O discutie intre un el si o ea poarta amprenta atractiei primare. Ne controlam mai mult si in exprimare si in atitudine cind vorbim cu cineva de sex opus. E un soi de cochetarie instinctiva ( chiar daca nu exista atractie) si o dorinta de a avea sau de a ne forma o anumita imagine.
Dacă există senzaţia de jenă, doar pentru că conversezi cu cineva de sex opus, minim unul dintre cei doi este imbecil. De obicei ăla care se simte mai mult jenat.
Te referi la prezenta lor?
Da. De obicei, au reactia de a te face sa te simti josnic, involuntar sau nu.
Eu nu simt nici o senzatie de jena atunci cand vorbesc cu un baiat.
Ok,am si eu o senzatie de jena, nu cred ca o pot numi "jena", mai degraba mi se amesteca toate sentimentele intr-un singur punct, in stomac, dar asta se intampla doar daca imi place de el.Si,mai exista si posibilitatea timiditatii.
La amandoi, defapt...nu stiu daca pot sa fiu mai explicita.
Poate e un prag de timiditate, si nu neaparat ca te simti mai prejos. Sincer cred ca nu e posibil ca doi oameni sa se simta mai prejos unu fata de celalalt si asta sa fie reciproc Sau poate ca cei doi, nu sunt destul de deschisi fata de celalalt, si nu pot purta o discutie libera. De obicei tracul de care cred ca vorbesti se intampla cand cei doi se plac, si nu ar vrea sa deranjeze unul pe celalalt cu ceea ce zice. Oricum, dupa un timp aceasta jena ar trebui sa dispara.