| AvalohAlyn a întrebat:

De ce e așa de misterios Universul?
De ce atâtea întrebări și chestii neelucidate, la tainele Universului mă refer.

4 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Universul este aşa cum este, cum s-a format (cum s-a format, este o altă problemă). El nu şi-a propus să fie misterios, pentru că el nu este o persoană; numai o persoană inteligentă îşi poate propune scopuri. Deci trebuie luat aşa cum e. Misterios este doar pentru noi. Pentru păsări, animale sau orice altceva el nu e misterios. Noi, fiindcă suntem inteligenţi, este normal să începem să ne punem întrebări, să facem diferite studii. În felul acesta începem încet-încet să înţelegem câte ceva din tainele lui. De fapt, am început demult, iar acum putem fi mândri că am reuşit deja să descifrăm multe din aceste taine. Nu ne oprim, continuăm să studiem.

| Celcestietot a răspuns:

Pentru ca totul este realizat intr-o perfectiune milimetrica, caci daca nu ar fi fost, ceea ce vezi si ce nu, se,, prabusea'' de multa vreme. Omenirea nici nu a fost prezenta in fiecare colt al Universului, doar s-a uitat pe strada cu ochelari de cal si a inceput sa formeze fel si fel de teorii defecte care arata inexistenta Dumnezeului adevarat.

| RavenNymph a răspuns:

Pentru că Universul este infinit și, oricât de mult va supraviețui umanitatea, tot nu vom putea să îi deslușim toate tainele.

| Alexandru_Darius_1996 a răspuns:

Deoarece suntem la inceput, acum o suta de ani se credea ca luna este colonizata pe partea intunecata, pana am trimis un satelit ca sa vada care e treaba,
Cum vrei sa fie universul daca dimensiunea lui tinde spre infinit si pare ca nu se mai termina