anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce credeti ca, adesea, a face sex este numit si a face dragoste, cand nu au prea mare lucru in comun?

(Din intamplare mi-am amintit un citat din Cioran: "Iubirea e incompatibila cu carnea.")

Cam toate persoanele pe care le cunosc considera ca, a iubi o persoana inseamna a-ti dori sa faci sex cu ea.Pentru voi inseamna la fel?

11 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

A face sex este una, si a face dragoste este cu totul altceva.

| harciog a răspuns:

Iti dai seama,sa simti carnea tremurind si tipind pe tine ca naiba,sa-ti simti slitul ca ti-o ia rara si sa te apuci de facut declaratii de dragoste sheakspeariene si respectiva sa se joace cu instrumentul si sa ingaime numai pentru ea -Calotati,decalotati, calotati, decalotati.De asta s-a nascut vorba populara f...i, pentru a nu se confunda cu a face dragoste.Cred totusi si in dragostea cunoasterii carnale ca o continuare a iubirii sincere.

| Flav a răspuns:

Nu mai exista dragoste, ci doar bestii in calduri.

| MadnessCaffe a răspuns:

Sex - A o face din placere
Dragoste - A o face din iubire / datorita sentimentelor.

| Dmesss a răspuns:

Cioran era bandit!(mare vorba) Pai eu stiu ca sexul il folosesti ca sa faci dragoste. De la expresia "a baga sexul", un fel de cenzura.

| enverhoxha a răspuns:

Cioran se referea la friptură.

| bogdan_5596 a răspuns:

putem face sex si fara sa ne iubim

| FOCUS a răspuns:

Cioran a zis "carnea este incompatibila cu iubirea " iar Tolstoi
"Iubirea? Ce-i iubirea? se gândea el. Iubirea sta in calea mortii. Iubirea este viata. Tot, tot ce inteleg, inteleg numai pentru ca iubesc. Tot ce exista, exista pentru ca iubesc. Totul e legat numai de iubire. Iubirea este Dumnezeu si, când mori, inseamna ca tu, o particica din iubire, te intorci la izvorul vesnic al tuturor lucrurilor"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eiiii, pe dracu'! Sexul nu este mereu o dovada de iubire, asa cum nici iubirea nu este mereu o dovada a dorintei de a face sex. Mie-mi place sa fac sex! Ma incarca mereu cu energie pozitiva, si ma descarca de cea negativa. Celor care nu le place sa faca sex, le doresc "la mai mare largire de orizont!".
P.P. Subscriu celor care l-au "laudat" pe Cioran.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si da si nu

| ssaTpu a răspuns:

A iubi o pres nu consta in sex. La o anumita varsta simti nevoia sa faci sex/dragoste menaj si ce mai simti tu acolohee hee este o placere / nevoie.mai stiu eu ce dar SEX`ul nu inseamna dovada de iubire :-d