Acolo sunt spalati pe creier, in comunism s-a intretinut cel mai bine aceste conceptii vechi si toxice pe care le sustineti.
Stai linistit, nu eu ma plang ca sunt nefe, cu conceptiile mele cu tot.
În piața muncii nu e plătită mai puțin. Ăsta e doar un mit plecat din considerente istorice, din cazuri rare de astăzi și din faptul că în general e plătită mai puțin și asta pentru că ocupă posturi mai sigure, mai puțin riscate decât bărbații. De exemplu spune un ignorant: „Și femeia aia lucrează în armată, dar ia mai puțin". Întrebarea vine: Dar ce face femeia aia și ce face bărbatul care câștigă mai mult în armată? Studiile nu contează, contează ce faci pentru banii ăia. Dacă vrei diferențe în muncă, află că în industria sexuală femeile sunt plătite mult mai mult decât bărbații pe roluri similare. Ba chiar femeile sunt avantajate foarte mult de piața muncii. Există politici de sex cum că nu ai voie să nu ai un număr de femei angajate. Chiar de sunt incompetente, trebuie să le angajezi ca să ai numărul.
Femeia e și ea om. Va cere doar ce îi este în avantaj. Asta că sunt multe femei care chiar vor egalitate e un bullshit. Vor egalitate doar unde le avantajează, iar vechile obiceiuri dacă le avantajează și alea, vin la pachet. Nu toate sunt așa, dar majoritatea.
Inteleg, asta nu e deloc fair.
Si fiindca viata nu e fair, si eu am hotarat sa fiu oportunist pana ce ma voi hotara sa am o relatie serioasa, ies doar cu tipe de 30, 35+ care au si bani, dar pana acum am iesit cu tipe mult mai mari si realizate, nu stau dupa mucoasele alea fitoase.
Si ele sunt pe interes, de ce sa nu ne urmarim si noi scopul?
Eu îmi urmăresc interesul în sensul că nu banii mă interesează. Dar nici nu stau cu fițoase sau unele care nu sunt sincere. Sunt destul de pretențios și cred că dacă nu e ceva ca lumea, mai bine singur.
Cât despre Violleta2022 mă are la block de ani de zile.
https://ibb.co/9bgVqbt
Eu doar m-am saturat de convervatorii basiti, care au o gandire fixista si se observa. Ei nu vor sa studieze problema din punct de vedere logic, ci toti conservatorii se limiteaza doar la educatia si cultura din care a facut parte.
Ganditi ca nu doare!
Ti-am zis logic in primul raspuns. Ai continuat doar cu jigniri. Te comporti ca un zero taiat in patru. Repet: stai singur, nu intereseaza pe nimeni. Ce mai doresti de la mine?
Femeile iau destule ajutoare pe perioada nașterii și pentru îngrijire copii, astfel încât se pot întreține pe ele și pe copil. Ăsta nu e un argument logic. Până la urmă @ElAdrianos are dreptate. Nu există justificare logică în toată treaba asta, sunt doar fițe (că tot vorbeai de ele). Și îți spune unul care nu stă cu orice fițoasă și care a avut relații cu persoane mai inteligente decât atât.
Am inteles ca aveti ceva cu femeile. Nu am cum sa va ajut si nu stiu ce vreti de la mine. Nu va place raspunsul meu puteti sa-l ignorati si tu si baiatul in cauza. Inteleg ca nu esti de acord cu mine, dar nu te cunosc, nu stiu cine esti si de ce trebuie sa comentezi la raspunsul meu. Esti bagator in seama?
=========================================
„Am inteles ca aveti ceva cu femeile. "
Cum adică avem ceva cu femeile? De unde se deduce asta? Unde am spus eu asta? Am spus că nu sunt de acord cu fițele ilogice și pretențiile idioate și cred că niciun om normal la cap și care se respectă nu ar trebui să fie. Lasă paranoia că nu te prinde după ce susții un non-sens și arăți că ești plină de insecurități și opărită.
„Inteleg ca nu esti de acord cu mine, dar nu te cunosc, nu stiu cine esti si de ce trebuie sa comentezi la raspunsul meu. Esti bagator in seama?"
Ăsta e un site de răspunsuri/ discuții. Pe același principiu nimeni nu te-a pus să te bagi în seamă la întrebarea utilizatorului cu care nu ești de acord. Faptul că mi-ai răspuns arată că nu ești capabilă să ignori un „băgător de seamă". Dacă nu îți convine schimbă site-ul și încearcă să ai un profil privat unde nu îți poate da nimeni răspunsuri. Ai greșit locul pentru asta. Cât timp ești într-un loc public asumă-ți că atunci când susții prostii vei fi luată la rost.
Dar te crezi vreun analist? Vezi-ti de treaba ta, te rog! Nu ma intereseaza ce crezi tu. De ce insisti?
E amuzant să văd cum tu ești cel mai bun exemplu al faptului că @ElAdrianos are dreptate. Topicul ăsta necesită un răspuns. Ce răspuns mai bun decât atitudinea și argumentele tale?
Ia uite! Cine vorbea de fițoși. Ce gen de femei toxice sunt cele care umblă după portofel. Merit și o fundă. Dar îți spun ceva: nu iau eu ordine de la tine. Ești prea nesemnificativă. Mai încearcă.
Https://www.tpu.ro/......imic-sunt/
https://www.tpu.ro/......puns-la-o/
Râd de nu mai pot. :)) A afectat-o tare. Cred că are o criză din aia.
Nu stau singur, stai linistit/a ca sunt femei care s au integrat in generatia noua, in secolul 21, voi cand va treziti?
Sunt tipe care sunt efectiv indepedente, o gramada de tipe m au chemat la ele, o tipa care ma placea mi-a facut cinste de atatae ori, alta tipa a venit cu masina din afara Bucurestiului sa ne vedem, sunt fericite ca sunt indepedente, pareau fericite ca aveau ce le trebuie.
Nu zic ca sa se schimbe rolul, voi asta nu pricepeti, voi credeti ca noi astia care nu ne mai conformam cu ideologiile vechi, asta dorim.
Nu, dorim ca femeile sa nu se mai victimizeze inutil, vrem ca sa nu mai stea comode pe canapea si sa treaca la munca, ca se poate, ele au reusit, si restul pot!
Si atunci ce cauti pe net sa scrii aberatii?
Poate ne vom schimba cand va va creste voua cucul si ne veti tine ocupate mai mult prin pat decat pe la restaurante.
Tu esti ala care nu intelege de ce merg barbatii la razboi (si nu femeile). Esti 100% fatalau. Femeilor ar trebui sa le fie interzis sa mai iasa (cel putin) pe undeva cu tine ca sa nu duca gena ta mai departe. Este jenant ce conceptii si principii ai!
Citeste ce am scris mai sus.
Am iesit cu femei cu bani, atata timp cat ele au reusit sa se realizeze, nu vad de ce restul nu ar putea.
E normal, cum zici tu, dar e normal sa accept o femeie saraca? Daca inca crezi in sec 21 ca e neaparat ca barbatul sa aiba mai multi bani, inseamna ca nu ai iesit in societate, nu ai vazut ce usor fac femeile bani sau esti un conservator basit care victimizeaza femeile doar ca asa a fost educat
Esti doar o persoana conservatoare limitat in gandire.
Nu are legatura cu intrebarea, nu are legatura cu ce am spus, nu are legatura cu ce spui.
E problema mea ce caut, oftica te ca ies cu femei cu bani iar tu nu poti accepta niste principii de bun simt, voi nu meritati sa traiti in secolul acesta cu toate posibilitatiile puse pe masa, stati in continuare cu organu in sus poate va gasiti prostu care va ofera bani.
Este jenant ce conceptii am? ale mele sunt logice si de bun simt, dar principiile tale nu au o justificare logica.
Gandeste, ca nu doare!
Avem ceva cu femeile conservatoare care nu sustin principii cu niste argumente logice, voi scoateti in evidenta doar ce va convine, de astfel cineva de aici a dat un raspuns foarte concludent: femeile vor egalitate doar acolo unde le convine!
Oh, stau cu organul in sus. Si problema ta unde este de te intereseaza atat de mult in ce pozitie e organul meu, modernule. Exact ca pe vremea inchizitiei vorbesti. Nu e vorba de bani, nu a fost niciodata. O femeie alege ce ii convine ei cel mai mult si nu este treaba ta. Daca nu oferi ce doreste ea, asta este. Esti un ofticat ca ti-ai luat reject de la unele care nu au stat cu un sarantoc. Nu este problema nimanui in cel fel de pozitie vrea sa stea sau ce fel de pretentii are. Problema ta este PH-ul cucului tau si cosurile de pe fata.
Si daca sunt conservatoare, nu este treaba ta. Du-te vezi-ti de problemele tale.
Greu de crezut ca stau femeile cu bani, realizate dupa tine... Nu neaparat ca esti sarac, dar pari a avea un IQ foarte mic. Nu prea accepta femeile atat de multe lipsuri. Inventezi tot ce spui.
Un raspuns superficial de un om mediocru nu o sa il i au in seama, eu imi sustin principiile mele corecte.
Si da desteapt-o e evident ca daca nu oferi ce-i doresti, o sa te lase, nu am zis ca nu sunt de acord sa o satisfac, o satisfac iar apoi e randul ei.
Crezi ca barbatii nu selecteaza? Tocmai eu am facut asta, m-a chemat o tipa la ea, am facut s*x iar ea a stat ca lemnu toata seara, ei i-a placut, mie nu! Fiindca nu s-a implicat, a 3 zi m-a chemat din nou, evident ca am refuzat-o, nu ai idee ce s-a suparat. m-a blocat pe watsapp, Instagram.