de fraier pe la spate pe ala care lucreaza mai mult pentru afacerea lui...
Depinde de locul de munca. La ce magazin erai ma rog de te vorbeau si sefii ca esti fraier? Sefii ar trebui sa stimuleze pe aia care isi dau interesul si sa faca astfel incit toti sa fie asa, nu invers...
Noi n-avem treabă ce zic unii și ce spun alții despre noi. Domnul Hristos a fost batjocorit, scuipat, pălmuit, și la final răstignit de către aceia care se credeau superiori. Deci să nu ne așteptăm ca semenii noștri să ne vorbească de bine.
Noi trebuie să ne facem datoria: să nu muncim mai mult, și nici mai puțin. Iar cuvântătoarele să le lăsăm pe mâna Judecătorului care în ziua judecății Sale nu va mai putea ierta pe nimeni. Fiecare va fi judecat după faptele sale.
Noi înșine trebuie să ne vedem prin ochii lui Dumnezeu. Dacă El ne iubește, n-avem nici o treabă cu toți câinii care latră. Trebuie să avem răbdare că poate unii dintre ei vor descoperi înțelepciunea și le va veni mintea la cap mai înainte de a părăsi suprafața pământului.
Am pățit. Societatea te vrea mediocru. Ori te adaptezi la mediocritate, ori ești luat de fraier.
Care muncește mult la locul de muncă este luat de prost și pus să muncească și mai mult