Universul este un connuul spatiu care ne determina existenta. Este baza tuturor fiintelor. Nu stim ce este cu edevarat uneiversul, stim ca este mare si nelimtat, nu i putem determina scopul si existenta, dar traim in el, suntem o mica parte din acest infinit univers. Univers... daca este sa o luam la figurat, o singura persoana poate fi intregul tau univers.
Nu putem vedea, realtatea are cei mai buni ochi insa imaginatia ii are pe ce mai frumosi.
Nu stim cat de mare este universul, nu stim cine a creat universul, nu stim de ce exsta universul. Dar un lucru stim sigur...ca acesta exista.
Mult succes
F frumos si inteligent raspuns ai dat the_end... daca eu puneam aceasta intrebare iti dadeam fundita.
Pentru ca daca nu ar fi existat Universul nu am fi fost astazi aici, sunt multe mistere legate de el si oamenii de stiinta incearca sa le descifreze, sa afle originile Universului, de ce sa nu exise Universul? Ar fi fost si acum nimic.
@katya, asa e, dumnezeu a creat totul Sunt multe lucruri pe care noi, oamenii, nu le putem intelege, corect. De asta s`a si inventat religia. Tot ce nu se poate intelege se duce acolo la paragraful cu "Dumnezeu stie, pentru ca are un plan pentru toate".
Micule filosof aici gasesti niste informatii utile sper sa-ti foloseasca.http://ro.wikipedia.org/wiki/Universul
De skema
pai Universul a fost creat de Dumnezeu... daca nu ar fi existat universul nu ar fi nimic
da interesanta intrebare fara raspuns.
cred ca cei care vor ajunge in rai vor intelege asta. i ca si cum ai intreba de cand exista Dumnezeu? El exista din totdeauna, dar putem noi sa inteleg asta?
Nu stim. da stim cum a aparut.in doua moduri.nu e creat, ca nu avea cine sa il creeze.asa de perfect.deci stim cine nu l-a facut.cineva inventat de noi. da mai stim ca a fost un buf puternic si s-au asezat toate la locul lor. in univers.la noi a inceput sa ruleze un film.cu evolutia. tine si acum. da gata. sa incheiat evolutia.ca mai mult de atat nu se mai poate.acum a inceput involutia.de ce? this is the question. to be? or not, to be.