| CaleaCeaDreapta a întrebat:

De ce femeile sunt toata vina din cauza unui divort?
De exemplu.
Sunt multi barbati care au servici pleaca de acasa cae 2, 3 saptamani sau pleaca pe dincolo, cum ar fi soferi pe masini mici, de camion, ingineri cu proiecte in alte judete etc.
Aduc bani cu gramada acasa, si femeia in timp ce ei sunt plecati tot isi face de cap, si cam asa ei isi pierd familia, adica in felul asta se destrama foarte multe familii.
Ce oare nu le ajunge la femeile astea, au casa, masa, bani, masina, copii si tot nu le ajunge?
Alti muncesc ca prosti sa le intretina pe ele si copii.
Ce anume vor ele de fapt?
Sa zboare din barbat in barbat pana gasesc pe fat frumos din lacrima.

24 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

"Ce oare nu le ajunge la femeile astea,au casa,masa,bani, masina, copii si tot nu le ajunge?
Ce anume vor ele de fapt?"

Afecţiune, atenţie, un soţ (!)...
Tu crezi că totul se rezumă doar la bani?!

Apropo, câte traseiste au urcat în camionul/"camionul" tău, cât timp ea te aştepta acasă? Să mai continui?

| EmaS a răspuns:

Intr-o relatie, nu este numai femeia de vina.Multe familii se destrama din cauza unui sot alcoolic sau curvar.O femeie nu are nevoie numai de bani.Ea are nevoie de semnificatie, de dragoste, de cuvinte de apreciere.La fel si barbatul. Dragostea trebuie sa fie intretinuta, altfel ea moare incet.Cand o familie are la baza ei pe Dumnezeu,ea rezista prin toate incercarile vietii. Daca exista frica de Domnul, vor si asculta de Cuvantul lui Dumnezeu care spune sa nu curvesti. Femeia inteleapta isi zideste casa, nu si-o darama.

| EmaS a răspuns:

Ardnaxur1961
Orice fiinta are nevoie de semnificatie, de valoare.Ca femeie am nevoie sa stiu ca sunt apreciata si iubita, protejata de sotul meu.Sa am convingerea ca sunt capabila sa imi indeplinesc bine rolul de sotie si mama.Dar am nevoie de aprecierile lui,de o vorba buna, vreau sa vad ca ma pretuieste pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce fac.Eu ma simt protejata de el, iar el se simte implinit.Si asa traim in armonie si pace.Te rog sa nu incepi sa imi rastalmacesti iarasi cuvintele ca nu iti voi mai raspunde niciodata.

| EmaS a răspuns:

UmbraTa
Ai perfecta drepate.Asta i-am spus si eu lui Ardnaxur ca ea sta si vaneaza greseli(aceasta nu este o greseala, doar ea doreste sa para ca ar fi), in loc sa dea raspunsuri la intrebari.Se crede la clasa cu elevii si simte ca nu mai are semnificatie sau valoare.Trebuie cumva sa iasa in evidenta,nu? Stii ce nu imi explic eu,de unde au unii atata rautate? Tocmai ca este profesoara ar trebui sa dea dovada de intelepciune,sa primim niste raspunsuri de calitate avem asteptari de la oameni ca ea.Dar,din pacate, cu parere de rau o spun, cam lasa de dorit.

| EmaS a răspuns:

Ardnaxur1961
Nici nu ai cum sa o intelegi.Trebuie sa fii om de calitate ca sa intelegi ce inseamna asa ceva.Eu ma simt pretuita de catre sotul meu, de catre colegii si vecinii mei, de catre cei cu care relationez, pentru ca respect si sunt respectata.De aceea inteleg foarte bine sensul acestui cuvant.Mai intai trebuie sa oferi ca sa primesti. Oferi un zambet, primesti un zambet.Semeni vant, culegi furtuna.Culegi ceea ce ai semanat.
PS.De cand cuvantul,, dracul,, se scrie asa in limba romana?

| EmaS a răspuns:

UmbraTa
Lasa fata in pace.Este ucenica lui Ardnaxur, tot timpul poarta discutii contradictorii, pline de rautate.Stii proverbul romanesc:,, Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti.,,

| harciog a răspuns:

In cazul meu nu cred ca arunc motanul pe ea.Am fript tot ce mi-a placut si n-am de gind sa ma opresc.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Dupa ce m-am chinuit ceva timp sa inteleg ce-ai scris tu aici, am ajuns la concluzia ca este STRICT cazul tau. Presupun, totusi, ca n-ai avut pana acum 100-200 de "relatii" si toate s-au sfarsit la fel, ca sa poti eticheta toate femeile.
Te-ai gandit vreo clipa ca, poate nu ti-ai ales tu prea bine partenera? Sau ca, poate o parte din vina este si a ta? Ca prea te dai "sfant"!
@Ema: ce dracul intelegi prin "semnificatia" aia pe care trebuie s-o aiba cineva, ca m-ai innebunit cu expresia asta pe care chiar ca n-o inteleg de nicio culoare.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ema,
nu rastalmacesc nimic. Stiu doar ca termenul "semnificatie" nu se poate referi la o persoana.
Uita-te si tu: SEMNIFICÁȚIE, semnificații, s. f. 1. Conținut semantic al unui cuvânt; înțeles, sens, accepție. ♦ (În semiotică) Funcție a semnelor de a reprezenta ceva independent de ele; denotație. ♦ Valoare simbolică a unui lucru; înțeles, noimă, tâlc. 2. Însemnătate, importanță, valoare (a unui fapt, a unui obiect etc.)
Asta e in DEX. Oricat m-as stradui, tot nu reusesc sa pricep ce "semnificatie" poti tu sa ai. Doar daca te consideri un obiect. Cred ca folosesti complet anapoda cuvantul "semnificatie".

| Flav a răspuns:

Femeile CHIAR nu stiu ce vor, dar stiu ca sunt si multi barbati idioti.

| Klepto a răspuns:

Nici ele nu stiu ce vor, niciodata n-au stiut, niciodata n-o sa stie si barbatii sunt destul de prosti crezand ca o sa afle vreodata.
Trebuie intretinuta sotia nu? Trebuie bani pana la urma ca dragostea este gratis este o filozofie stupida.
Trebuie sa aduca si bani, trebuie sa fie si langa ea, trebuie sa aiba grija non-stop, poate doar cand o sa fie posibila clonarea in siguranta o sa fie multumita, dar nici atunci.
Ele vor sa fie luate de un Fat Frumos sculptat pe un unicorn, sa vada lumea, sa o fie arse bine de tot, sa aiba parte de mister, aventura, ca barbatul sa-si tatueze pe pietul sau paros numele ei si o oda in care o inalta pe un piedestal.
O ti prea bine, te inseala ca o tratezi prea bine.
O ti prea rau, te inseala ca o tratezi rau.
Sa intrebe toate femeile ce vor, dupa ce le injecteaza "serul adevarului", dupa ce afla rezultatele sa faca o curba a lui Gauss si ca sa aflam toti.
Nu te mai chinuii cu intrebarea "Ce vor femeile", spun ca vor baieti frumosi si ii vezi cu urati cu bani sau batrani cu bani, ca urat cu bani = dragut, si daca esti urat si ai bani orice fata o sa gaseasca ceva dragut in tine. Dupa ce au bani vor iubire si frumusete si "sa fie intelese" si-si gasesc un "ambalaj" de barbat.

| DianaScorpio a răspuns:

Tine minte ca in orice cearta/problema mereu sunt doi vinovati, niciodata unul singur, fiecare are partea lui de vina. Cat despre ceea ce vor ele de fapt, te-ai gandit la cuvinte precum "afectiune", "iubire", "mangaiere", etc? Nu, nu cred ca te-ai gandit.
Doi la mana, nu mai generaliza, oamenii sunt de foarte multe feluri.

| bluebios a răspuns:

Asa crezi tu ca numai ele sunt de vina. In general si mai ales in cazul tau realitatea este diferita de ceea ce credem. In realitate cauzele care duc la un divort sunt generate de ambele sexe in mod egal. Toti femei si barbati suntem imperfecti si comitem greseli.

| Bunny a răspuns:

Ai pus situatia la modul in care femeia e casnica.Dar sa fim seriosi ca in ziua de azi muncesc majoritatea femeilor(si de multe ori muult mai mult decat barbatii).Nu inteleg de ce mereu e obligatia femeii sa aiba tot ea grija de casa desi are si ea un servici la fel ca sotul. Cu inselatul, cati oameni de pe camion nu opresc si la curve?
Depinde de la caz la caz. Unde e iubire sa fi sigur ca nu or sa se insele niciodata intre ei. Cand se ajunge la inselat eu consider ca amandoi au vina in egala masura.happy

| PetreConstanta a răspuns:

Voi sunteti de vina daca este cuminte nu este buna Asa ca Dumnezeu va da ce meritati Imi pare rau daca sunt putin cam dura, dar voi vreti asa Va meritati soarta

| RoXxy a răspuns:

Unele asa is ele:niste cu*ve.Dar in cele mai multe cazuri soferii nu is barbati cuminti si is fac de cap cu domnisoare si chiar si cu doamnelaughing.nu stiu cum sa iti zic dar am vazut multe la viata mea.Iar altii care muncesc intr-adevar prin strainatate, jumate din banii pe care ii fac ii trimit la femeie acasa si jumate la tarfa de langa ei.So.mai gandeste-te! Daca esti u baiat cuminte asta nu inseamna ca toti is asa si doar femeile is de vina

| Kaℓi a răspuns:

O traducere, ceva?

| Shatzie a răspuns:

@Ema si Umbra Ta: Vad cumva multa invidie in raspunsurile voastre? E asa greu de inghitit faptul ca cineva e in stare sa lege doua vorbe fara sa faca cinspe greseli? Dar, asa-i romanul; de ce sa recunoasca superioritatea cuiva (nu conteaza in ce domeniu)? Mai bine il tragem in jos, in mocirla majoritatii.
Pe principiul "noi muncim, nu gandim"!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| holeron a răspuns:

Ar trebui s-o întrebăm pe Eva, oricum nu cred ca s-a născut bărbatul care înțelege femeia...( bănuiesc ca și invers e la fel de adevărat ).

| white02 a răspuns:

Cred ca pot mai bine de atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai tata mai? in ziua de azi iubirea tine cat o clipa.iar unei femei ii e infiderent cine eu trage atata timp cat eu trage bine si mai are si cineva grija de copii. cetit-ai ION? de Alecsandri? blestemulpamantului, blestemul iubirii? ei cam asea e cu problema ta; cand au maciuca, vor bani.cand au bani vor maciuca.iar cand le au pe amandoua,de bine ce le e, isi complica viata singure, fiind si foarte mintoase.ca de; degeaba e frumoase daca nu e si c.ve.

| gina_5022 a răspuns:

Nu asa se priveste situatia,din punct de vedere material; orice om,fie femeie sau barbat,are nevoie de atentie,de intelegere, sa simta ca celuilalt cu care isi imparte viata ii pasa de el; fiecare avem sentimente; nu trebuie sa tratam un om ca pe un animal.ii dai de mancare, ii oferi un adapost.si ce-i mai trebuie?
nu tine numai de femeie sa mentina o casatorie.e inteleasa gresit asta. tine de amandoi! asta e parerea mea.