| mentholinks a întrebat:

De ce este atat de important sa fii fericit si implinit de toata lumea numai pentru asta traieste?

17 răspunsuri:
| Infraverde a răspuns:

Hmm, e pur si simplu un concept foarte larg. Fiecare se "implineste" in modalitati diferite, foarte diferite. Faptul ca toata lumea ar trebui sa isi caute fericirea inseamna pur si simplu ca fiecare dintre noi trebuie sa urmeze drumul care i se potriveste cel mai bine si sa faca lucruri care se muleaza pe personalitatea lui. Imi vine in cap melodia de la Garbage, "I'm only happy when it rains", o metafora pentru oamenii care sunt fericiti atunci cand sunt... well, tristi. Cand au probleme pe care le pot rezolva (sau nu).

| Doub a răspuns:

Pentru că fiecare vrea să fie fericit, nu? raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocmai ai intrebat de ce este important sa te simti bine. Pentru ca fericirea si implinirea asta implica. Pentru tine, fericirea suna a manipulare. Alegerea dintre a te simti bine sau a te simti rau nu pare atat de complicata pentru restul omenirii.

| 6684464 a răspuns:

Intre "lumea" si "numai" era o virgula?
Si daca da, cine sa traiasca?

| mentholinks explică (pentru 6684464):

Inlocuieste "de" cu "astfel încât", e mai logic asa. "Lumea" traieste.

| 6684464 a răspuns (pentru mentholinks):

A, gata, am inteles.
Deci tu un faci parte din lume. rolling on the floor

iti raspund cu o alta intrebare: "De ce ai vrea sa fii trist si cu regrete?!"

N-am zis că nu fac parte. Doar că nu inteleg de ce ni se bagă in cap ca asta trebuie sa obtii de la viata, fericire si implinire.

Ok, ok.hee hee
Oricum, intrebarea(mea) ramane relevanta ca raspuns pentru intrebarea ta.

Păi e logic că nimeni nu vrea să traiasca trist si cu regrete, nici eu nu-mi doresc asa ceva si nu doresc nimanui sa traiasca asa. Dar asta nu insemna ca trebui sa gonesti mereu dupa fericire si impliniri. Mai exista si cai de mijloc. Gandeste-te asa, daca nu pui fericirea si implinirea pe primul loc, asta nu inseamna ca ai sa traiesti trist si cu regrete.

Daca nu esti fericit si implinit, cum esti? laughing

Păi nu stiu.

Iti zic sigur ca daca nu esti fericit esti trist(poate intri si in depresie), iar daca nu esti implinit ai regrete. laughing Nu este greu de dedus.hee hee

Cine știe? Dar vrei să spui că oamenii împliniți n-au chiar niciun regret?

Da, normal. straight face
Daca la un test nu scrii la un exercitiu, acel test nu este complet, nu-i asa?

| Anca6991 a răspuns:

Nu pentru asta traiesti. Daca ma intrebi pe mine uneori viata mi se pare un drum spre nicaieri, dar daca tot traim de ce sa nu o facem intr-un mod cat mai frumos, de ce sa nu ne bucuram si sa ii bucuram si pe cei din jur?

| pufosicaa a răspuns:

Pa-i este important sa fii fericit fiindca ii faci fericiti pe ceilalti si nu, nu nu pentru asta traiesti.O sa vezi pentru ce traiesti cand iti vei afla talentu-l

| Ry0010 a răspuns:

Trebuie sa fi un om optimist. Daca esti optimist automat esti si fericit deoarece vezi doar partile bune. Viata in sine trebuie sa fie o fericire, o minune. Toti oamenii sunt fericiti pentru ca isi urmeaza cerintele sufletului. Fa ceea ce iti place si vei fi fericit. Stai in grupuri de oamenii fericiti si vei fi fericit. Ce poate fi mai frumos decat sa fi fericit? Trebuie sa te simti bine in pielea ta, sa fi increzator si sa traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima( ma refer sa te distrezi, sa iti petreci viata la maxim). Sper ca te-am ajutat happy

Întrebări similare