Fraza asta, spusa unei persoane dragi, este cea mai sigura metoda de a o pune urgent pe fuga.
Faptul ca spui cuiva ca ai nevoie de el il va speria, pentru ca oricine ar gandi ca "nevoia" asta e un fel de slabiciune. Stii? E ca si cum i-ai spune: nu ma pot descurca fara tine, sunt complet neajutorat si am nevoie de cineva puternic sa ma sustina.
Intr-o relatie, trebuie sa existe egalitate. Nu are nimeni nevoie de un bolovan agatat de picior.
Da'nu-i greu de inteles ci defineste un om slab sau, de cele mai multe ori, o minciuna pentruatingerea unui scop si asta pune interlocutorul pe fuga.
Când spui asta unei persoane dragi.
Fraza asta, spusa unei persoane dragi, este cea mai sigura metoda de a o pune urgent pe fuga.
Faptul ca spui cuiva ca ai nevoie de el il va speria, pentru ca oricine ar gandi ca "nevoia" asta e un fel de slabiciune. Stii? E ca si cum i-ai spune: nu ma pot descurca fara tine, sunt complet neajutorat si am nevoie de cineva puternic sa ma sustina.
Intr-o relatie, trebuie sa existe egalitate. Nu are nimeni nevoie de un bolovan agatat de picior.
Fiindca exista si persoane care nu stiu sa-si canalizeze sentimentele cum ar trebui, asa, ca tine. Si ca, nici nu stiu sa inceteze sa mai bata la usa care nu se deschide.
Am nevoie de tine este doar o alta formalitate pentru oameni in ziua de azi, cel mai bine este sa fi independent si sa te descurci.Si asta se intampla mai in toate cazurile odata si odata
Este o fraza egoistica.Eu am nevoie...de tine(ori de orice altceva), deci impui celuilalt nevoia ta fara sa te intrebi ce ar avea celalalt. nevoie
Ai premiat un raspuns prost; chestia aia de care spune expertul e valabilă când te sună un amic,din cârciumă,și te roagă să te duci sa-l iei acasă pentru că e beat mort și nu-l mai țin picioarele! atunci te *sperii* și-i spui ca nu te complici,pentru că e tarziu,și se supară si nevasta dacă pleci de acasă la miezul nopții; ăla-mai exact- poate fi un fel de *bolovan agățat de picior*! iar *fraza* de care vb tu,nu e greu de înțeles,doar ca uneori ai prin preajma pe unu care n-are nici o treabă cu tine; dacă-l mai prinzi și într-un moment din ăla când i-a zis vr*una pe net că e un barbat deosebit si că-i place de el cum îi sta cu ochelarii de soare pe cap,atunci el deja nu te mai aude,pentru că e plecat departe; in fine; și sa nu crezi că m-am ofticat pentru că eu am doar o fundă! e intr-adevăr singură,dar mie îmi face impresia că se simte bine așa,și că, deocamdată, nu vrea să-și facă pe nimeni! incă nu și-a revenit dintr-o relație anterioară...