| DorelSudoru a întrebat:

De ce credeti in d-zeu si nu credeti in mos-craciun sau iepurasu de pasti?

Răspuns Câştigător
| AndrogynBeauty a răspuns:

Unii rămân copii chiar dacă au trecut de vârsta aceea. Există trei tipologii de oamenii: copiii care cred în moş crăciun şi zâne, maturii care cred în mituri religioase, fac anumite ritualuri de neînţeles în lumea în care trăim, pentru că aşa au făcut unii acum sute şi mii de ani, când civilizaţia era la începuturile sale, şi maturii, ceva mai copţi, care, poate cred într-o formă superioară de existenţă, dar nu o asociază niciodată cu basmele din biserici, sau nu cred deloc într-o forţă, să-i spunem, "dumnezeiască".

Acum, noi nu-i judecăm pe niciunii, ce rost ar avea? Copiii sunt copii, naivii naivi...

59 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Intrebi asa la sigur...De unde stii ca nu cred in toti 3?

| mary_1175 a răspuns:

Pai cred in d-zeu pentru ca el nea creat.si in mas craciun sau iesurasul de paste cred atunci cand suntem mici, cand crestem ne dam seama ca nu exista asa ceva.decat cineva care se dechizeaza in mos craciun sau in iepurasul de paste happy

| timeea7 a răspuns:

worried...Tocmai ai aflat ca nu exista mosu?laughing

| Alex4LighT a răspuns:

Ca mos craciun sau iepurasu de paste nu au biserici... dar eu nu cred in niciunu nici in d`zeu nici in mos craciun nici in zana maselutza...hai bfthappy

| YourDailyApple a răspuns:

Cum? Nu exista mos craciun? sad

| Nokitochikushi a răspuns:

Moş crăciun ne-a ajutat cu ceva? el este mama & tata... iar epuraşul nu-e ajutat cu ceva? dumnezeu care a facut cerul si pamantul, el este tatal citeşte Biblia no să-ţi pară rău.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper ca "10 " de la nume nu vine de la 10 ani straight face

| Pomar a răspuns:

@mary ai tu vreo dovada ca d-zeu nea creeat in afara de o carte dubioasa scrisa acum 2000 de ani?
Sunt de acord ca atunci cand esti mic crezi in mos craciun, in iepuras si in dzeu cand mai cresti nu mai crezi de cat in dzeu si daca reusesti sa mai cresti inca putin iti dai seama ca nici dzeu nu exista...

| DorelSudoru explică:

Ink "10" nu vine de la 10 ani. Daca nai cu ce sa ma ajuti poti sa nu mai comentezi la intrebarile mele.

| jvEcu a răspuns:

Pinter a răspuns:
Moş crăciun ne-a ajutat cu ceva? el este mama & tata

pinter, nu te-au ajutat parintii, nu?

parkour010, nu exista Biblia lui Mos-Craciun\Iepurasului de Paste.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Moş Crăciun şi iepuraşul vin doar o data pe an. Dumnezeu este mereu cu tine. Cică am răspuns serios, şi eu.

pa, pa.

| mary_1175 a răspuns:

Pentru IceShadow n-am nii o dovada am citit si eu pe net.si este normal sa credem in d-zeu

| Shery a răspuns:

Dar eu nu cred in existenta lui Dumnezeu.
Eu STIU ca el exista.
Iar in Mos Craciun si iepurasul de Paste nu cred pentru ca nu exista. Faza e ca daca urmaresti cursul istoriei poti sa afli cand au aparut mosul si iepurasul, dar nu poti sa afli cand a "aparut" Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa mai cred in mos craciun cand stiu de mult timp ca 100% nu exista straight face, faza cu iepurasul de pasti nu o cred si in plus este un alt ton venit de la americani la noi
macar la d-zeu sunt dovezi ca exista. biblia, bisericile

| Vizitiul a răspuns:

Am avut momente in care credeam in tot ceea ce mi se spunea, eram un naiv, dar asta se intampla in trecutul indepartat. Usor, usor, odata cu inaintarea in varsta, am incetat a mai crede in lucruri nevazute, si chiar daca a disparut acea fantezie buna pana la un punct, acum ca am incetat sa cred in ea, si e mai bine. Nu cred in Dumnezeu, mosi craciuni sau iepurasi de paste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred in Dumnezeu fiindca este real, viu, si prezent in viata MEA.cred in mos craciun, ca fiind spiritul fiecaruia de a darui, fericire, si pace, in ziua cand s-a nascut mantuitorul neamului omenesc.de a fi bun cu cei mai rai ca noi, de a fi darnici cu cei mai necajiti ca noi, de a darui tuturor, dupa cum a zis Iisus Hristos; mai fericit cel ce daruieste decat cel ce primeste, si dar din dar se face raiul.iepurasul de paste nu este in traditia noastra ci o chestie imprumutata ca, sf valentin, sau haloween, sau ziua recunostintei.si apoi consider ca a darui de craciun este un obicei util si frumos.sa nu mai spun ca a crede pe cel flamand trebuie sa fie in atentia noastra toata viata nu numai de craciun.

| muzicalBoX a răspuns:

Dupa cum stii aceste mituri au fost distruse de parintii cat despre iepurasul de paste e o sarbatoare comerciala in biblie nu scrie ca de Paste vine iespurasu tongue si nici de craciun in biblie nu scrie ca vine un barbos sa ne puna cadourii.Astea sunt niste lucruri care iti fac cop[ilaria frumoasa.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Catolicii cred în iepuraşul de paşte laughing.
Eu nu cred în niciunul dintre cele 3 personaje.
Salut.

| recrutul a răspuns:

Groaznica intrebare? ai gandit-o mult?

| dollydee a răspuns:

Cred ca toti oamenii au nevoie sa creada in ceva... asta le ofera o anumita stabilitate, fie ca exista sau nu.

| laurentiu a răspuns:

Dar cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli, şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul, care arde cu foc şi cu pucioasă
Apocalipsa 20:15

| AvalohAlyn a răspuns:

Pentru ca Mos Craciun si Iepurasul de pasti sunt niste legende, niste povesti care nu au la baza povestiri si lucruri reale dovezi iar Dumnezeu este real, sunt dovezi si lucruri care te fac sa crezi in El(existenta lui Iisus Hristos este unul din acele lucruri, acele lucruri care sunt foarte numeroase, cine are ochi sa vada). Este o diferenta mare intre Dumnezeu si legenda.

| Angel0 a răspuns:

Pentru un baietel de 5 ani este chiar o intrebare inteligenta.

| Angel0 a răspuns:

Pentru IceShadow
S-au scris atatea carti despre Dumnezeu incit nu stii nici sa le numeri dar sa le citesti si asta chiar inainte de Vechiul Testament.
Asta pentru cultura ta generala.

| kuka a răspuns:

Pt ca Dumnezeu exista. Cu timpul Dumnezeu o sa-ti raspunda la intrebare si atunci o sa intelegi mai bine. Numai bine.

| Pomar a răspuns:

@Shery daca urmaresti istoria vei vdea ca "budha" a aparut cam in anul 600 I.e.N.Crestinismul nu prea stiu cand a aparut dar iti garantez ca cu 3000 de ani I. e N. nu credea nimeni in "dzeu" ci in zei.
Deci se poate observa de lungul istoriei cand a aparut dzeuwinking

Răspuns utilizator avertizat
| Angel0 a răspuns:

Raspuns pentru sirdanyel.

Isus si d-zeu au aparut mult mai tarziu ca ceilalti.

Este cea mai tare fraza pe care am citit-o vreodata.

| DEBrown a răspuns:

Pentru ca Mosc Craciun si Iepurasul nu exista, logic. In schimb, Dumnezeu exista.

| Pomar a răspuns:

Inainte sa il creeze pe dzeu oameni si-au creeat o gramada de alte zeitati...winking
Si ce e asa logic ca nu exista mos craciun si iepurasu dar exista dzeu? Nici una din astea 3 "idei" nu a fost dovedita clar ca nu exista tongue