| britneyss a întrebat:

De ce credeţi că mor peştii şi păsările. din cauze necunoscute? Credeţi că e un fenomen ce va mai urma?

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Din cauza poluării normal. Explicaţii religioase nu posed

| ramona30 a răspuns:

Tare as vrea sa stiu si eu ce se intampla. Inca nu ma hazardez cu un raspuns.

| DorelSudoru a răspuns:

A aparut si un caz in Romania dar nu mia stiu pe unde... ce ne pasa de pasari...noi sa fim sanatosi xD

| DEBrown a răspuns:

Dar oamenii de ce mor?

| JhoNutz a răspuns:

Cioc! Cioc! Vine 2012! Biblia e martor.

| geoka23 a răspuns:

Urmam noii

| Karan2000 a răspuns:

Uni spun ca BIBLIA este o carte de aberatii. Dar ati observa dc ati citi ca tot ce se intampla este scris in Biblie cu ceva mii de ani in urma. Ex: pasari moarte, pesti. Microcipul 666 deja este in vigoare in unele tari. De unde stie Biblia aceste intamplari?

| CelMaiBlogger a răspuns:

Cica ar muri din cauza ca s-a schimbat campul magnetic al planetei si sunt dezorientate.Ar mai trebuii sa erupa si un vulcan in Europa care ar duce la sfarsitul vietii de pe acest continent, in rest nu am mai auzit nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu e nici o cauza necunoscuta doar ca "le-a sunat ceasul".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o explicatie stiintifica; poluarea, gripa aviara, artificiile de sarbatori, inversarea polilor pamantului care inca nu s-a produs dar pasarile au intrat in panica si s-au sinucis din cauza drobului de sare, pestii au inteles ce si cum si au hotarat sa se arunce pe mal si sa se innece.religios vorbind iti pot spune ca oarecari profeti au spus ca; in zilele din urma se vor petrece mari semne in cer si pe pamant. oamenii de stiinta, doctorii vor iesi in fata se vor bate cu pumnul in piept ca ei stiu motivele, cunosc rezolvarea, deci putem sta linistiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O, abia astept sa treaca 2012, si cum nimic nu se va intampla, sa rad cu pofta de toti tembelii adepti ai unor profetii mayashe sau biblice.