| Unknown_2108 a întrebat:

De ce femeile batrane(babele) il trateaza pe preot de parca ar fi un zeu ceva. Atat de mult il venereaza de parca ar fi... Pe scurt: "Prea il pupa sub coada"

16 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Si pupatul sub coata isi are rostul lui.De cele mai multe ori excita. Poate mai spera si ele intr-o ultima pomana pe lumea asta.

| FucktheSystem a răspuns:

Poi cum popa e singurul bărbat care le bagă în seamă s-au îndrăgositi și ele... Ce, n-au voie?

| MMihai a răspuns:

Babe nebune!

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Pentru ele, Preotul reprezinta o autoritate, de aceea.

| Necrophagist a răspuns:

Psihologic vorbind, în singurătatea şi regretul vârstei te-ai salva de orice neatent la obsesii

| DianaScorpio a răspuns:

Oamenii cand ajung la batranete se tem mai mult de moarte decat se teme un om tanar. Probabil asta e unul din motivele pentru care multi batrani (atat femei cat si barbati) merg la biserica foarte des, venereaza preotii, etc.

| hominid dreak a răspuns:

Mai baieti, cel putin popa are coada mai teapana, ca sa-au saturat saracele sa se uite lung la mosul lor, doar, doar eu salta si lui coada, dar de beat ce betul mos a uitat si unde are coada si ce sa mai faca cu ea. Asa ca se spovedesc si ele la unul care are rabdare cu ele.

| RoXxy a răspuns:

Asa-s babele astea(unele, bineinteles)Ele cred ca daca se comporta asa cu preotul le va spala de pacate iar rugaciunile lor vor fi mai primitelaughingEu nu prea vizitez biserica pentru ca daca vreau sa ma rog pot sa o fac si acasa fara sa ma vada nimeni.Plus ca la biserica toate babele si fetitele se uita cum esti imbracat si alea alea. Daca merg la biserica ca sa barfeasca sa nu se mai duca! Si.eu una nu pot sa il vad pe preotul de aici, nu il suport.Cu restul' nu am treabalaughing

| EuSiCuMine a răspuns:

Eee, tuturor ne este frica de moarte si ele fiind batrane isi dau seama ca nu mai au mult si vor sa scape de toate pacatele pentru a fi trimise direct in rai! Sau. se roaga sa nu se imbolnaveasca sau sa aiba dureri ingrozitoare incat sa ajunga prin spital ca sunt batrane si foarte sensibile.
Numai bine:*

| Cita a răspuns:

Sunt pacatoase, cersesc mila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-l pupa sub coada, il pupa drept in virful cozii. Si cum adica de ce? Pentru ca oamenii pe parcursul vietii pierd constant neuroni. La batrinete deja, majortitatea dau in mintea copiiilor, intelegi? Se senilizeaza. Aia e si... evident ca si popa profita. Prost ar fi sa n-o faca din moment ce poate trai de pe urma lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-ar pupa si... numai sa stie ca le este asigurata viata de apoi, deasupra cazanului cu smoala!

| Barbiiie95 a răspuns:

Mai nu doar batranele se comporta asa cu preotul, sunt si femei tinere care sunt credincioase.Acum sunt alte timpuri si ne-am cam lasat de biserica si asta este un lucru foarte rau.

| miki_9255 a răspuns:

Ca sa pozeze in bune credincioase.si cand le intalnesti pe strada in timpul saptamanii vorbind cu alta baba iti cad urechile in palma cand le auzi ce scot pe gura.nu se aplica tuturor normal doar catorva.alea care se si gasesc sa faca observatii ca sa dea exemplu

| Unknown_2108 explică:

@ArcaLuiNoesaScufundat, eu am raspunsul(l-am gasit sub pres), dar eram curios sa aflu modul vostru de gandire.

| iojavlad a răspuns:

Pentru ca de la o varsta la care nu mai poti face multe lucruri incepi sa te rogi ca sa ramai in viata... asa batranele devin credincioase si se roaga pentru sanatatea ei... pentru a familiei si a apropiatilor!