anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce cu cat devii mai destept zici mamă ce gandire de idiot-idioată am avut in trecut laughing Ati trecut prin asta?

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Un profesor ne-a invatat asta:
"Cand stii ce nu stii, atunci incepi sa stii"

Doar cand iti aprofundezi cunostintele iti poti da seama de profunzimea lucrurilor.
Superficialitatea e suficienta doar pentru sclipire si orbirea altor necunoscatori.

| laur033 a răspuns (pentru Bula):

Adevarat. Misto profesor, ce-as da sa am si eu mai multi asa...

| Bula a răspuns (pentru laur033):

Da, intr-adevar, a fost unul dintre cei mai buni profesori de al nostru.
Ne-a invatat sa ne putem singuri aprecia, fiecare dintre noi dandu-si singur notele.
La sfarsitul anului, nu au mai fost note mai mari de 7-8, dar fiecare a inteles materia.
Abia dupa ani multi mi-am dat seama de greutatea si profunzimea invataturilor lui.
Din pacate, dansul nu mai e printre noi, dar ne-a marcat intreaga viata.

| ღFrUmUsIkღ a răspuns:

Normal laughing simțim asta pentru că odată ce acel lucru nu mai are importanță pentru tine, nu mai îl vezi la fel. De ex mereu după ce îmi trece iubirea/admirația pentru cineva, mă gândesc oare ce am văzut la persoana respectivă, pentru că nu e cum o vedeam eu happy

| T0T a răspuns:

Nu zic că am avut o gândire de idiot că nu e așa. Îmi dau seama că sunt prost, în sensul că știu și înțeleg puține față de ce există ca să zic așa. Chiar dacă evoluez ca și cunoștințe eu mereu am adoptat o gândire logică în principiul ei.

| PersonajFictiv a răspuns:

Da,azi am zis asta, cat de idiot eram ieri.
Maine o sa zic ca azi sunt idiot.
Pf, uite ce raspuns idiot am dat.
Ma duc sa-mi sterg contul.

| Aberdeen a răspuns:

Poate ca nici nu poti intelege cat de fericita ma simt sa spun "Ce idioata puteam sa fiu in trecut", ca sa preiau enuntul tau. Si acum te intrebi cum de ma face asta fericita... Sa ma privesc pe mine cea din trecut si sa vad ca am evoluat: asta e fericirea. Faptul ca am mai crescut si am depasit anumite etape ale dezvoltarii mele si ca pot sa constientizez asta, e drumul cel bun. Ideea de baza este sa nu regreti ca ai fost idiot la un moment dat, e si normal laughing, cum altfel sa evoluezi?

| nda a răspuns:

Da, si de multe ori ma simt jenat de ce am facut candva. asta inseamna ca te maturizezi, nu neaparat ca devi mai destept.