| LoveToHate a întrebat:

De ce există atâta superficialitate, invidie şi nesimţire?

Răspuns Câştigător
| Anonimul122 a răspuns:

Nu stiu, pus si simplu, exista, uni oameni sunt, invidiosi, ca uni au si uni nai, alti jinesc pe orvine, nu tin cont ca mai este ineva in jur, si ei cu superficialitate, su mai ales fetele alea fituase, care te enerveaza la culme, atta am avut sa-ti spun, Imi dai funda laughing bafta

16 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Pentru că noi existăm.

| Woodenpints91 a răspuns:

E ca şi cum ai întreba de ce nu câştigi la loto.
Asta este natura omului. Oricum, chiar dacă prin absurd ar înceta să mai existe superficialitate, invidie şi nesimţire...lumea tot nu ar fi un loc mai bun. Uneori avem nevoie şi de ăstea.

| Downfall a răspuns (pentru Woodenpints91):

Nu, nu avem nevoie şi de alea. Poate am putea spune că uneori invidia într-o foarte foarte mică măsură e bună la ceva; şi anume, ne dă un mic impuls. Dacă vedem ceva la cineva şi ne spunem "Vai, uite ce are ăla/aia, trebuie uie să am şi eu neapărat", asta i-ar putea motiva pe unii să lupte şi să se ambiţioneze să obţină acel lucru. Dar dacă totuşi, luptă pentru ceva pentru simplul motiv pentru că are nu-ştiu-cine şi îi e ciudă că el nu are la fel, nu e tocmai în regulă. Dorinţele ar trebui să fie autentice şi personale, zic eu.
Deci lumea chiar ar fi mai bună dacă nu ar exista aceste trei defecte ale majorităţii oamenilor menţionate şi de asemenea, multe altele de genul.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Downfall):

Eu zic că dacă nu ar exista ăstea 3, probabil ar fi altele şi mai rele. Superficialitate e bună,ca prin oamenii superficiali se face diferenţa între ei şi cei care chiar se implică.
Şi invidia mi se pare o chestie bună,mai ales că eu nu sufăr de aşa ceva,dar alţii au impresia că ejaculez invidie. E amuzant oricum...
Cât despre nesimţire, toată lumea ştie că-mi place să fiu nesimtit. Nu cu toată lumea, dar unii chiar merită să-i tratezi cu cea mai mare nesimţire. Dacă n-ar exista asta, ar fi trebuit să fiu drăguţ cu toţi dobitocii, idee care nu-mi surâde deloc.

| Downfall a răspuns (pentru Woodenpints91):

Dacă nu ar exista superficialitate, nu ar mai trebui să faci diferenţa dintre superficiali şi oameni care chiar se implică, după cum spuneai tu. Dacă nu ar exista nesimţire e logic că n-ar fi nici oameni nesimţiţi cu care să fi nevoit să te comporţi într-un mod nesimţit la rândul tău. La fel şi cu alte defecte ale umanităţii, care apropo, se pare că-şi pierde tot mai mult din "umanitate" şi parcă unii devin simple "fiinţe vii" care bântuie Pământul şi lasă numai rău şi mizerie în urma lor.

| Inferno a răspuns:

Pentru ca instinctul este mai puternic decat ratiunea.
Pentru ca unii se declara rationali dar sunt doar o forma brutalizata a acesteia, o copie bruta a ratiunii. O imitatie ieftina a ratiunii, o jignire la adresa ei.

| 4b a răspuns:

laughing astea te fac unic...

| Downfall a răspuns:

Hmm... la întrebarea asta nu cred că se poate da un răspuns exact. Pur şi simplu aşa e, unii nu sunt în stare să înţeleagă viaţa şi tot ce înseamnă aceasta. Au în ei dorinţa aceasta de putere, dorinţa să le meargă lor totul bine; nu gândesc "în afara cercului lor", nu ştiu sau nu vor să se pună în locul celuilalt prin prisma lui de gândire ( a "celuilalt) şi predomină în ei un egoism şi o prostie care din păcate se întâlnesc foarte des în zilele astea.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Pentru ca asa-i omu` happy

| armand3004 a răspuns:

O foarte buna intrebare... si raspunsul cred ca e foarte simplu: lipsa de banii ii face pe oameni asa rai.

| N0xEterniS a răspuns:

Pentru ca asa este omul.

| Delicacy a răspuns:

Un om este nesimţit, invidios, superficial pentru că aşa îi impune societatea, aşa îl obligă să acţioneze la feluritele evenimente care apar.Dar, să nu uităm faptul că nu toată lumea le foloseşte pe toate de fiecare dată.

| Neinteresantul a răspuns:

Simplu. Ca sa poata exista sinceritatea, bucuria si bunul simt.

| Acidacetilsalicilic a răspuns:

Ca unii sunt maimutoi cu aur la gat si altii ingeri cu sandale rupte? Cred ca da.

| DEADEND a răspuns:

Deoarece Pandora a deschis acea cutie

| kinezul007 a răspuns:

Asa e in Romania