| WhatheWow a întrebat:

De ce doar cei care cred în fenomene paranormale au asemenea experiențe?

Răspuns Câştigător
| saurel a răspuns:

Raspunsul il gasesti in urmatorul banc :
De ce fetele tinere si frumoase ii parasesc pe iubitii batrani, burtosi, cheliosi si bogati pentru a se marita cu studenti tineri, frumosi si saraci? Pentru ca studentii scriu povestile astea.

31 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Pentru ca asa cum exista o lume materiala exista si o lume nevazuta la fel de reala, spirituala. Si numai daca crezi poti sa intri in contact cu ea.

| WhatheWow explică (pentru EmaS):

O fi dar eu nu am văzut decât minciună, trucuri și oameni care se doreau interesanți.

| EmaS a răspuns (pentru WhatheWow):

Trebuie sa recunoasti ca exista o lume spiri­tuala. Cunoastem ca exista duhuri re­le. Exista insa si duhuri bune. Cele rele vin de la satan si ne indeamna la rau. Pocainta este lupta impotriva duhurilor rautatii si cu ajutorul lui Dumnezeu le putem birui. Cum iti explici ca sunt oameni posedati care cu puterea lui Dumnezeu au fost eliberati?

Nu, trebuie să recunosc că nu există supranatural, nici spirite, nici fantome, nici posedați de diavol.
Există oameni buni și oameni răi, există control și manipulare a oamenilor prin supranatural, restul e doar imaginație.

Chiar daca te consider un om inteligent, sa stii ca, in aceasta privinta te inseli. O sa te convingi ca am dreptate!

Eu am convingerile mele și cu astea trăiesc. Pragmatismul mă caracterizează și chiar dacă eu sunt sigur pe convingerile mele, așa cum și tu ești pe ale tale, lăsând la o parte polemicile pe care le avem, cu siguranță că unul dintre noi greșește, pot fi eu sau poți greși tu. Ce e mai important, e să fim oameni buni și să nu rănim fără motiv, să ajutăm cât putem și atât eu care sunt ateu cât și tu care ești creștină vom ajunge să fim răsplătiți sufletește.

Apreciez ca, desi ai pareri diametral opuse, stii sa porti un dialog civilizat, fara atacuri la persoana. Fiecare avem inca timp sa cercetam, sa gasim, sa descoperim lucruri noi.

Exact; o seară frumoasă!

| Mădă0611 a răspuns:

Cand crezi (in) ceva cu tarie, acel ceva devine real, doar pentru tine. Multumeste-i creierului pentru darnicie! laughing

| BiuL a răspuns:

Pentru ca cei care nu cred, chiar daca ar trai o astfel de experienta, i-ar gasi o explicatie logica sau stiintifica.

| dragos9234 a răspuns:

Autosugestie stinsa cu un pahar de paranoia.

| Delicacy a răspuns:

Simplul fapt că ei cred asta, îi determină să vadă lucrurile diferit faţă de normal.Cred că e vorba de autosugestiethinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neaparat. uitate pe descovery.

| WhatheWow explică (pentru anonim_4396):

Și tu crezi tot ce arată pe Discovery? Eu cred că pot să fac distincție între ficțiune și realitate.

| anonim_4396 a răspuns (pentru WhatheWow):

Ai tu vreo dovada sau vreo sursa credibila care confirma aceasta informatie eronata...nu mai puneti intrebari pe baze nefondate deoarece acestea sunt de toata jena

Adică ce prietene, dacă apare pe Discovery un show regizat cu vânătoare de fantome, acestea sunt reale sau vânătoarea lui BigFoot ori poate că trucurile regizate ale lui Dinamo sunt tot chestii magice?
Hai că mă faci să râd! laughing
Ia urmărește tu " Magie și Știință "!

| anonim_4396 a răspuns (pentru WhatheWow):

Uite cine vb
. dupa ce pui o intrebare penibila si inutila.

Adică? Dacă tot faci o afirmație luminează-mă și cu ceva substanță de argument!

| mihaitaLGP a răspuns:

Idei bine plantate in subconstient cand nu exista discernament si capacitate de intelegere de catre persoanele din jur, teorii religioase sau pur si simplu tema ca fenomenele stranii sunt reale, ele chiar devin reale.
Mai mult sau mai putin, depinde de subiect.

Pe de alta parte, daca nu crezi in asa ceva, daca esti constient de ce e in jurul tau si nu te lasi cuprins de sentimentul de teama, il "observi" si constientizezi ca e doar o senzatie/sentiment creat de subconstient in functie de propriile prejudecati, atunci fenomenele ajung sa existe doar ca simpla legenda, mit.

| WhatheWow explică (pentru mihaitaLGP):

E foarte adevărat mihaita.

| mihaitaLGP a răspuns (pentru WhatheWow):

Si asa ajungi sa te simti terorizat de bunicul prospat ingropat. Hai sa-l dezgropam sa ii impungem inima cu un tarus de argint sau cate si mai cate minuni.

Cand esti prost si viata e grea.

| WhatheWow explică (pentru mihaitaLGP):

laughing Uf, uf!

| HueyFreeman a răspuns (pentru mihaitaLGP):

Nah, mai bine sa-i dam foc la inima, sa vezi ce buna e cenusa cu apa. Tot nu pot sa cred ca au dat asa ceva la stiri.

| EaEmma a răspuns:

Doar pentru ca...ei cred, in aceste experiente

| lascuiulian92 a răspuns:

Pentru ca intervine paranoia, care iti da senzatia ca esti intr-un continuu` "univers", sa zic asa, al fenomenelor paranormale oh go on

| Terente20 a răspuns:

Eu cred ca aia sunt doar nebuni, nu e vorba de crezut in ele.
apoi vin fanaticii crestini si zic ca e vina lui satanaaaaa si a lui dumnezeu...sau vin niste oameni de stiinta si spun ca a suferit nu stiu ce soc, explicatii stiintifice, dar intr-un final tot nebun e.

| Agenta004 a răspuns:

Pai daca nu crezi, nu vezi happy

| MoldoveanMicutz a răspuns:

Bine a zis Venus666, eu tot nu am crezut insa am patit-o si culmea explicatie stiintifica nu am gasit.

| Venus666 a răspuns:

Pentru ca celor care cred cu adevarat li se arata! Sau pentru ca exista un motiv cu care ele ti se arata tie, razbunare, cer ajutor depinde....Si pana la urma crede-ma ca si celor car nu cred li se pot intampla multe pentru ca, sti cum se spune 'nu crezi, pana nu vezi!'