Eu o vad ca pe singura sansa pe care o mai are lumea asta pentru supravietuire.Am motivele mele personale pentru care cred asta.Sunt Hitlerist, urasc multe persoane si idei, sunt alergic la prostia umana si la fenomenul de religie.Dar la fel ca si tine, am dreptul la astfel de pareri.Acum ma poti judeca sau ma poti intelege.Cum tu nu vrei sa fii judecat pentru ca nu crezi in masonerie, exact pe acelasi sistem si eu vreau sa nu fiu judecat pentru ca cred. Avem dreptul la opinie si la crezuri particularizate.
Nu are rost sa incerc sa iti explic unde gresesti.Pentru ca dupa opinia ta, nu gresesti.Si uite asa ne antrenam intr-o discutie fara sfarsit si scop.
Parerea mea este sa nu judeci in necunostiinta de cauza. Aprofundeaza putin subiectul daca chiar esti interesat si incearca sa vezi lucrurile dintr-o perspectiva universala.Nu doar din perspectiva ta.
Eu chiar eram curios in ce consta...ce dracu reactionezi ca un frustrat batut de soarta?
Daca iti pune omul o intrebare nu inseamna neaparat ca se baga in seama sau ca te ia la misto.
Vroiam doar sa aud de la tine in ce consta....nu sa te violez. Chill out
Din instinct vere.Mai toti de pe aici sunt simpli papagali.
Scuza-ma!
Nu e greu de dat seama in ce consta crezul meu.La fel cum uni sunt basisti sau ceausisti asa sunt eu hitlerist.
Asta nu inseamna ca sunt totalitarist, cum a zis altu` pe aici.Nu ma mai obosesc sa raspund unor aberatii, nu are rost.
Hitler credea intr-o lume Ariana.Pentru el Arian insemna 1.80m cel putin, par blond, ochi albastrii.Pentru mine inseamna simplu oameni educati si in deplinatatea facultatiilor mintale.In alte cuvinte vreau o lume unde prostii nu au loc! Prostia este locul unde logica se ratiunea se duc sa moara! Iar lumea pana acum a evoluat datorita logicii si ratiunii, nu interventiilor divine!
Cine sunt eu sa judec prostii? Nimeni! Doar un simplu urmas al omului universal descoperit la inceputurile erei renascentiste!
Poate ai dreptate.Hitlerist e mult spus...Dar daca mi s-ar da sansa sa fac ceva pe lumea asta, as face-o fara ezitare pe sistem "hitlerist"!
Sper ca te-am facut sa intelegi macar putin in ce consta crezul meu si imi cer scuze din nou ca te-am bagat in aceeasi oala cu ceilalti!
anonim_4396 întreabă: