| Grunwaldmantuitorul a întrebat:

De ce cind e vorba de noi se numeste avort. Iar cind e vorba de gaini se numeste Omleta? Suntem noi oare mai buni decit gainile? de cite ori ai vazut un cocos sa vina mort de beat de la munca si sa-si ia gaina la bataie? Sau de cite ori ai auzit de vreun cocos sa-si lege testiculele de bateria unei masini si apoi sa sara de la etajul patru? Intrebare mea,, Numeste 3 feluri in care noi suntem mai buni decit gainile?

Răspuns Câştigător
| hallux a răspuns:

1.gandim,2.vorbim,3.glumim.n-am auzit d gaini care sa glumeasca sau sa vorbeasca nici sa gandeasca prea mult laughing)

10 răspunsuri:
HepHap
| HepHap a răspuns:

3? Iti dau mai multe, asa la prima mana: nu ma gainez unde dorm, nu mananc de pe jos, nu inghit ace de seringa, nu stric straturile si nu racai sub flori daca am scapat in gradina, daca pun gura pe-un darab de pita, il sharuiesc cu ceilalti, nu fug ca egoistu cu el pe la colturi, nu le-o trag tuturor gagicilor din cartier (hmm, asta cred ca e totusi un minus), nu le ciocanesc, nu le prind de cap, nu le sar in spinare si nu imi scot ochii cu ceilalti barbati de pe scara.

| Ea12345 a răspuns:

Noi nu facem oua...tongue(desi pare un dezavantaj, gandeste-te ce chin ehee hee )
Noi putem gandi(avem creierul mai mare decat al lor si se spune ca,, ai creierul cat o gaina"-si nu e de binetongue)
Noi putem iubi, dar nu stiu sigur daca ele iubesc sau nuhappy

| Himura a răspuns:

,, Omul in cinste fiind n-a priceput; alaturatu-sa dobitoacelor celor fara deminte si s-a asemnat lor.,,(Psalmul 48, verset 21)
Omul este creeat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Faptul ca el nu se ridica la inaltimea asteptarilor lui Dumnezeu, asta nu inseamna ca ar avea Ziditorul vreo vina, caci printre altele omul este inzestrat si cu liber arbitru, astfel ca, desi Dumnezeu mereu ne invata de bine, noi avem posibilitatea de a alege daca vrem sau nu, sa urmam acestor povatuiri. Dumnezeu nu ne-a creeat ca sa fim asemenea animalelor, ci ca sa fim asemenea Lui. Iar Dumnezeu cel in Treime Sfanta slavit si inchinat, mai presus de toate este iubire. ( despre dragoste: I Corinteni, cap 13; I Ioan, cap 4, verset 8). Deci sa ne sarguim sa dobandim iubirea, punand putina noastra vointa, nimicul nostru de vointa, in lucrare cu Dumnezeu, si incet, incet lucrurile vor deveni de-a dreptul minunate. Sa fim sinceri cu Dumnezeu; in lenea noastra, sa tragem acolo de noi, si ne va intari Preabunul.

| Roby67 a răspuns:

Coane, am inteles, cu aceste argumente imi dau seama ca nu esti mai destept ca o gainawinking

| Incubus a răspuns:

1 in primul rand daca nu ai observat gaina este VIOLATA de fiecare data
2 nu nu vine pe acasa beat dar te intreb eu pe tine CAND VINE de fapt pe acasa cand el e mereu dupa alte frumoase si "proasta sta acasa sa faca copi(pe oua)
3uneori (recunosc ca nu mereu)oameni se sinucid(nu inseamna ca sunt de acord cu asta)din dragoste(ca nu mai pot trai fara)si acu si intrebarea:ce face cocosu cand gaina face"CIORBA"?"
si inca ceva:la noi se numeste avort in primul rand pentru ca noi cerem aceasta crima pe cand eu nu am vazut nici o gaina sa isi dea acodul de "omleta" ptru ca a fugit nebunu

| Lilik a răspuns:

Doamne rolling on the floor ce ti-a nascocit tie mintea...cica la noi avort, la gaini omleta. uite ca la asta nu m-am gandit. laughing suntem in N feluri mai buni decat niste gaini, dar mai fericiti nu cred. adica eu pana acum nu am auzit de vreo gaina sinucigasa. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, treaba e ca noi sintem gura sparta si ne laudam tuturor dupa orice isprava. Cum galinacele nu stiu vorbi, nu-si pot impartasi experientele si totul ramine in familie. Da' te asigur ca fac si ele destule perversiuni de te lasa maska. Asta e, ghinionul lor ca nu pot face ca noi sa se laude si asa ne alegem doar noi cu Oscaruriwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine ti-a spus ca suntem mai buni?
Eu bag mana in foc ca oricand o gaina va fi mai buna decat un om. N-as manca nici moarta o ciorbita in care a fiert la foc mic sotul vreunei amice, de exemplu!
In concluzie, orice zburatoare e de preferat unui om in cratita! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hahaha.ma uimesti, de unde le scoti?! In primul rand nici nu poate exista termen de comparatie pentru exemplele date de tine; In al doilea rand, pentru cultura ta generala un ou proaspat nu este egal cu un pui, pentru simplul fapt ca acesta trebuie clocit ca sa apara embrionul, asa cum un ovul trebuie fecundat. La cum gandesti tu, orice vietate de pe pamant este mai "buna" decat omul; daca te poti compara cu o gaina este GRAV, inteligenta trebuie sa te cam doarahappy Aaa si ai grija la cum cataloghezi frazele... o cerinta nu este o intrebarehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii sunt diferiti intre ei, dar in comparatie cu celelalte specii de animale?
1. Omul poate sa-ti raspunde la aceasta intrebare/ o gaina da dovada de inteligenta si prefera sa radahee hee
2. Pentru a omori o gaina, trebuie sa te patezi cu sange/la om, iei pistolul si gata! laughing
3. Omul are tinere de minte, poarta pica, are resentimente.