| Cocoşică a întrebat:

De ce credeti Dumnezeu?

16 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Pentru ca El exista.Pentru ca eu Il cunosc.Am o relatie personala cu El prin rugaciune si prin Cuvantul Sau.Este un Dumnezeu real.Cine Il cauta Il va gasi.Cand I-am cerut ajutorul, El mi-a raspuns.

| Vizitiul a răspuns:

De ce crezi ca un excrement miroase doar pe moment!?

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Cred în cratimă mai ceva ca-n dumnezeu, dar acum nu-şi avea rostul.

| cristi202 a răspuns:

Pentru ca e viu, e real. Pentru ca nu o data am putut vedea asta, altfel unele lucruri din viata mea, si interesant e ca e vorba de lucruri din cele mai importante, nu si-ar gasi o explicatie. Uneori Il mai simt, uneori Il mai percep, insa orice credincios adevarat, fie el ortodox, fie catolic, fie neoprotestant, iti va zice ca e vorba de ceva mai mult, de ceva care seamana cu o relatie. Acum, tu nu poti avea o relatie cu nimeni, ai nevoie de o persoana ca sa intri in relatie cu ea. Tocmai posibilitatea acestei relatii cu El, faptul ca se implica in viata mea, imi da convingerea, siguranta deplina ca El exista. Credinta e mult mai mult decit a face rugaciuni, a merge la biserica, a face fapte bune. E mult mai mult deci tceea ce pot eu sa fac pentru Dumnezeu. E ceea ce a facut, face si va face El pentru mine. Ori, cind cineva se pune sa faca ceva, apare o schimbare, ceva devine vizibil, nu?

| MMihai a răspuns:

Dumnezeu vine de la latinescul Dominus Deus // Șeful/stăpânul zeilor. Am voie să îi spun Divinitate de Ordin Suprem al Întregului Univers? Pot adera la o religie făcută de alții, sau pot să inventez pentru uz personal o religie nouă. Verificarea corectitudinii axiomelor pe care se fundamentează religia inventată precum și a concluziilor finale se face prin raportare la religia Ateistă, cea cu panteon divinic vid și cu panteon malefic vid. Panteon este suma zeităților în acest caz. Evident că atunci când te apuci să inventezi o religie nu pleci de la zero ci de la religii care deja există. Dacă eu am verificat corectitudinea acelei filozofii religioase și a moralei legată de această filozofie religioasă pe situația de panteon divinic vid, ce vrei tu? /// Evident că nu ai priceput nimic din tot ce am scris eu. Îți recomand să citești Istoria credințelor și ideilor religioase carte în trei volume de Mircea Eliade și "Filozofia esoterica a Indiei " Autor: CHATTERJI C. J. (Format: 13 x 20 cm Numar de agini: 144), Cărți despre daoism (taoism ), islamism, mozaism, despre cultul bahai, despre creștinism, etc + ce găsești pe Internet despre religii și filozofii teiste și ateiste.

| RelaţiiCuClienţii a răspuns:

yawn
Pentru că au mai pus vreo 10 oameni - sau mai multţi - întrebarea asta, înaintea ta.

| mgtow a răspuns:

Pentru ca exista.

| Swifthammer a răspuns:

Ingaaaa (curgand scuipat din gura)..., de ce nu?!
Asa intrebare, asa raspuns... Corecteaza te rog intrebarea ca te faci de rasu lumii.

| nutepriveste21 a răspuns:

Din moment ce nu stii cum te cheama, nu ma mir ca nu te exprimi si nu scrii corect.

| ioana1704 a răspuns:

Pentru ca daca nu exista, nu pierdem nimic, iar daca exista si nu credem pierdem tot. daca exista si credem castigam enorm

| Joanne a răspuns:

De ce nu inveti sa scrii?

| ArcAnna a răspuns:

Nu cred in aer

| LightingManuel a răspuns:

Pai u de ce nu crezi! Crezi ca esti din mai muta.Atunci altii cand te fac animal u de ce te inervezei, ca doar u o zici, nu?

| Ziiziii a răspuns:

Dumnezeu exista, a existat va exista. Daca el nu ar fi nici noi nu am fi.Eu nu-mi bt joc de intrebarea ta ma bucur ca ai pus-o, dar corecteaz-o.Ii spre binele tau, crede-ma.Stiu ce spun.

| infires a răspuns:

Ptr că stem creştini...d'aia, mulţumit(ă)?

| Cocoşică explică:

Scz.Vroiam sa sriu De ce credeti in Dumnezeu?

Întrebări similare