Pentru unii, nu este loc pentru toți sub soare. Ar vrea și locul tau. De fapt, ei consideră că toată lumea e a lor.
E imposibil sa lași egoismul deoparte. Face parte din natura noastră. Fiecare avem o doza mai mica sau mai mare de egoism. A îl lasa deoparte presupune suferință, și cine vrea asta in viața lui?
Cristi, ai mare dreptate, ca de obicei. Te știu un om echilibrat și luptător cinstit în viața asta. De unde știu asta? Fiindcă sunt tipul din Brașov care te-a vizitat atunci când ai avut probleme cu casa, aducându-ți de acasă câteva materiale electrice pentru reparații. Am avut atunci ocazia să stau de vorbă cu tine față în față. Ești un om deosebit, față de care am respectul cuvenit. Cinste ție!
Semnat,... Kronstadt.
PS Na, că m-am deconspirat. Sănătate multă, ție și celor dragi ție!
Salutare!
Mă bucur să te reîntilnesc! Chiar mă întrebam saptamana trecută pe unde mai ești, ce mai faci. In vara am trecut cu bicicleta pe linga Codlea (daca țin bine minte, de acolo ești, nu?), dinspre Rupea, și trei zile am stat in Brașov, și mă gândeam că dacă te puteam contacta, sa ne fi întilnit, dar nu aveam cum sa te contactez.
Credeam, după scris, că IceRope e dama . Te-ai camuflat bine . Daca îmi zicea altcineva cine ești, probabil nu îl credeam .
Mă bucur mult sa stiu că ești din nou pe aici.
Mulțumesc pentru aprecieri!
Întotdeauna mi s-a părut interesant că ne apreciem mult unul pe celălalt, desi la capitolul Religie ne bateam la cutite uneori . Dar a fost frumos, așa e întotdeauna cînd știi să respecți opinia celuilalt, chiar daca e diferita de a ta, și te lupți pe argumente, nu pe alte chestii. Ce vremuri!
Cele ce mi-ai adus atunci mi-au fost de folos. Prelungitorul lung și acum îl folosesc (a mai suferit el cateva reparatii, dar merge încă). Și mai am și menghinele de mina, foarte utile. Mulțumesc încă o dată! Dar atunci cel mai mult a contat suportul psihologic acordat. Și TPU a fost extraordinar in acest sens (chiar au fost toți pentru unul), multi mi-au fost alaturi, fie în vreun fel, fie în altul. Asta nu se uita niciodată.
Multa sanatate și ție și familiei tale!
Nu uita ca egoismul si neomenia au ajutat la supravietuire in trecut, multi au in gene astea, de aia aia buni sunt rari ca pentru natura sunt erori, aia nu ar fi supravietuit.
Asa ca e f greu sa faci ceva ce nu simti sa faci, ei nu pot fi buni asa cum unu bun nu poate fi rau nici daca vrea.
Deci acum nu o sa te mai miri. E acum loc pentru toti, dar in trecutul indepartat nu era, iar noi pe genetica nu am evoluat deloc.
Se bateau pe mancare, teritorii.
Rautatea umana nu duce NICIODATA ( in special pe termen lung! ) LA SUPRAVIETUIRE! IN SPECIAL!, NU! LA SUPRAVIETUIREA SPECIEI! Poate că, la nivel de individ ( individual ), uneori da!, dar si aici! INTR-AJUTORAREA! ( spre ex in caz de calamitati naturale, pandemii, razboaie... ), ajuta la SALVAREA A MAI MULTOR VIETI, DECAT INDIVIDUALISMUL! ( dar iti inteleg perfect ideea! Egoismul & Narcisismul unora UCID! Uneori, ii ucide chiar si pe ei, cei in cauza! ).
" multi au in gene astea, de aia aia buni sunt rari ca pentru natura sunt erori, "
" Erorile " au salvat... ÎNSĂŞI... NATURA! Raspuns : Ecologia! & Ecologismul! ( dar si Reciclarea! )
Putini o fac! Dar, prin straduinta lor salveaza VIATA! Pe Terra!
" aia nu ar fi supravietuit. "
Aia 's-au sacrificat' pentru supravietuirea altora! A ălora multi, si egoisti ( narcisisti )!
Unii au PUTEREA! de a se sacrifica pentru notiuni precum : Libertate, Credinta, Iubire dar si pentru binele & interesul altora!
Astia sunt, in mare " cei buni care nu au supravietuit"! Unii nu au vrut sa supravietuiasca poate intr-o ASEMENEA lume! Altii au fost doar slabi, asta nu echivaleaza bunatatea!
Aia multi ( & rai ) suntem TOTI!
Cine ar putea azi renunta VOIT!, DE TOT, LA TEHNOLOGIE - PT BINELE
C O M U N?!
"Asa ca e f greu sa faci ceva ce nu simti sa faci, ei nu pot fi buni asa cum unu bun nu poate fi rau nici daca vrea"
Unul rau nu poate fi bun nici daca ar vrea! ADEVARAT!
"ei nu pot fi buni asa cum unu bun nu poate fi rau nici daca vrea."
Unul bun in schimb, poate ajunge rau... ORICAND!
Ai auzit de vorba / zicala aia - cu merele putrede?!
Un mar putred poate "putrazi" altele 10.000 mii, dar 10.000 de mere bune nu pot face un mar nitel putrazit doar SA SE INTOARCA LA FORMA INITIALA!
Bunatatea este o CALITATE! ( a nu se confunda Bunatatea cu Prostia!, Cu siguranta nu sunt aceleasi lucruri! Nici sinonime! )
Rautatea este o ALEGERE GRATUITA!
( Bunatatea o poti oferi cu greu, cu efort... Rautatea Perfect Gratuit! )
Interesant, NU?!
Interesanta NATURA Umana!
"Deci acum nu o sa te mai miri. E acum loc pentru toti, dar in trecutul indepartat nu era, iar noi pe genetica nu am evoluat deloc.
Se bateau pe mancare, teritorii."
Deoarece, oamenii nu au stiut ( si inca se pare, nu sunt constienti! ), de faptul ca INDIVIDUALITATEA creeaza doar RAZBOAIE, iar RAZBOAIELE DUC LA MOARTE & NEAJUNSURI PT TOATA LUMEA! INCLUSIV, PT CASTIGATORI!
INTR-AJUTORAREA! in schimb, e mana cereasca! TOATA LUMEA SUPRAVIETUIESTE! SI TOTI SUNT BINE, FERICITI!
https://www.tpu.ro/......ina-2.html
https://www.tpu.ro/......-intre-ei/
https://www.tpu.ro/......l-fara-sa/
Fenomenul " Apex Predator ", constitue si la SPECIA OMENEASCA, O PROBLEMA! O MARE PROBLEMA!
( am explicat in fiecare raspuns pe fiecare subiect! ).
Păi nu!
Un personaj sinistru al secolului trecut a zis: "Pe pământ va fi pace atunci când ultimul om îl va ucide pe penultimul!"
Sunt la fel de "sfinți" ca mine. Diferența este că eu nu ucid decât suflete, acolo unde ele există și chiar o merită. Chiar spuneam cuiva aici pe site că cel mai mare păcat este să confunzi credința cu religia. Aș dezvolta ideea, dar am de terminat un Cabernet D'Anjou și nu vreau să-i stric buchetul.
Este adevărat că unii oameni pot avea probleme în a lăsa egoismul la o parte și în a fi mai empatici și mai considerați cu ceilalți. Există mai mulți factori care pot contribui la acest comportament, inclusiv educația, experiențele de viață și personalitatea.
Este important să reținem că fiecare persoană este unică și poate avea dificultăți diferite în a se pune în pielea altora sau în a gândi în afara propriei perspective. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu se poate învăța să fim mai empatici și să ne îngrijim mai mult de nevoile celorlalți.
Este important să înțelegem că toți oamenii trec prin provocări și că putem avea un impact pozitiv asupra vieților celor din jurul nostru prin simpla noastră prezență și prin faptul de a fi dispuși să ajutăm atunci când este necesar.
Majoritar lumea e egoista si rea mai mult sau mai putin.
Chiar daca nu pare si zici ca fiecare e in felul lui. Putini sunt ok cu adevarat.
Si asta isi are originea in evolutia noastra cand te bateai pentru mancare, resurse, etc. Cine ramanea? Ala rau, puternic, egoist, parsiv.
N-ai vazut si la copii? De mici, sunt gelosi pe fratele care e mai mult bagat in seama, tot egoism, fara sa fie educati asa.
Are legatura si cu mediu, dar mai putin. Si bogati si saraci, si destepti si prosti, majoritar sunt egoisti, parsivi, mincinosi chiar daca nu o arata, egoisti. Nu poti zice ca toti astia au avut mediu nasol.
Sunt unii cu mediu nasol care is oameni.
Pai fapte te prinzi si scoti cum sta treaba, nu trebuie sa citesti undeva.
Dar oricum mai scrie de evolutionism pe ici pe colo. E ca si la animale de fapt.
Gandeste-te logic, ala rau vine sa-ti ia femeia, teritoriu si mancarea da? Ce trebuie sa faci tu? Sa te bati cu el, sa fi agresiv, rau, egoist ca sa tii pentru tine totul.
Si? Tu ala bunu nu iti vine sa il bati ca na, esti bun, ba ii mai dai de la tine mancare ca esti altruist.
Asa ca ala rau ce face? Iti da in cap si iti ia tot.
Care se reproduce dupa aia? Deci ce gene se transmit mai departe? Alea rele.
Ala bunu ori e mort ori moare de foame, nu se reproduce.
Astia suntem, ca si cu relatiile am tot zis de ce fizicul e proba eliminatorie, se verifica in real.
Toti ne fug ochii dupa fizic in primul rand.
Ca si asta tot cu evolutionismul are treaba, si am explicat.
Dar unii neaga, ca ii face sa sufere aceasta realitate si o neaga. Te ia cu sufletu, cu inteligenta, de aia multi prosti si golani au gagici misto, ca, conteaza inteligenta si sufletu...
Ca fizicu nuuu conteaza, dar cand te uiti la ce se uita, tot la frumusete se uita si ei.
De ce crezi ca barbatii is mult mai agresivi ca femeile? Tocmai sa se bata cu altii, de acolo vine.
Ca acu nu mai e cazu e alta, dar trasaturile din trecut au ramas, si se vede.
Eu am un principiu : Nu ataca daca nu esti atacat!
Dar daca esti atacat...
https://youtu.be/2hMyPLI5YIY
NU DOAR SUPRAVIETUIESTE, INVINGE!
"Astia suntem, ca si cu relatiile am tot zis de ce fizicul e proba eliminatorie, se verifica in real.
Toti ne fug ochii dupa fizic in primul rand.
Ca si asta tot cu evolutionismul are treaba, si am explicat.
Dar unii neaga, ca ii face sa sufere aceasta realitate si o neaga. Te ia cu sufletu, cu inteligenta, de aia multi prosti si golani au gagici misto, ca, conteaza inteligenta si sufletu...
Ca fizicu nuuu conteaza, dar cand te uiti la ce se uita, tot la frumusete se uita si ei."
Uite, de exemplu, eu recunosc!, in trecut am facut o mare prostie! O prostie, care se poate sa imi afecteze viata si azi! M-am indragostit in trecut de un tip cu FIZIONOMIA ( & DAR SI SMEKERIA ) aka Daddy Yankee de Romania :)!
https://www.tpu.ro/......-datorita/
Era LEIT, o copie fidela a primei poze din link!
Si cu personalitate
https://www.tpu.ro/......-aceea-in/
Acum, nu as mai dori nici moarta un asemenea barbat langa mine!
Problema e, ca s-a mutat de curand in acelasi sat cu mine
https://www.tpu.ro/......-adica-de/
Si, DA! E plin de tupeu!
Iar eu
https://www.tpu.ro/......elasi-sat/
Imi creeaza neplaceri, mie, si nu numai! :) ( prezenta lui, doar! )
https://www.tpu.ro/......un-barbat/
CE AS PUTEA SA FAC?
Tu nu ai inteles ceva, rautatea a ajutat in trecutul indepartat, nu am zis ca ajuta acum, dar noi genetic nu am evoluat mai deloc, deci lucram dupa legile de atunci, asta trebuie sa intelegi tu si altii.
Nu te mai raporta la ce este acum, ca genetica nu a evoluat odata cu vremurile, creierul tau stie ca esti ca atunci si isi face treaba.
Aia bunii nu au salvat nimic, aia au crapat calcati de altii care le-au luat tot.
Dar au mai ramas cativa si de aia mai sunt si buni dar putinei, s-au mai reprodus si aia totusi.
Si asta ai sa vezi daca de maine nu mai exista lege si politie, ai sa vezi ca e exact ca atunci.
Aia rai o sa lupte pentru a avea putere si control total, si o sa-i f pe aia buni sau o sa-i sclaveasca, si e adevarat...acum se reproduc si aia dar vor fi slugi.
Deci oricum aia buni nu vor face niciodata legea.
Am raspuns si la celelalte linkuri afara de la ala cu Rosalia ca o am la ignore si nu pot raspunde.
Iar la intrebarea lui Rosalia unde nu am putut raspunde ca o am la ignore bagata, iti zic eu:
Aia cu molestarea de catre angajatori aia e, nu intervine nimeni ca si aia care ar trebui sa intervina fac la fel. Sigur ca nu toti angajatorii fac asa, dar multi.
Femeia a fost considerata inferioara barbatului pentru ca asta a fost interesul de de mult, doreau barbatii sa conduca si sa aiba controlul absolut.
Hai sa facem o diferenta, este una sa consideri ca femeia este mai slaba si fizic si la gandire putin, si alta este sa nu respecti femeia, sa nu ii dai drepturi, si sa iti bati joc de ea.
Fiecare are rolulul lui la fel de important in societate, nici unu nu e mai sus ca altul in acest sens.
Trebuie sa le respectam pe femei asa cum si ele pe noi.
Iar ca sunt ceva mai slabe ca barbatul la gandire, au dreptate, pai cine a facut ce ai acum? 97 % barbatii au inventat si facut.
De la hartia igienica la rachete de dus pe luna.
Sunt si femei care au facut dar rar de tot.
Ele nu prea pot face asa ceva, de aia nu au interes pentru calculatoare, masini, etc.
Dar nu e de condamnat, asa sunt ele genetic programate, rolul lor ancestral era sa creasca copii si sa se ocupe de familie, cam atat, si s-au adaptat genetic natural la asta.
Barbatii gandeau, vanau, aveau strategii, etc.
Nici macar interesul nu il au ele pentru ceva tehnic.
Pai uite-te la fac de informatica, politehnica ca 90 % sunt baieti. Deci exact pe domeniile baza ale unei societati.
Ca fara inginerie si programare, nu-ti merge nimic acum.
Nu mai merg nici sectoarele ce nu produc (Servicii, invatamant, etc).
Nu ai blocuri (betonu ala trebuie gandit, rezistenta structurii), nu ai hartie igienica, ca aia o face o masina industriala proiectata de ingineri.
Nu ai curent electric, pai cine sa faca centralale alea? Firele, becurile, motoarele.
Si daca nu ai curent pica tot.
Sunt si femei care sunt pe tehnica, dar mai rar.
Daca barbatii s-ar duce, in maxim 2 saptamani pica curentul, si de acolo...iti dai seama ce urmeaza.
Pica curentul pica si apa la blocuri, nu o sa te mai poti sterge la dos, lasa gazele si caldura, tv, netu, telefonia mobila, ca ale-as lux.
Nu o sa mai ai mancare la magazine, cine o aduce si cu ce? Fara curent nici benzina la benzinarie nu vine, se defecteaza masinile de marfa si nu le mai repara nimeni.
Deci zic ei ceva pe acolo despre femei corect, dar confunda asta cu lipsa de respect si bataia de joc.
Ca statut social nu trebuie sa fie sub barbat.
Trebuie sa fim tratai egal.
" Aia bunii nu au salvat nimic, aia au crapat calcati de altii care le-au luat tot.
Dar au mai ramas cativa si de aia mai sunt si buni dar putinei, s-au mai reprodus si aia totusi. "
Eu cred ca BUNATATEA, TINE DE... ALEGERE! Nu genetica, nu altceva!
ALEGI! sa fii bun, fiindca vrei!
Toti putem fi rai, rautatea e Gratuita, BUNATATEA COSTA!
( Un exemplu Discutabil - pentru ca atinge subiecte... " religioase " - adica Convingeri Spirituale / Credinte... ar fi exemplul biblic - Isus Hristos! ) - pun asta aici, pentru ca cica El a salvat prin sacrificiul Sau ( prin Moarte! ) cele mai multe vieti! - Asta confirma/ afirma Biblia!
Tine de subiectivitatea / credintele fiecaruia!
De aceea e un subiect Discutabil!
"Si asta ai sa vezi daca de maine nu mai exista lege si politie, ai sa vezi ca e exact ca atunci.
Aia rai o sa lupte pentru a avea putere si control total, si o sa-i f pe aia buni sau o sa-i sclaveasca, si e adevarat...acum se reproduc si aia dar vor fi slugi.
Deci oricum aia buni nu vor face niciodata legea."
Sunt TOTAL! de acord cu ultima parte: "Deci oricum aia buni nu vor face niciodata legea." - Aia buni DOAR ajuta la RESPECTAREA EI! ( nu la " a face legea " la nivel de " cartier"!)
Cat despre buni, nu inseamna ca daca esti bun esti neaparat si slab! Sau fricos! Sau nu poti, nu stii sau nu vrei sa te aperi!
Poate, doar nu vrei sa isti conflicte! Din contra, iti place sa le aplanezi!
Dar DACA SITUATIA O CERE, ACTIONEZI! LA RECE!
https://youtu.be/2hMyPLI5YIY
Nu poti alege, un rau nu poate fi bun, nu controlezi ce simti, si un bun nu poate fi rau nici sa vrea constient, nu sta in firea lui, simte contrar.
Aia buni uneori sunt slabi dar nu neaparat fricosi, sunt buni si cu raii, si asa si-o iau in cioc. Eu sunt bun cu bunii, cu raii sunt mai rau ca ei.
Aia buni nici macar nu pot ajuta la respectarea legii, ca legea o fac raii si is mult mai multi ca bunii.
Si raii aia daca vor sa respecti legea o vei respecta si fara aia buni.
Daca acei rai au acest interes, de ex nu ai voie sa faci trafic de droguri tu, ca sa faca aia mari ai lor.
Am observat acum ca si-a sters intrebarea pentru ca apare in mod anonim!
Cand ai incercat tu sa raspunzi la ea, era deja stearsa sau inca aparea sub numele Rosalia sau aka Marfil?!
Ea nu te-a ignorat inca pe tine?!
" Aia cu molestarea de catre angajatori aia e, nu intervine nimeni ca si aia care ar trebui sa intervina fac la fel. Sigur ca nu toti angajatorii fac asa, dar multi. "
https://i.imgur.com/BGJC0GY.jpeg
Ceva de genul, si la Capitolul asta! Un adevarat lant trofic! ( ca tot vorbeam de lanturi trofice! ), asa in SOCIETATE, asa in FAMILIE, asa la SERVICI! Lantul trofic e prezent & se aplica peste tot! LEGEA LUI!
" Femeia a fost considerata inferioara barbatului pentru ca asta a fost interesul de de mult, doreau barbatii sa conduca si sa aiba controlul absolut. "
PERFECT ADEVARAT!
DAR CA, BARBATII CONDUC LUMEA! FEMEIA BARBATUL!
DIFERENTA MAJORA! INTRE BARBAT E D O A R! ACEEA DE: Estrogen vs. Testosteron!
ATAT! MULT, DAR... PUTIN!
https://youtu.be/H77fRz1rybs
Femeile SUNT TOT ATAT DE VALOROASE SI IMPORTANTE!
FARA ELE, BARBATII NU AR EXISTA!
Biblia a fost scrisa doar din perspectiva barbatilor, cu un motiv!
"Hai sa facem o diferenta, este una sa consideri ca femeia este mai slaba si fizic si la gandire putin, si alta este sa nu respecti femeia, sa nu ii dai drepturi, si sa iti bati joc de ea."
Sunt total de acord cu fizicul! Dar psihicul ne merge FOARTE BINE!
Faptul ca va lasam pe voi sa va bateti capul si pentru noi, e cu totul o alta chestie!
Stii ce se spune: Cand doua femei vorbesc, Dracu' sta, asculta, si i-a Notite!
Nu se spune asta despre barbati!
Noi DOAR NU VREM! SA NE BATEM CAPUL CU CHESTII PE CARE, ORICUM, LE REZOLVATI VOI! ( In plus, va mai si plac acele chestii! Noua nu!).
Femeia e mai axata pe cresterea & ingrijirea urmasilor, decat pe chestii stintifice sau aparare!
EGALITATEA AR TREBUII SA FIE LA PUTERE! Altfel, barbatul moare!
GLUMESC! PUTIN!
"Nu poti alege, un rau nu poate fi bun, nu controlezi ce simti, si un bun nu poate fi rau nici sa vrea constient, nu sta in firea lui, simte contrar."
Simptamantul e una, ALEGEREA, e alta!
TOTI! AVEM CAPACITATEA DE A FI RAI! PUTINI INSA A L E G! SA NU FIE!
Rautatea si Bunatatea sunt SIMPTAMANTE, NEVOITE! DAR CARE! SE POT CONTROLA! SI INDREPTA! REPARA! DE ACEEA EXISTA PSIHOLOGIE!
+/ SI MORALITATE!
Cand cineva ne greseste, automat, uneori apare dorinta razbunarii! Dar, unii ALEG sa nu o faca, sa ierte! Altii actioneaza conform a ceea ce vor! E doar o chestiune de... ALEGERE!
Banal, nu?! DAR PERFECT ADEVARAT!
Desigur, conteaza si de GRESEALA COMISA, GRAVITATEA EI - ALEGEREA! IERTARII! SAU RAZBUNARII!
Apoi, unii POT & VOR ierta MULT, altii putin sau deloc!
" Aia buni uneori sunt slabi dar nu neaparat fricosi, sunt buni si cu raii, si asa si-o iau in cioc. Eu sunt bun cu bunii, cu raii sunt mai rau ca ei. "
ASA SI EU!
Dar stii ce cere Biblia?! : " Intoarce si celalalt obraz! "
Tu poti?! Eu Nu!
Nu avea de ce sa ma ignore ca ea ma zapacea la cap, nu eu pe ea, eu am ignorat-o, si am print screen, nu ca mint eu.
A avut mai multe usere, si Marfil31 si Cristinne31 si Rosalia si ce o mai fi, dar nega ca ea era. desi era f clar.
Uneori pe privat scria de la celalalt user, aceleasi chestii si uita asta.
Numa un barbat prost desconsidera femeia, iar femeia conduce pe prostii morti dupa o p, cersetori care nu merita respect. Normal ca si ele is valoroase.
Diferenta e majora, ele avand testo jos, nu-s asa ahtiate dupa p cum e barbatu dupa pi.
Am avut o amica prin 2014 care nu avea ovare ca a fost bolnava (endometrioza), si se plangea ca nu are pofta de ssex.
I-am bagat testosteron si murea dupa ssex. A fost de acord da probeze.
Deci daca femeia are acelasi nivel de testo ca barbatu, vor fi morti dupa ssex la fel amandoi, si n-am mai conduce femaia barbatul cersetor, era isi permite sa refuze ca nu are asa pofta ca el.
Cu psihicul mmm nu-s prea de acord, tot ce vezi in jur e facut de barbati, ele mai putin pot asta, ca dovada dezinteresul total si stangacia pentru tehnica, sunt si asa dar mai rar.
Lasa pe spatele barbatului si ce pot face ele, este corect si asta. Si ala prost face pentru o pi.
Astia is barbatii pasaricati care nu se respecta.
Exact femeia e facuta sa se ocupe de urmasi, de aia nu are treaba cu altele, putin e mai slaba pe inteligenta, s-a pus in evidenta si la RMN functional ca unele zone din creier is slab active, deci e un adevar nu o insulta.
Si fiind facuta pentru urmasi, in evolutie n-a fost nevoie sa-si dezvolte ca barbatii mintea.
E ceva normal, nu e de condamnat.
Sunt si femei brici dar cum am zis, mult mai rar ca barbatii.
De aia nici nu se prea inteleg barbatu cu femeia, sunt prea diferiti, mie mi se pare anormala cuplarea asta, decat intre cei de acelasi sex care-s mult m-ai compatibili.
Las-o dracu de biblie, nici eu nu pot, le dau la cap celor care-mi fac rau sa se invete minte. Ii pedepsesc.
Nu iau in seama biblia scrisa de cei ce au inventat religia sa conduca pe cei mai naivi.
De ce zice cu obrazu? Are iz politic, ca sa nu te razbuni pe asupritori.
Daca intorci obrazu incurajezi jigodiile sa-ti faca rau si tie si altora. Eu nu permit asa ceva, sa fie clar.
Religia a aparut cam acu 3000 ani cand nu trebuia sa contesti sefu de trib si apoi imparatul asupritor cum ca era pus de dumnezeu acolo.
Asa ca aia e.
" Nu avea de ce sa ma ignore ca ea ma zapacea la cap, nu eu pe ea, eu am ignorat-o, si am print screen, nu ca mint eu. "
Cum te zapacea la cap?! :)
"A avut mai multe usere, si Marfil31 si Cristinne31 si Rosalia si ce o mai fi, dar nega ca ea era. desi era f clar.
Uneori pe privat scria de la celalalt user, aceleasi chestii si uita asta."
Iti scria de pe mai multe conturi odata?!
Asta da, iubire! :))
Si din ce povestesti pe aici, e reciproc :)), ati facut schimb de numere de telefon? :))
GLUMESC DOAR!
Sper sa nu se supere miss Rosalia mai mult pe mine! :)
E normal! Voia doar sa afle pareri diferite, la aceeasi problema! Si eu am facut asta, in trecut! Dar nu in mod constant! La probleme complexe, se cer raspunsuri complexe & pe masura! Deci, daca zici ca iti cerea ajutorul in mod constant, de pe mai multe conturi chiar, inseamna ca te considera Apt de ai raspunde! Ii placeau raspunsurile tale, fie ele si " negative"! Parerea ta a contat, pana nu a mai contat! Fie i-ai spus tu ceva ce nu a trebuit, fie e ea prea sensibila! Fie aveti amandoi orgoliul prea mare! Doar un om cu adevarat puternic isi poate cere scuze cand constientizeaza ca intr-adevar a gresit! Poate, din orgoliu, nu vreti sa recunoasteti unul dintre voi, ca ati gresit!
E pacat, eu va vad deja casatoriti! :))
Un viitor cuplu tupistic! :))
A mai sugerat cineva o pereche pentru " cuplul anului tupistic "
https://www.tpu.ro/......ginica-cu/
https://www.tpu.ro/......despre-un/
Si voi, ati rupe gura targului tupistic! :))
" Numa un barbat prost desconsidera femeia, iar femeia conduce pe prostii morti dupa o p, cersetori care nu merita respect. Normal ca si ele is valoroase.
Diferenta e majora, ele avand testo jos, nu-s asa ahtiate dupa p cum e barbatu dupa pi. "
Nu numai prin sex, conduce femeia!;)
E gresit ceea ce tu gandesti!
" Cu psihicul mmm nu-s prea de acord, tot ce vezi in jur e facut de barbati, ele mai putin pot asta, ca dovada dezinteresul total si stangacia pentru tehnica, sunt si asa dar mai rar.
Lasa pe spatele barbatului si ce pot face ele, este corect si asta. Si ala prost face pentru o pi.
Astia is barbatii pasaricati care nu se respecta. "
Nu doar tehnica e stiinta!
Tot ceea ce e in jur, toata tehnica se datoreaza tot femeii, femeia a crescut viitori ingineri si mecanici!, nu barbatul! Barbatul aka tatal, doar ia initiat in tehnica, i-a invatat, nu prea ia sters la fund, sau lacrimile de pe obraz! Nu prea ia incurajat sau imbarbatat! Sau stat in miez de noapte cu copilul daca e bolnav!
Multi barbati doar fac copi, si pleaca! Femeia orice ar fi, RAMANE SI CRESTE VIITORI OAMENI IN SOCIETATE SI FAMILIE!
Daca nu reuseste, tu a CUI, crezi ca e vina?! ( daca femeia tot e " slaba"?! )
" Exact femeia e facuta sa se ocupe de urmasi, de aia nu are treaba cu altele, putin e mai slaba pe inteligenta, s-a pus in evidenta si la RMN functional ca unele zone din creier is slab active, deci e un adevar nu o insulta.
Si fiind facuta pentru urmasi, in evolutie n-a fost nevoie sa-si dezvolte ca barbatii mintea.
E ceva normal, nu e de condamnat.
Sunt si femei brici dar cum am zis, mult mai rar ca barbatii. "
E doar MISOGINISM MASCAT!
DAR, SA STEA SI BARBATII CU COPII, SA-I CREASCA!, SA RECUPERAM!
" De aia nici nu se prea inteleg barbatu cu femeia, sunt prea diferiti, mie mi se pare anormala cuplarea asta, decat intre cei de acelasi sex care-s mult m-ai compatibili. "
Se numeste COMLETARE!
Un fel de " yin si yang "!
Si un barbat are MULTE LIPSURI CE TREBUIE COMPLETATE!, si o femeie la fel! Dar mai multi gaoni au in cap barbatii, chiar de sunteti voi mai inteligenti! DAR NU E ASA! NU IN SECOLUL 21! CAND FEMEIA PROGRESEAZA, SI EA PUTIN!
Eu consider ca razbunarea poate fi atat " Arma Prostului" cat si " Un Adevarat Act Justitiar"!
Depinde de CAZ!, DE LA CAZ LA CAZ!, dar si de cel ce se razbuna! Sau, cel ce a gresit!
Biblia spune COMPLET STOP RAZBUNARII! - nu sunt de acord cu asta!
Unii cred ca e perfect ok sa te razbuni din orice fleac! - nu sunt de acord cu asta!
CONCLUZIA! : DE CE CREZI CA ARE OMUL JUDECATA?!
EU ZIC, CA E PT FOLOSINTA!
" Daca intorci obrazu incurajezi jigodiile sa-ti faca rau si tie si altora. Eu nu permit asa ceva, sa fie clar.
Religia a aparut cam acu 3000 ani cand nu trebuia sa contesti sefu de trib si apoi imparatul asupritor cum ca era pus de dumnezeu acolo.
Asa ca aia e. "
Adevarat!
Ma zapacea de cap in sens ca ma tot ataca, atat, ca de discutat discuta destul de inteligent si erau interesante temele ei.
Avea ceva cu mine. Si alt user i-a zis-o.
Nu dadea mesaje de pe mai mult conturi deodata ca nu avea mai multe, avea unul si il schimba pe acela.
Si zicea ca nu era celalalt user, pai era limpede dupa stil ca era, ca dovada ca si-a pus userul iar, care i-am zis ca era.
Aia cu, cum dovedesti, nu tine, se vede f clar, are un stil unic de teme pe care nu le vezi nicaieri, nici aici nici pe softpedia, roportal.
Nu am facut schimb de nr, ca nu avea sens, se discutau chestii neutre, nu care ne priveau pe noi.
Doar cand ma ataca zicea de mine.
Nu si-a cerut scuze, eu nu am zis nimic aiurea, exista dovezile clar.
Dar nici nu am pretentia sa-si ceara scuze, ca daca putea face asta, nu s-ar mai fi ajuns sa faca ce a facut, pentru ca un om cu caracter, rar ajunge sa isi ceara scuze ca rar face prostii.
E una cand gresesti, si alta cand mentii constant chestia repetat si bine gandita.
Dar..pe mine nu ma atinge, cand un om f inteligent si cu caracter ma critica, ma atinge, altfel nu. Si incerc sa ma indrept, ca daca critica, critica corect.
Daca m-ar atinge ce zice un om fara caracter, inseamna ca-s de aceiasi teapa.
Hahaha, nu m-as insura cu asa ceva, chiar daca glumesti, dar nici in gluma nu as face-o.
Sau o fac daca da un 2000 euro pentru fiecare luna cat sta cu mine, hahahahaha mor de ras.
Eu de aia nici nu dau ignore la unii, ca daca dau, inseamna ca ii bag in seama si ca m-a atins. Dar aici a trebuit ca tot dadea private aiurea.
Ailaltii atacau doar public, nu erau prea multi dar au fost.
S-a rezolvat altfel mai simplu pentru ca poluau forumul si il facea de ras, nu de alta.
Iar aia care dau ignore aiurea, aia is neinteligenti si fug de adevar, nu sunt in stare ca contreze argumentat, trebuie sa fie ca ei. Si ca sa nu razpunzi la intrebarea lor, da ignore de parca nu poti sa razpunzi si asa prin alte metode, dar na, sunt naivi.
Aiurea adica cand nici macar nu ai vb cu ei.
Si daca nu raspunzi, ei tot prosti raman, e irelevant daca da sau nu, tot se simt inferiori, ca de acolo vine.
Complexele raman.
Ca daca vine unu care isi pune mintea, or sa plece singuri de pe forumul ala. Stiu cazuri cand s-au dat razboaie din astea de au plecat singuri in alte parti. Moderatorii nu aveau ce face, ca cine da razboi, da ca lumea!
Pe langa ca forumul ala va fi pus jos ca si eticheta, pleaca si altii, pentru ca in loc sa ii scoata pe prosti ca forumul sa fie luna (cum faceau moderatorii pe un forum nemtesc prin 2002) si cu prestanta, incep sa se bata cu razboinicul.
Dureaza si 3-4-5 luni pregateala, dar e jale.
Si daca lucra in echipa de 10-20 insi, e mai rau.
Si s-a ajuns pana la santaj "il scoti pe ala sau iti fac forumu praf?". Si forumurile aduc bani prin reclame, si ghici ce au ales?!
Iar aia cu e dreptul tau sa dai ignore, este dar nu sa afectezi forumu care imi aduce mie bani, sa vina unii sa ma distruga ca esti tu tampit. Hackerii aia profi fac din astea de amuzament, dau razboaie.
Asa ca astia is oamenii, si ne miram ca nu merge tara bine, pai cu cine sa mearga?
Cel mai bine sa nu iti pui mintea cu ei si sa-i lasi in pace.
Tot felu de tembeli, violatori, pedofili, mincinosi, santajisti, care strica imaginea forumului.
Insa aici 95 % sunt oameni foarte okey si seriosi.
Dar prin ce conduce femeia un sclavete? Nu prin ssex?
Ca pentru asta se dau masini, apartamente, bani, pentru un ssex amarat! Nu pentru altceva.
Ca doar nu te gandi ca se da asa ca e ea cu caracter si desteapta, si sufletista, matura cu ei pe jos si tot le dau tot.
Asta referitor la barbati, ca in rest le duce si mintea sa conduca o firma, etc.
Nu i-a facut femeia ingineri, genetica i-a facut, ca femeia face si femei care alea nu-ti fac mare lucru, ai sta in pestera si acum cu ele.
Ele sunt doar o gazda, chestia aia de se dezvolta in ele nu are treaba cu ele, nu ele au programat cum sa iasa aia sau alea.
Creste ea si fete si baieti, dar ultimii au facut tot ce ai tu acum.
De la guma de mestecat la avioane, calculatoare, bloc, curent electric, apa curenta, dulciuri, calorifere, TV, internet.
rujurile, parfumurile alea pe care le folosesc ele. Acetona cu care stergi oja de pe unghii.
Vopseaua de par, hainele.
Forumurile tot cam ei le-au facut.
Si asta nu e ca insulta, este realitatea evolutionista, ca de acolo vine, pentru rolul femeilor nu aveau nevoie sa faca astea, si s-a adaptat creierul asa, fara interes pentru din astea, fara capacitate de a le face.
Gresiti majoritatea! Completarea te ajuta la treburi, Interesectia ajuta la intelegere.
Nici unul nu ziceti de intersectie.
Cand nu e intersectie e jale.
Razbunarea e buna ca sa se echilibreze psihicul cand e ceva major.
Biblia spune ca nu, ca sa nu te razbuni pe conducatorii care te asupreau, sa te invete ca e bine sa te calce cineva in picioare si tu sa nu zici nimic.
Toata religia daca esti atenta, se invarte in jurul intereselor bogatilor.
Sa nu furi, pai de la cine puteai fura? De la bogati.
Sa nu omori, pai pe ei puteai sa-i omori ca ei iti faceau rau.
Dar ei ca intrau peste alte tari fortat si faceau crime aia cum e? Cum e cu sa nu omori?
Deci se leaga treaba. Dar lumea ia ca atare fara sa se gandeasca "oare e bine asa?".
De ce e interzisa mmasturbarea si lgbt? Ptr ca trebuia sa le faci alti sclavi, si daca te rezolvai tu, puteai refuza sa faci ssex cu una sau unul, si lipseau viitori sclavi, asa ca tensiunea aia ssexuala te obliga sa faci ssex si ieseau automat copii.
LGBT din acelasi motiv, da daca faceai cu aia de acelasi ssex, nu ieseau copii.
Ca daca...nu ii afecta te trezeai cu:
"Dumnezeu ne-a lasat pe toti egali, avem dreptul de a alege, nu trebuie sa fim toti la fel, si ei lgbt sunt normali in felul lor bi, homo si les, trebuie sa ne respectam toti".
Asa te lua! Si cu mmasturbarea la fel.
"nu e problema, e chiar sanatos sa te descarci daca nu ai partener pe moment, e dreptul omului".
Si cu suicidul la fel "e dreptul omului sa aleaga ce face cu viata lui daca nu face rau societatii si are o suferinta crunta iremediabila, trebuie sa fim democrati nu dictatori, ca dumnezeu e bun".
Acuma aia cu suicidul nu i-ar mai interesa, din contra, suntem prea multi, dar indoctrinarea a ramas de atunci.
De ce la animale euthanasia e vazuta ok? Ca asa s-a vrut. Adica daca alea au voie sa fie euthanasiate ca sufera, noi de ce n-am avea voie? Pai n-ai voie, ca le e frica ca si cei sanatosi pot alege asta daca viata lor nu le convine din cauza alora de sus care ii fura si ii munceste pe nimic.
Vezi cum e? E f simpla indoctrinarea. Deci e f clar de ce.
De ex pe vremea sclaviei a scos medicina ca daca fugeai de la stapan erai bolnav! Ca omu sa creada asta si sa nu fuga.
Suicidul de ce a fost interzis de religie? Ca sa nu zici "refuz sa fiu sclav la tine sau sa muncesc la tine pe nimic".
Si ca sa fie si mai siguri, si medicina (ca si in cazul cu sclavia), a zis ca e boala.
Ca pana la urma am dreptul sa fac ce vreau cu viata mea, democratic asa este, adica e democratie dar nu e? Sau cum?
Iti ia dreptul de a decide prin indoctrinare?
Si asta iar nu se intreaba nimeni.
Omu are judecata ca asa era nevoie de ea in trecut ca sa nu crapi.
Ca tu nu puteai vana ca leul, asa ca fara inteligenta nu vanai.
Si sigur ca a fost facuta judecata ca sa o folosesti.
De aia barbatii au avut mintea sa faca totul ce ai azi, ca ei aveau nevoie sa se dezvolte pe astea ca sa vaneze.
Femeia statea in pestera si crestea copii, atat.
Deci nu e asa simplu cum vede lumea, dar ma mir cum de nu se prind de anapodelile astea.
Uite-te in Romani 13 sa vezi cum te indeamna sa dai taxe la smecheri ca asa se cuvine!
Nu iti zice nicaieri ca omu trebuie sa traiasca bine pe munca lui, si conducatorii trebuie sa aiba grija de asta.
Răspund acum, că la momentul postării eram puțin luat de pălincă: nimic; chiar cred că lumea ar trebui să empatizeze mai mult. Dar, nu cu proștii, clar. Hai, la mulți angajați pe noul an.
Daca prostii ar zbura ar fi intuneric!
Au aripile mari și multe, arză-i-ar soarele la cerebel!
Imi puneam adesea intrebarea asta!
P.S: Inca nu am gasit raspuns! Si nici nu cred ca-l voi gasi! Vreodata!
Am dat eu raspunsul, l-ai gasit acum, am raspuns aici la intrebarea lui.
Daca cunosti natura umana aveai raspunsul de mult.
Cine era bun nu traia ca il bateau altii, ii lua mancarea si tot, asa ca s-au reprodus raii, egoistii care tineau pentru ei resurse, teritorii, etc.
Ca daca bunatatea ajuta la supravietuire in trecutul indepartat erau 95 % buni si raii erau exceptia.
Dar asa e invers.
Ca sa se reproduca un bun, trebuia sa se bata cu un rau ca sa apuce el femeia aia, deci nu avea cum.
Asa se explica nr f mare de rai.
Omul este prin definiție, printre altele, o ființă conflictuală. Uite, construiește un site de socializare și lansează-l. Automat vei avea parte de toți tâmpiții frustrați de pe planetă. D-aia cred că Internetul este de departe cea mai mare invenție a omenirii, dar și cea care arată adevărata crudă față a fiecăruia.
RalucaAlina11 întreabă: