Uite vezi! Nici macar un argumentat dezvoltat si gata! Ai inceput sa injuri.
Meriti o medalie saracutu de tine. Poftim.ia de aici
N-am citit Biblia deci nu stiu ce sa spun.
Singurul argument pe care il pot aduce sunt tot aberatii. Uita-te la Ancient Aliens.Niste cretini vor sa spuna ca in locul Domnului, au fost niste extraterstri care ne-au schimbat lumea. Daca vezi minim 3 episoade o sa intelegi foarte bine totul. Oricum e interesant.Fiecare episod dureaza o ora.Si sunt foarte usor de gasit.
Sa le vezi pe rand: http://www.youtube.com/watch?v=fEoizO09RnY
http://www.youtube.com/watch?v=ZIcJehfuvzk
http://www.youtube.com/watch?v=3Z0YZnLKRoc
Asa fac toti,, super-crestinii''. Celui careia i'ai dat funda nu stiu daca era sarcastic sau vorbea serios.Am incercat de mii de ori sa le explic credinciosilor in vise cum sta treaba cu religia dar mereu ma acopera cu niste argumente sifonate fara logica si uneori se contrazic singuri .
Nu,nu era ironic.I-am dat medalia din mila pentru prostia lui...cred ca doare
Cred ca ar durea sa fie toti cersetori de funde ca tine.
Ca diavolii... Tu de ce generalizezi? Poate or fi mediocrii bunicu si bunica dar sunt oamenii crestini cu, care tu, eu, nu avem destula materie sa purtam o discutie. Nu prea ai iesit in evidenta asa cum vrei prin intrebarea asta. Totusi ai enerva cativa crestini care sunt cu adevarat cre{s}tini cu intrebarea ta, comparandu-i cu diavolii. Sper ca ai citit Biblia ca sa o poti cataloga caci de nu, inseamna ca esti mediocru. Incearca sa vezi cum sta treaba cu religia la nivelul psihicului, o sa vezi ca nu e chiar inutila.
Am citit biblia de la 9 ani.Inutil.
Scuza-ma daca te jignesc dar la de la 9 ani nu cred ca ai avut capacitatea de a intelege ceva din aceasta carte.
"De ce crestinii aproba misticismul?" simplu... specia umana are nevoie de modele,zei pentru ca ce e de neanteles se atribuie lor si asa turma, gloata poate fi tinuta in frau "crede si nu cerceta".Ce-i determina? teama, speranta in si de orice, naivitatea, incultura si la urma urmei trebuie sa crezi in ceva si daca nu ai puterea sa crezi in tine crezi si-n maracini.
Am intrat sa iti zic sa stergi "mediocritatea' pentru a evita unele polemici inutile.Prea tarziu!
Ce carte tot zici acolo, fiecare poate extrage din ea exact ceea ce ii convine.Eu le-am extras pe alea bune in ultimul timp, banuiesc. Observ ca si un sarlatan isi poate gasi alinare si chiar motivatie pentru ceea ce face.De exemplu:"Si iarasi zic voua ca mai lesne este sa treaca camila prin urechile acului, decat sa intre un bogat in imparatia lui Dumnezeu." Nimic rau pana aici, doar ca "urechile acului" si citez: "La reconstrucţia zidurilor Ierusalimului, s-a
încercat păstrarea celor douăsprezece porţi. Se presupune că una din porţi, probabil care ducea la
Templu, a fost forte îngustă şi joasă pentru a nu permite negustorilor să meargă la Templu. Cum zidul
era gros, omul putea trece doar aplecat de la mijloc şi fără greutăţi laterale. Greutăţile puteau fi doar
trase după om. În acest caz, cămilei i se cerea să îngenuncheze. În felul acesta cămila, fără bagaje,
trecea cu greu în genunchi; bagajele erau târâte de stăpânul ei." No comment! numai bine!
Pentru ca si ei practica misticismul, le este un plus de ajutor in a-i manipula pe oameni. Vezi ca in ziua de azi din ce in ce mai multi incep sa realizeze ca biblia nu este decat o carte interesanta SF dar nimic mai mult. Nu vor sa-i piarda pe toti, asa ca trebuie sa se gandeasca cu ce sa-i mai prinda in plasa pe ignoranti.
Nu e vorba de incredere oarba sunt mult prea multe lucruri care nu doar au fost scrise, ele s-au si intamplat! si in plus Biblia nu e o carte de povesti sunt fapte care au avut loc chiar daca cu mult timp in urma! oamenii cred pentru ca exista!
ᶅᵒᴥᵒPedobeărᵒᴥᵒᶅXD întreabă:
anonim_4396 întreabă:
User252426 întreabă: