anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista?

28 răspunsuri:
| Crisis a răspuns:

De mere.

| Gizăz a răspuns:

Sinergia faptelor?!

| Mizukiii a răspuns:

In padurea cu alune, aveau casa trei pitici. Vine pupaza si spune:

- Simptomatic, idiosincrazia dilematica îsi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsulând filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice înspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice înspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista.

Pupaza a fost ucisa cu bestialitate de cei trei pitici.

| Shatzie a răspuns:

Ete d-aia, nah!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De...aia

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Eu zic sa-i pui lui NOname intrebarea asta, in mesaj privat, ca, din punct de vedere al logicii si al formularii, se apropie de ultimele ei intrebari complet abracadabrante. Si eu, care credeam ca au interzis astia etnozarzavaturile!

| BebeStrumf a răspuns:

Cum nu'mi dau seama aici despre ce vrei sa ne zici,poate asa si idiosincrazia dilematica vrea sa ne bage in ceata cu totul si sa nu stim nimic,Laughing Out Loud! Astept si eu sa vad care'i misterul dilemei asteia, sunt curioasa, mersic!

| thealchemist a răspuns:

Wow, limba de lemn exista inca. vezi daca e vreun post sa-i scrii discursurile lui Iliescu, sau tu erai ala cu "meandrele concretului"?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer, habar nu am! Dar intrebarea ta m-a facut sa astept cu nerabdarea imbunatatirea programului Google Translate.

| FucktheSystem a răspuns:

Ce am înțeles din toată întrebarea :
de ce din spatele interioare ale epocii istorice care tind sa formeze de orientare?
Dar tot n-are logică straight face.

| miradoniz a răspuns:

hee hee încerc și euhee hee întrebi de ce privim mereu înapoi?hee hee

| Bogdanux a răspuns:

De treflăăăăăăăăă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Subtitrare nu ai?

| ramona30 a răspuns:

Tu esti ala de ne intreba ce manele ne plac. De unde ai dat copy-paste? din salam sau guta?

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

TuristulCorporatrist,
Punctul pe M., zici? La ce ai făcut tu aluzie? La numele meu, sau la prescurtările astea trendy de sezonbatting eyelashes?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stii.ca la tot ce ai spus tu acilisea, nu pot sa-ti spun decat; bineinteles, sigur ca da.aferim nene iancule.da cu orientarea paseista nu ai dreptate.fiindca nu stiu ce insamna bre? e vreun fel di mancare? vreo pozitie erotica? sau vreo padarigma propensionoasa?

ÉrotiqueConseils

TuristulCorporatrist,
rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor. Asta mi-a plăcut!

| MMihai a răspuns:

Nu am habar ce vârstă ai Cosmine, dar reformulează întrebarea în limba română standard, că utilizarea abuzivă a barbarismelor și a neologismelor va determina evident un răspuns aiurea, că nimeni nu se ostenește, să traducă din „ păsărească" în limba română.

http://gb.tekkie.ro/......toarmonice

In padurea cu alune, aveau casa trei pitici. Vine pupaza si spune:

- Simptomatic, idiosincrazia dilematica îsi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsulând filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice înspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice înspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista.

Pupaza a fost ucisa cu bestialitate de cei trei pitici!

http://ro.wikipedia.org/wiki/Idiosincrasie
http://www.definition-of.net/definitie-idiosincrazia

Dacă mai vii cu cretinisme de astea, te voi ține minte și nu îți voi mai răspunde, la nici o întrebare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-ar fi o problema cind te plictisesti sa cauti atentie, daca vii cu propriile elucubratii. Dar pe Clpotzel TPU nimeni n-are idei. D-aia copy/paste a devenit obsesia cersetorilor de atentie.

| Dumnezău a răspuns:

Pentru ca,elementaritatea acestor trairi sincretice si hedoniste este mult peste situatia mea,mustind de penibilitate,iar rezonanta prostiei mele este mult peste reminiscentele mele.

Hai, da-o dracu, ca m-am chinuit sa scot raspunsul asta(nu ca as fi inteles ceva din el)! New Schiller in town! smug

| unknownn a răspuns:

Nu va grabiti sa judecati un om dupa genul de muzica pe care-l asculta, de unde stiti ca nu ceream melodii pentru sor'mea?

ÉrotiqueConseils

,,Nu va grabiti sa judecati un om dupa genul de muzica pe care-l asculta, de unde stiti ca nu ceream melodii pentru sor'mea?"
(!)Pentru că :
http://www.tpu.ro/......ia-aia-cu/
http://www.tpu.ro/......burlacita/
http://www.tpu.ro/......manelisti/
Acum...Ssst şi du-te să faci baie cu răţuştele! Bălăceală plăcută!
http://www.tpu.ro/......alari-com/

| harciog a răspuns:

Deoarece ele leaga vointa cu datoria de a face ceva(exact ca tine), independent de orice informatie empirica, imperativul categoric este o judecata sintetica"a priori".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca intrebarea e pusa la caterinca(sau cel putin asa sper)

| danut a răspuns:

Daca vei renunta sa faci Copy & Paste de pe alte site-uri sigur iti voi raspunde dar pana atunci pana cand reverberatia ecourilor ABSONSE ale materie tale cenusi vor depasi dimensiunea de 2 yoktometri intru circomvolutiuni te las in zeflemeaua ta obscurantist ...si acum raspunsul:
2. Idiosincrazie = Termen preluat din vechea teorie umorală şi însemnand iniţial o constituţie particulară a unui individ, datorită unui anumit amestec al umorilor fundamentale. A fost utilizat apoi pentru a desemna reactivitatea patologică a unei persoane faţă de diverse substanţe (alimente, medicamente, polen, etc.) care nu provoacă nici o reacţie supărătoare la majoritatea indivizilor. Astăzi, fiind cunoscut că este vorba de reactii alergice, termenul a ieşit din uz.
3. Dilematic = De natura unei dileme; care prezintă o dilemă
4. Reverbera = A produce reverberaţia unui sunet; a prelucra cu mijloace electro-acustice un semnal sonor
5. Abscons = Greu de înţeles; ascuns, tainic; confuz, echivoc, imprecis, indefinit, neclar, nedefinit, neprecis, obscur
6. Protoarmonic => Proto = Element de compunere care înseamnă „primul", „întâiul" + Armonic = bazat pe principiile armoniei; armonios
7. Transcendent = Care se află dincolo de orice domeniu dat, de lumea materială
8. Disonant = Neplăcut pentru auz, care produce disonanţă, nearmonios
9. Obscurantism = Stare de înapoiere culturală; atitudine ostilă, refractară faţă de tot ce reprezintă progres
10. Incandescent = Care este în stare de incandescenţă, înroşit, roşu
11. Sorginte = Izvor, sursă, origine
12. Capsula = A închide ermetic cu o capsulă
13. Filon = (fig.) Sursă, izvor, origine
14. Crepuscular = Slab luminat, abia vizibil
15. Sincretic = Care formează un tot perceput în mod global
16. Aluziv = Care conţine o aluzie; care face aluzie
17. Metempsihotic => de la Metempsihoză = Credinţă conform căreia sufletul omului, după moarte, trece succesiv un şir de reincarnări în animale, plante şi oameni, în vederea purificării
18. Transmigraţie = Concepţie religioasă potrivit căreia sufletul dintr-un corp trece, după moarte, în alt corp
19. Alchimic => Alchimie = Ştiinţă ocultă apărută în Egiptul antic şi răspândită în evul mediu, care urmărea găsirea „elixirului vieţii" pentru a obţine tinereţea veşnică şi a „pietrei filozofale" miraculoase cu care să prefacă toate metalele în aur
20. Paloentologic => Paleontologie = Ştiinţă care se ocupă cu studiul complex al organismelor fosile animale şi vegetale
21. Propensiune = Înclinare firească, tendinţă, dispoziţie naturală către ceva
22. Paradigmă = principiu care distinge legăturile şi opoziţiile fundamentale între câteva noţiuni dominante cu funcţie de comandă şi control al gândirii
23. Paseist = (adept, admirator) al trecutului
Esti multumit ...Gicule?

| Claudiuu a răspuns:

Prima carte care trebuie interzisa este catalogul cartilor interzise.