Pai daca sunt curve cum ai vrea sa se imbrace?
Poate doar ca sa se de'a in spectacol.
Foarte tare intrebarea si eu imi pun aceeasi intrebare. Un prieten mi-a zis odata ca nimic nu se plateste in viata mai mult decat prostia. Asta cred ca e raspunsul la intrebare
Una e cum se imbraca si alta e daca o fac cu cine nu vor, intelegi? ele sunt curve pentru anumite persoane dar pentru alte persoane sunt doamne sau vor sa fie niste doamne...dar nu le iese.
Din acelasi motiv pentru care sunt violate si babele... ca dau de cate un idiot cotrolat de oualele lui umflate
Pentru că fiecare are dreptul să se îmbrace cum vrea!
Doar ultimii idioţi pot găsi o scuză ca aceasta pentru un viol. Violul tot viol e, indiferent de ce purta victima!
Nu schimba subiectul, asta e o chestie de bun simţ. Nimeni nu a fost condamnat pentru că s-a uitat în decolteul cuiva.
Dacă tu vezi îmbrăcămintea victimei ca o scuză problema e la tine. Întrebarea ta e cam aşa: 'De ce toate magazinele îşi expun bijuteriile în vitrine după care patronul se plânge că au fost jefuiţi?'.
Iar schimbi subiectul! Am spus eu că au bun simţ? Nu!
Întrebarea nu era care e mai lipsit de bun simţ, cea care-şi arată sânii pe stradă sau cel care priveşte? În mod normal eu aş spune că e cea care-şi arată sânii. Dar e relativ, sunt cazuri şi cazuri, e posibil să nu fie niciunul lipsit de respect.
Dar totuşi, faptul că X n-are bunul simţ nu-ţi dă ţie dreptul să o violezi! E ca şi cum mi-ar da mie dreptul să te împuşc pentru că eşti misogin. Cum am mai spus, violul e tot viol, indiferent de ce poartă victima!
Ţi-am spus, dacă tu consideri că vestimentaţia scuză un viol, problema e la tine.
'legat de acel patron: daa el e prost si nu-si pune sistem de alarma si tot tacamul, normal ca e jefuit' Asta e mentalitatea românească de care-mi este greaţă! Dacă n-are sistem de alarmă, hai să-l jefuim, frate! Unu la mână, eu nici măcar nu am pus problema dacă are sau nu sistem de alarmă. Pentru cultura ta generală, se poate fura şi dacă respectivul are sistem de alarmă.
Doi la mână, din punct de vedere legal, sunt interzise atât furtul cât şi violul indiferent de situaţie. Asta le dă dreptul să se plângă!
Din punctul meu de vedere, furtul e tot furt iar violul e tot viol indiferent de situaţie. Sunt două fapte ce rar au scuză.
'si nu-s misogin, nu vad de ce ai tras aceasta concluzie' unele din răspunsurile şi întrebările tale m-au adus la concluzia asta. Iar eu nu trag concluzii pe nimic.
1. Legea le dă dreptul să facă ce vor şi încearcă să nu mai foloseşti cuvântul 'bre' că doar nu eşti ţigan. Sau eşti?
2. Chiar şi cu tot tacâmul, un furt tot este posibil.
3. Nu, nu-i bună. Dacă eşti misogin nu-ţi vei găsi niciodată o femeie de care să fii complet mulţumit. Cine are de pierdut? Tu, evident.
4. Vezi? O afirmaţie cretină şi misogină. Cel mai cretin lucru pe care-l poate face o persoană e să generalizeze.
5. Nu te obosi să-l cauţi, oricum nu-mi pierd timpul cu toate porcăriile de videoclipuri. Da, ştiu că vorbesc fără să cunosc, dar îmi imaginez ce videoclip sugestiv poate găsi cineva ca tine.
Mă rog, m-ai lămurit cu răspunsul tău. Îmi pierd timpul degeaba. Crezi ce vrei, atâta timp cât legea le permite să se plângă tu nu poţi schimba nimic.
1. Nu te cred pe cuvânt.
2. Prin tot tacâmul nu ştiu ce înţelegi tu, dar eu înţeleg şi camere de filmat. A avea şanse nu înseamnă a fi sigur.
3. Faţă de cele care mertiă, da. Cum şi eu pot fi misandră faţă de bărbaţii ce o merită(haha, te încadrezi). Dar din câte ştiu eu nu-i posibil să fii misogin doar faţă de o anumită parte din populaţia feminină.
4. Ai făcut tu studii după care ai obţinut procentul ăsta cretin? Nu! Pot spune liniştită că e fals, căci tu afirmi ceva ce nu este susţinut de dovezi.
5. Lmfao. Nu asta am insinuat eu. Vroiam să spun că probabil e o porcărie, dar nu în sensul ăla. Eh, bănuiesc că tot tu eşti de vină dacă ai crezut că asta vroiam eu să spun.
Şi închei discuţia, căci e o pierdere de timp. Poţi gândi ce vrei, atâta timp cât legea le permite, vor face ce vor.
1. Nu despre avatar e vorba.
2. De ce să ieşi cu pile când nu intrii? Eu spuneam că nu sunt şanse sigure să-l prindă. Tu ce ai înţeles?
3. Dar din câte ştiu eu nu-i posibil să fii misogin doar faţă de o anumită parte din populaţia feminină. - era valabil şi pentru misandre. Oricum, nu o spuneam ca şi cum ar trebui să-ţi pese.
4. 'Dovezile' alea sunt nimic fără un studiu concret. Dacă ar fi să o luam aşa, 'femeile e curve, bărbaţii e porci'. Simplu, nu?
5. I-aş spune 'Dacă ai mai mult de trei neuroni activi, o tipa ca aia ar putea fi în pat cu tine. Dacă nu, vei fi după gratii. Dacă ai peste trei neuroni activi, nu te vei coborî la asemenea standarde.' Sper să prinzi ironia şi sarcasmul.
Curvele raman curve indiferent de ce imbracaminte poarta. Comportamentul le pune aceasta eticheta, nu imbracamintea acestora.
Pana si ele au dreptul de a alege cu cine sa faca sex. Au dreptul sa spuna "nu" unui barbat, iar daca acesta din urma nu se descurca cu ce a primit, reactioneaza prost, ajungandu-se, de exemplu, la viol.
Referitor la ceva ce-ai spus, caci nu am citit toata conversatia, in legatura cu " fata poarta fusta mini, se apleaca si se asteapta ca nimeni sa nu intoarca privirea " - fata greseste cand se asteapta sa nu primeasca priviri, fiind in aceasta pozitie, insa consider ca POATE sa se astepte ca unul sa nu sara pe ea, trecand la mai mult decat priviri, atentand fortat la fundul ei.