| Marck94 a întrebat:

De ce credeți că există extratereștrii? laughing Poate că suntem mințiți.

33 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cand ma duc seara tarzie acasa, deseori am vazut "extraterestri" in jurul barurilor, in parcuri etc. big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Bula a răspuns (pentru Marck94):

"extraterestri" = drogati big grin

| darrio2007 a răspuns:

Cine crede asta? Exemple.

| DeyCj a răspuns:

Suntem mințiți parțial.Chiar dacă există extratereștrii mai mult ca sigur nu seamănă cu ceea ce apare prin filme, ci mai degrabă sunt ființe mult mai evoluate ca noi.

| RAY a răspuns:

Pentru ca sansa e mare sa existe viata pe alta planeta, deci in prezent nu exista nici o dovada ca exista

| Sn4k3 a răspuns:

Cum suntem mintiti? Nimeni nu a aratat ca exista, doar si-au dat cu parerea. Si de ce nu ar fi avand in vedere a cat de mare e universul?

| RainmakerX a răspuns:

Chiar daca exista un Dumnezeu, universul tot infinit este.

Daca nu exista un creator atunci, conform probabilitatilor... sansa de a mai exista planete care sa sustina viata ar fi cu adevarat mica raportandu-ne la cele care nu sustin viata. (dar nu imposibila-
dovada planeta noastra)

Daca exista un creator atunci de ce mai sunt si alte planete? Au fost si ele facute numai asa, sa fie goale?

| SG1995 a răspuns:

Daca te referi la OZN-uri ai dreptate nu exista, daca te referi la viata in pe alta planete, pai nu stim sa existe, desi posibilitate e uriasa.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru SG1995):

Eu sun, categoric, ca exista OZNuri; doar cine nu a avut experiente/trairi/contacte cu asemenea "fenomene" pot afirma ca nu exista vehicole ale altor civilizatii care viziteaza Tera

| mentholinks a răspuns:

Eu sunt unul din ei aflat sub acoperire in misiune pe Pamant. Vin din constelatia Fecioarei.

| Lioana a răspuns:

Universul e infinit. Știi ce înseamnă asta? Că nu are capăt. De ce ai crede că planeta asta e singura din infinitul asta care are viață?
Mi se pare mai logic să crezi că există extratereștrii decât să crezi că Pământul e singura planeta cu viața din Univers.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Lioana):

Tot asa de logic este sa crezi in existenta extraterestrilor, decat in existenta lui Dumnezeu; despre primii avem destule dovezi materiale

| Lioana a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Existența sau inexistența extratereștrilor nu exclude existența lui Dumnezeu.

| SG1995 a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Care sunt alea, dovezi n-avem, desi logistic prima varianta, e mare mai un procentaj mai marea de fiabilitate, decat a doua, care este existenta unei divinitati.

| Steregoi a răspuns:

Geamul din sticla e transparent. Vidul e transparent. Apa pura e transparenta. Alcoolul pur e transparent. Aerul curat e transparent. Materia "neagra" e transparenta. Extratereștrii sunt transparenți adică imateriali. Din transparent poate apare ceva netransparent. Invers nu se poate. Daca sparg o sticla transparenta rezulta ceva netransparent. Dumnezeu si îngerii sunt imateriali. Treaba cu Dumnezeu si cu îngerii seamănă mai mult cu realitatea decât fetușii verzi cu ochi mari închipuiți si făcuți de oameni sub forma de păpuși si pusi in poze si filme. Acești fetuși verzi sunt produsul imaginației omului la fel ca zeii antici. A se citi si despre anunnaki si igigi care la fel sunt produsul imaginației oamenilor ca si extratereștrii din prezent.

| AlexanderAdrian a răspuns:

E mult mai plauzibil sa nu existe dumnezeu decat sa avem siguranta ca nu existam decat noi in univers.

Suntem o planetuta micuta relativ in mijlocul unui brat dintr-o ditamai galaxia. In univers exista milioane de astfel de galaxii conditiile de existenta a diverselor forme de viata inteligenta fiind reale nu doar posibile.

| Victoria18 a răspuns:

Nu exista extraterestrii. Astea sunt doar povesti cu rolul de a intriga generatii la rand.

| Nyya a răspuns (pentru Victoria18):

Așa poți zice și de Dumnezeu.Nu există Dumnezeu.Asta e doar o poveste cu rolul de a intriga generatii la rand, nu? laughing)

| Victoria18 a răspuns (pentru Nyya):

Daca nu exista Dumnezeu. Tu nu mai existai. Cine te mai crea?

| nda a răspuns (pentru Victoria18):

Mama si cu tata.

| PumpkinDoll a răspuns (pentru Victoria18):

Parintii,cu ajutorul organelor de reproducere.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Victoria18):

Mama cu tata.

| Nyya a răspuns (pentru Victoria18):

Aici depinde de concepția fiecăruia. Poate tu vezi că cineva ANUME ne-a creat... poate eu văd că noi suntem doar niște unelte pentru niște creaturi mul-mult mai dezvoltate...doar niște ființe ce nu-și înțeleg rostul în lume și caută răspuns pentru orice.De asemenea, și Dumnezeu poate fi privit doar ca o minciună pentru ca noi să trăim în continuare în prostia noastră și să nu vedem adevărul.
Așa cum am spus depinde de concepția fiecăruia...una mai realistă decât alta

| anonim_4396 a răspuns (pentru DracuIa):

Posibil laughing

| BlackRose03 a răspuns (pentru Victoria18):

Alta proasta

| Alfred0703 a răspuns:

De ce cred altii ca exista divinitati? Pentru ca sunt prostiti.

| Turbo223 a răspuns:

Eu nu cred in extraterestrii, dar oricum, nu prea aud lume sa creada in ei.

| xRaduC a răspuns:

Poftim un meme din care poti sa iti faci si o alta opinie (eu doar l-am gasit pe net :D).
https://www.google.ro/......ps?/search

| vjr1979 a răspuns:

Suntem mintiti in multe privinte, pentru ca un om informat este un om puternic... Deci el trebuie sa fie dezinformat.

| jkahfgfsd a răspuns:

Nu

Întrebări similare